Viete prečo chcú mať učitelia na hodine ticho? Aby počuli, kedy zazvoní na koniec hodiny. Katechétka na náboženstve sa pýta žiakov: - Deti, je to malé, chlpaté, hnedé, behá to po stromoch a ľúbi to oriešky. Čo je to? Nikto sa neprihlási, tak sa katechétka sa opýta Janka. Janko vraví: - Pani katechétka, normálne by som odpovedal, že je to veverička, ale ako vás poznám, je to určite Ježiš! |
Pepíček píše dopis Ježíškovi: "Chci bratříčka!" Ježíšek: "Tak mi přiveď maminku." |
Je černovláska, brunetka a blondýna a stojí před zrcadle a když řeknou lež tak je zrcadlo vcucne. Černovláska říká: Myslim si že jsem nejkrásnější na světě.... A vcucne jí to. Bruneta: Myslim si že jsem nejchytřejší na světě.... a vcucne jí to. Blondýna: Myslim... A vcucne jí to. |
V lochu sedí Santa a zloděj. "Za co sedíš?" ptá se zloděj. Lítaní bez dokladů, přistání bez povolení, mnohonásobný a neoprávněný vstup do bytu. |
Sedí blondýnka se svím mužem v čekárně před doktorem. Muž si střežuje "Ten bufet tady je na nic, nemají tady ani perlivou vodu, jen neperlivou" blondýnka mu vytrhne neperlivou vodu z rukou,a zatřepe s ní, podá mu jí a řekne "musíš myslet" |
Pane Novák, už zase jste přišel pozdě? Víte, já si dělám ze života peklo. To je sice smutný, ale proč chodíte pozdě? No víte.. já jsem totiž EMO. To je taky smutný, ale stále jste mi neodpověděl na to, proč chodíte pozdě. No protože: "Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí" |
Váš horoskop na zítřejší den: Zítra Vás budou všichni jenom chválit, budou Vás na rukou nosit a Zahrnovat květinami. Jóóó, pohřeb už je takovej... ![]() |
Viete aká je na Záhorí najkratšia veta ? No predsa: Éééé ? A viete čo to znamená ? No predsa: Prosím Vás, mohli by ste mi to zopakovať - nerozumel som. |
No však o tom to je ![]() ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2286 sekund |