Pozdě večer stojí ředitel bezradně u skartovačky, když tu jde kolem mladý dynamický zaměstnanec. Ředitel povídá: "Prosím vás, mám tu velmi citlivý a důležitý dokument a moje sekretářka už šla domů. Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?" "Samozřejmě, pane řediteli!," odpoví mladík, hbitě zapne skartovačku, popadne papír a vsune ho dovnitř. "Mockrát děkuji, to víte, já a technika ... Ty kopie bych prosil tři ..." |
Počítač: "Chcete smazat všechny soubory? Vy: "Ne" Počítač: "Pozdě" |
Domluvili se Čech, Rus a Američan kdo vydrží nejdéle v komíně a kdo bude chtít ven tak zapíská. Šel tam Rus a za dvě hodiny zapískal. Šel tam američan, vydržel tam jeden den a pak zapískal. Nakonec tam šel Čech a vydržel tam několik dní, měsíců, roků pak ho vytáhli a ptali se: "Hele chlape, jaktože jsi tam vydržel tak dlouho?" "Hoši, já neumím pískat." |
Víte jak poznáte že blondýna posílala email? Na monitoru je nalepená poštovní známka |
sedi chlapek na moste a furt rika 11..11..11 prijde k nemu chlap a ptase proc furt rikas 11..11..11 chlap se zvedne a zhodi ho z mostu a rika 12..12..12 |
Je policajt v blázinci a ozve se 20..20..20..20. Policajt se de kouknout a strčí oko do klíčové dírky a zakřičí a ze dveří se ozývá 21..21..21..21 |
Přijde zajíc do krámu a povídá máte jablka a prodavač jde dozadu a přinese jablka. Zajíc říká to jsou malý jablka to u nás na Moravě máme větší jablka. Zajíc se zeptá máte banány a prodavač jde dozadu a přinese banány. Zajíc říká to jsou malý banány u nás na Moravě máme větší banány. Prodavač se naštve jde dozadu a přinese meloun a povídá už jsi vyděl takový velký hrášek????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vite proč vyhazuje hodiny z vokna protože chcou vedet jak ten čas leti ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2179 sekund |