vies ako zabavit blondinu na celi den postav ju pred zrkadlo a povedz jej abi hrala kamen papier noznice az dokim nevihra |
pride sin k mamičke a hovori co mam medzi nohami a ona odpoveda plachetničku a co mas ti medzi nohami mamicka hovori pristav a sineck sa pita moze noja plachetnicka ist do tvojho pristavu a mamicka hovori nie to moze len ocinkov titanik |
Víte proč se blondýnky smějí když hřmí? Protože si myslí že je někdo fotí. ![]() |
Rozhovor ve vlaku: "Kam jedete?" "Do Prahy." "A co Vás tam táhne?" "Lokomotiva." |
Češ čaj? Čaj nechci. Češ maťo? Maso bych si dal. Maťo neni. Češ čaj? |
"Co budete pít? Šampaňské, pivo, vodku, rum?" "Na pořadí tak moc nezáleží!" |
Před obchodem stojí dva kočárky. Z jednoho se vykloní miminko a říká: "Já jsem chlapeček a co ty?" "Já nevím musím se podívat" odpoví druhé miminko. Podívá se pod peřinku a zčervená: "Já jsem holčička". "A jak si to poznala?" ptá se její nový kamarád. "Mám červený bačkůrky..." ![]() |
Přijde sněhurka ke zrcadlu a ptá se zrcadla : Zrcadlo zrcadlo kdo je vnější zemi nejkrásnější...A zrcadlo jí na to odpovíá : Uhni nevidim ... ![]() |
Novomanželé leží v posteli a v tom se muž podívá na noční stolek ženy. "Ty mi zahejbáš s nějakým jiným?" říká muž. "Ale kdepak proč si to myslíš?" odvětí žena. "Jenom že máš na nočním stolku fotku nějakýho chlapa." "Ale hlupáčku to jsem pjá před plastickou operací." ![]() ![]() ![]() |
Jsou Vánoce ...Najednou říká Pepík mamince : mami náš strom hoří !!!A maminka mu na to odpoví : Pepíčku říká se že svítí a né že hoří ...A Pepíček řekne : mami zázlony už taky svítí ... ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1734 sekund |