Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1473.
8:46 | 1.května 2011
"Prosím, tady nemocnice." "Dcera se mi nevrátila z města. Prosím vás, nepřivezli ji k vám?" "Věk?" "Čtrnáct." "Taková hezká blondýnka?" "Ano." "V modré bundě?" "Ano....ano.." "Džíny a barevný svetr?" "Ano! To je moje dcera!" "Tak takovou k nám nepřivezli.."
1472.
21:50 | 30.dubna 2011
Ide skin po ceste a skoci pred neho cigan a hovori toto je prvá vec ktoru na vas neznasam vždi sa riete do bitky skoci pred neho 10 ciganou a hovori toto je druhá vec ktoru na vas naznasam vzdi sa bijete len ked ste viaceri zrazu cigani vitiahnu noze a hovori toto je tretia vec ktoru na vas neznasam vzdi vitahujete noze ked sa na vas ide strielať.
1471.
17:04 | 30.dubna 2011
Víte, kdy má blondýna zaručeně prázdné ruce? Když vezme ruzum do hrsti.

Slon s mouchou šli vyloupit banku a když tam přišli tak moucha povídá: "Slone, schovej se za mne, já jsem taková nenápadná."

Romové se perou s občanama vesnice a policajti se na ně jen dívají. Přijde k nim stařík a říká: "Proč jim nepomůžete?" Policisté na to: "No my nevíme, jestli máme pomáhat nebo chránit."

Potkají se tři kluci a ten jeden říká: "Můj táta je kněz a lidé mu říkají, vaše eminence. " "To nic není," říká druhý, "můj táta je papež a má velkou moc nad všemi věřícími. " "To nic není," říká třetí, "můj děda váží 150 kilo a lidé, když ho vidí, říkají »Můj Bože.«"

Do lékárny vejde muž s bílou holí a povídá : "Pane magistře, vy jste mi dal místo borové vody kyselinu sírovou!" "Děkuji za upozornění, doplatíte mi dvacet korun."
1470.
10:59 | 30.dubna 2011
1 Blodnýnka má jet autobusem s číslem 1.Čeká na autobus.
Potom přijde druhá blondýnka a ta čeká na autobus s číslem 2.
Přijede autobus s číslem 12 a blodnýnka řekne
´´Jé, můžeme jet spolu!´´
(12=12
1469.
0:23 | 30.dubna 2011
"Dneska není umění dostat se do pokladny," Vypráví kasař ve vězení." Umění je v té kase něco najít."
---
"Víš, jaký je rozdíl mezi toaletním papírem a záclonami?"
"Ne."
"Ha! Tak tos byl ty!"
---
Jdou čtyři blondýnky pod jedním deštníkem, přesto všechny jsou úplně suché.
Jak je to možné?
.
.
.
.
Neprší!
---
Sedí muž v opeře, a ptá se souseda :
"Líbí se vám, jak zpívá moje žena?"
-- nic
"Povídám, jak se vám líbí zpěv moji ženy?"
-- nic
"Sakra, povídám jak se vám líbí zpěv mé ženy !?"
"Já vás neslyším, ta k**va strašně řve !!"
---
Vytahuje se takhle chlápek před kamarádem: "Jsem známý a úspěšný sběratel starožitností."
"Jo, já vím, viděl jsem tvoji ženu."
1468.
20:08 | 29.dubna 2011
Manžel a manželka mají odjet vlakem pryč, jenže manželka se furt fintí a manžel ji furt popohání.Přijdou na nástupiště, ale vlak nestihli. Manžel začne křičet. Vydíš, kdyby ses tak dlouho nefintila mohli jsme ten vlak stihnout! A maželka jen tiše odpoví, Vydíš kdybys mě tak nepopoháněl nemuseli jsme na ten další čekat tak dlouho.
1467.
20:02 | 29.dubna 2011
Víte co dělá blondýna, když dostane chuť na marmeládu...? ...oloupe si koblihu
1466.
20:00 | 29.dubna 2011
Paní profesorka se ptá dětí, co dostanu, když mi maminka dá dvě žvýkačky a tatínek tři? Přihlásí se Pepíček a říká, svěží dech.
1465.
16:50 | 29.dubna 2011
1464.
14:04 | 29.dubna 2011
thompson>> To je vidět, kdo je tady malej fracek.. slušnej člověk to řekne bez vulgarismů a ještě je to pořád vtipný. Pickavpv to tak udělal, tak nevím, proč to ty musíš napsat znova a vulgárně. Klidni se, tady jsou slušní lidé a nehodlaj poslouchat tvé trapné výlevy.
Zobrazeno 601-610 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2041 sekund