Chuck Norris se na rodil v dřevěnném srubu... který si sám postavil. Skoro plešatý pán přijde k holiči a chce nějaký moderní účes. Holič se na něj chvíli dívá a pak povídá: "Doporučoval bych střih Ferda mravenec." "No a to je jak?" "No, jeden vlas vám ustřihneme, zbývající dva nalakujeme a můžete to mít jako tykadla!" Když Chuck Norris hraje Monopoly, ovlivňuje aktuální světovou ekonomiku. |
Ředitel věznice dá nastoupit nové vězně a vysvětluje jim: "Každý vězeň si může vybrat takové pracovní zařazení, jaké ovládá." "To je fajn, pane řediteli," hlásí se jeden z odsouzených, "já bych chtěl dělat obchodního cestujícího." Matka k synovi: "Tondo, volali ze školi. tvoje učitelka si na Tebe zase stěžovala!" "To je blbost. Už pět dní sem tam vůbec nebyl." |
Kdo je nejchytřejší na světě? Zápalka má sice malou hlavičku, ale jak jí to pálí. |
dva chlapi sedí na záchodě a jeden má zácpu a sliši prd žbluňk a ten s zácpou ty jo vy se máte že vám to tak de já s tou zácpou nemůžu nic dělat a pak zase sliší prd žbluňk a řýká já se nemam to prd bylo do kalhot a žbluňk mobil do záchoda |
Manželka se ptá svého muže: "Franto, řekni mi, proč chodíš každej den do hospody a pořád tam kupuješ ten rum?" "Je to ideální investice, Vlastičko! Kde jinde se ti za vloženou dvacku vrátí 40 procent!?" ![]() ![]() |
blondyna de do okbchodu a řekne prodavačce :chci kilo jablek,zavbalit po kusu. pak řekne banany kilo tky po kusu a nakonec řekne:chci kilo čočky taky zabalit po kusu ![]() ![]() |
blondýna a bruneta skoči z mrakodrapu. kdo dopadne dřív blondýna nebo brunetá???
bruneta protože blondýna cestou zabloudí ![]() ![]() |
sadne syncek a pta se mamičky:Mamy mužem se dívat na telku? Mamka ho pohladí a odpoví:Jasne aleji nezapinej ![]() ![]() |
Malý velbloud se ptá maminky:"Mami,proč máme na nohou kopýtka?" Maminka mu odpoví:"Aby nás od rozpáleného písku nepálely nohy." Synek se dál ptá:"A mami,proč máme tak dlouhé řasy?" "Aby nám na poušti nefoukalo do očí." "A na co máme hrby?" "Tam si uskladňujeme tekutiny,aby jsme měli co pít,když jdeme po pouši." "A mami,není nám to tady v zoo na prd?" |
potkaj se dvě blondýny a jedna povídá představ si to že jsem nedostala řidičák a ta druhá říká jak to a ta první no tam byla cedule s 30 tak jsem to 30x oběla dokola a ta druhá povídá a počítala jsi správně |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2401 sekund |