Žán běžte mi zalejt kytky. Ale pane vždiyť tam prší...........Žán tak si vemte deštník ![]() ![]() |
posledné slová pred smrťou: podme si hádzať nožnice! Aaaaa chytaj! |
nevím jestli to tady bylo,ale myslím že zhledem k dnešní politice to padne náramně, jako kdyby ty ze vtipu sledovali co se nám to tady e státě děje...=) Co je politika? Přijde za otcem pětiletý synáček a ptá se co je to politika. "Jak bych ti to vysvětlil!", přemýšlí tatínek. "Podívej se, to je jako u nás doma: Já jsem kapitalismus. Já vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka to je vláda a ta mi peníze vezme, něco si nechá a ostatní přerozdělí podle svého uvážení. Naše služebná, to je dělnická třída, ta pracuje a my ji za to platíme. Dědeček, to jsou odbory, ten dává pozor, aby dělnický třída nebyla vykořisťována. Ty sám jsi lid, pro tebe to všechno děláme. A tvůj malý roční bratříček to je naše společná budocnost. Už to chápeš?? " Chlapeček se dlouze zamyslí a pak odpoví: "Zatím ještě nevím, nechám si to přes noc projít hlavou." V noci se probudín zápachem, protože jeho malý bratříček pokakal. Zajde tedy do pokoje rodičů. Tam spí jenom maminka a nejde probudit. Pak se tedy podívá do pokoje služky.A tam uvidí tatínka, jak si právě se služebnou pěkně užívá, nikdo si ho,ale nevšimne. Clapec se smutně otočí a za rohem uvidí dědecka, který vše pozoruje oknem,ale nikdo si ho nevšímá a tak se otočí a ropláe se a jde si lehnout. Ráno se probudí a tatínek se ho ptá: "Tak co už víš co je politika?" Chlapec smutně odpoví: "Ano,ale je to trochu jinak než si říkal včera..." "A jak, prosím tě?" "No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory tomu nečině přihlížejí, zatímco vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost se válí ve sračkách. Úplně boží a dokonce to odpovídá co řikáte?? ![]() |
Tak mám pár vtipů s Hurvínkem. xD 1. Mánička: Ahoj, Hurvínku, pojď dál. Hurvínek: Já nemůžu.... Mám špinavé nohy. Mánička: Tak se nezouvej, a je to. 2. Taťulda k Hurvínkovi: Kamjdeš Hurvajz?!? Hurvínek: Představ si, že mě Mánička pozvala na oslavu svých narozenin. Taťulda: Tak jí nezapomeň pěkně popřát a předem se omluv za to jak se budeš chovat! 3. Hurvínek: Máničko, ti dospělí jsou ale komičtí. Mánička: Proč myslíš Hurvínku? Hurvínek: Když zlobím, taťulda mi vynadá a když jsem náhodou hodný, tak mi měří teplotu! Ještě přidám další.... Mam celý CD. xD Ale pro dnešek to stačí ;D |
máma se ptá pepíka: co bylo ve škole.5 ze zeměpisu nemoh jsem najít Alijašku.a nezapoměl jsi si jí v pokojíčku? |
Přijde rodina do restaurace. Všude jsou plné stoly až na poslední úplně vzadu. Dojdou k němu a na něm vidí tabulku: "Rezervováno". Celá rodina se zatváří smutně kromě táty. "Jé, tak oni nám ho dokonce jeden rezervovali." Ten stůl nebyl pro ně xD. |
"Žán, podejte mi sklenici vody!" "Tady." "Žán, podejte my sklenici vody!" "Tady." Jeán, zavolejte hasiče, takhle ten dům neuhasíme!" |
Příde zajíc do obchodu pta se mate milion kuliček hrašků???Prodavač odpoví ne. Zajíc přide další den a ptá se mate milion kuliček hrašku???Prodavač odpoví ne.Příde zase zajíc a pta se máte milion kuliček hrášku???Prodavač odpoví ano.A zajic nato co sněma budete dělat ![]() |
Blázen potká blázna a ten za sebou táhne provaz. 1. Blázen: Proč taháš ten provázek furt za sebou? 2. Blázen protože nejde tlačit. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1899 sekund |