glumpf ten vtip je z abc ale je hostej ![]() vyte co udela zirafa kdyz jí plivnete do tváře?? podkopne vam zebrik xDDDD |
Co je vzácnější, muž nebo žena? Pokud myslíte že muž tak nemáte pravdu, chcete důkaz? Tak dobře.. Muž: Párek - 14 korun Vajíčka - 12 korun Žena: Kozy: 2 000 Bobr - Zákonem chráněný ![]() |
Učitelka-Karle jakého máš nejstaršího žijícího příbuzného? Karel-Pra-pra-pra-pradědečka. Učitelka-To přece není možné! Karel-A-a-a-le j-j-j-je! Tygřice napomíná tygřítko které nahánělo vyděšeného lovce. kolikrát ti mám říkat že s jídlem se nehraje? |
Daxter: Nevim proč, ale připomněl si mi Pelíšky:
Pane učitel, hoří hovno? //*opraveno |
Sedí takhle rodinka u stolu a otec povídá: Koupím prase, bude zabijačka, uděláme klobásky, jitrničky... V zápětí se napřáhne a vrazí synovi takovou facku, až spadne ze židle. Manželka na to:Co to proboha děláš? Proč ho biješ? Otec na to:Už ho vidím, debila, jak to žere bez chleba... xD |
běží clapeček do školy a přijde pozdě vrazí do dveří a paní učitelka ho pošle spět a ať to uďelá jako tatínek jde vykopne dveře a řekne tak co vy ******** už jste mě čekali |
zaba se pta vlka: "Co to kouris?" Vlk na to: "To je trava, zabo!" zaba: "A jak se to kouri?" Vlk: "Hele zabo, to musis dat toho nejvetsiho praska primo do plic a dlouho to udrzet. " zaba: A jak dlouho to mam v sobe podrzet? Vlk odpovi: "Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu reky a zpatky." zaba si da praska a skoci do vody. Nevydrzi to a na druhem brehu se vynori a vyfoukne. Tam na ni kouka hroch. Hroch: ,,zabo, co to tady provadis??" zaba: "Ale... ucím se kourit travu." Hroch: "Ja chci taky!" zaba: "Tak to musis na druhy breh, tam je vlk a on te to nauci." Hroch plave, plave, vynori se na druhym brehu. Tam na nej vejra zhulenej vlk s vypoulenyma ocima a krici: ,,TY VOLE ZAAABO!!!! UZ VYFOUKNI!!!! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1843 sekund |