![]() Igor ukludni sa, igor klud, no tak igor pokoj. Okolo idúca vraví takto ale to dieta neukludníte. A chlap na to: Ale ja ukludnujem seba. ![]() |
Cez deň to šteká, v noci to pláva. Čo je to? Svokrine zuby. |
Jednou takhle večer spolu leží manželé v posteli a najednou se ozve muž: ,,Víš, já bych se chtěl milovat." ,,Ale vždyť víš, že mě bolí hlava." ,,Ty mlč! Telefonuju." Taky znám od Luc. xD |
Príde opitý muž domou a žena sa ho pýta: "Budeš ešte piť?" Muž neodpovedá, tak mu žena dá facku. Znova sa ho pýta: "Budeš ešte piť?" Muž zase neodpovedá, tak mu žena dá zase facku. "Tak čo, budeš ešte piť?" A muž na to: "Tak nalej, no." |
takhle si chlap schni praci a zamestnavatel se ho zepta jak se jmenuje a ten chlap odpovida : Kakakakarel zamestnavatel vy koktate pane a chlap no to ne jen OTEC KOKTAL A MATRIKÁŘ BYL DEBIL ![]() ![]() |
Je jeden pán a ten má strašně sprostýho papouška. Papoušek pořád jenom sprostě nadává a pán už si s nim neví neví rady tak ho za trest strčí do mrazáku. Po půlhodině ho vyndá a papoušek:
"Velmi se omlouvám za moje nevhodné chování mám jen jednu otázku. Co udělalo to kuře?!?!?" Ten povídala Lucka Bílá v úterý na koncertě v Turnově. xD |
Martin nice... =) Oživme tento topic jak kedysi. =) |
Martin > Jo, ten je dobrej. =) Viděl jsem ho na novinkách.cz a zrovna jsem ho sem chtěl dát a tys' mi ho vyfouk!! ![]() |
Český ministr dopravy se zastavil na návštěvě u svého německého kolegy.
Vidí, že má v garáži Ferrari a Lamborginhi, má velkou vilu, všude luxus... Čech se diví jak může takto žít, odkud má tolik peněz. Německý ministr říká: No to máš tak, vidíš tam tu dálnici? Vidím. Tak měla být široká 20 metrů, ale stáhl jsem ji na 19 m. No a z toho, co jsem ušetřil, si takto žiji. Po roce přijede německý ministr do Čech a vidí zámek místo vily, kolem rozlehlý park, helikoptéru. Udiveně se ho ptá, jak vydělal tolik peněz. No, to máš tak, vidíš tu dálnici? Nevidím. No vidíš! ![]() ![]() ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2560 sekund |