Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1393.
16:26 | 12.dubna 2011
Žán běžte mi zalejt kytky. Ale pane vždiyť tam prší...........Žán tak si vemte deštník
1392.
20:36 | 11.dubna 2011
posledné slová pred smrťou: podme si hádzať nožnice! Aaaaa chytaj!
1391.
olinka [profi hráč]
20:23 | 11.dubna 2011
nevím jestli to tady bylo,ale myslím že zhledem k dnešní politice to padne náramně, jako kdyby ty ze vtipu sledovali co se nám to tady e státě děje...=)

Co je politika?
Přijde za otcem pětiletý synáček a ptá se co je to politika.
"Jak bych ti to vysvětlil!", přemýšlí tatínek.
"Podívej se, to je jako u nás doma: Já jsem kapitalismus. Já vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka to je vláda a ta mi peníze vezme, něco si nechá a ostatní přerozdělí podle svého uvážení. Naše služebná, to je dělnická třída, ta pracuje a my ji za to platíme. Dědeček, to jsou odbory, ten dává pozor, aby dělnický třída nebyla vykořisťována. Ty sám jsi lid, pro tebe to všechno děláme. A tvůj malý roční bratříček to je naše společná budocnost. Už to chápeš?? "
Chlapeček se dlouze zamyslí a pak odpoví: "Zatím ještě nevím, nechám si to přes noc projít hlavou."
V noci se probudín zápachem, protože jeho malý bratříček pokakal. Zajde tedy do pokoje rodičů. Tam spí jenom maminka a nejde probudit. Pak se tedy podívá do pokoje služky.A tam uvidí tatínka, jak si právě se služebnou pěkně užívá, nikdo si ho,ale nevšimne. Clapec se smutně otočí a za rohem uvidí dědecka, který vše pozoruje oknem,ale nikdo si ho nevšímá a tak se otočí a ropláe se a jde si lehnout.
Ráno se probudí a tatínek se ho ptá: "Tak co už víš co je politika?" Chlapec smutně odpoví: "Ano,ale je to trochu jinak než si říkal včera..."
"A jak, prosím tě?"
"No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory tomu nečině přihlížejí, zatímco vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost se válí ve sračkách.

Úplně boží a dokonce to odpovídá co řikáte??
1390.
19:58 | 11.dubna 2011
Víte jakou má Chuck Norris krevní skupinu? Ne? AK-47
1389.
FrenFajn [VIP člen]
18:52 | 11.dubna 2011
Tak mám pár vtipů s Hurvínkem. xD

1.
Mánička: Ahoj, Hurvínku, pojď dál.
Hurvínek: Já nemůžu.... Mám špinavé nohy.
Mánička: Tak se nezouvej, a je to.

2.
Taťulda k Hurvínkovi: Kamjdeš Hurvajz?!?
Hurvínek: Představ si, že mě Mánička pozvala na oslavu svých narozenin.
Taťulda: Tak jí nezapomeň pěkně popřát a předem se omluv za to jak se budeš chovat!

3.
Hurvínek: Máničko, ti dospělí jsou ale komičtí.
Mánička: Proč myslíš Hurvínku?
Hurvínek: Když zlobím, taťulda mi vynadá a když jsem náhodou hodný, tak mi měří teplotu!

Ještě přidám další.... Mam celý CD. xD Ale pro dnešek to stačí ;D
1388.
17:54 | 11.dubna 2011
máma se ptá pepíka: co bylo ve škole.5 ze zeměpisu nemoh jsem najít Alijašku.a nezapoměl jsi si jí v pokojíčku?
1387.
16:32 | 11.dubna 2011
Přijde rodina do restaurace. Všude jsou plné stoly až na poslední úplně vzadu. Dojdou k němu a na něm vidí tabulku: "Rezervováno".
Celá rodina se zatváří smutně kromě táty. "Jé, tak oni nám ho dokonce jeden rezervovali."

Ten stůl nebyl pro ně xD.
1386.
16:25 | 11.dubna 2011
"Žán, podejte mi sklenici vody!" "Tady." "Žán, podejte my sklenici vody!" "Tady." Jeán, zavolejte hasiče, takhle ten dům neuhasíme!"
1385.
15:15 | 11.dubna 2011
Příde zajíc do obchodu pta se mate milion kuliček hrašků???Prodavač odpoví ne. Zajíc přide další den a ptá se mate milion kuliček hrašku???Prodavač odpoví ne.Příde zase zajíc a pta se máte milion kuliček hrášku???Prodavač odpoví ano.A zajic nato co sněma budete dělat
1384.
18:18 | 10.dubna 2011
Blázen potká blázna a ten za sebou táhne provaz.
1. Blázen: Proč taháš ten provázek furt za sebou?
2. Blázen protože nejde tlačit.
Zobrazeno 681-690 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2025
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1899 sekund