"Prosím, tady nemocnice." "Dcera se mi nevrátila z města. Prosím vás, nepřivezli ji k vám?" "Věk?" "Čtrnáct." "Taková hezká blondýnka?" "Ano." "V modré bundě?" "Ano....ano.." "Džíny a barevný svetr?" "Ano! To je moje dcera!" "Tak takovou k nám nepřivezli.." |
Ide skin po ceste a skoci pred neho cigan a hovori toto je prvá vec ktoru na vas neznasam vždi sa riete do bitky skoci pred neho 10 ciganou a hovori toto je druhá vec ktoru na vas naznasam vzdi sa bijete len ked ste viaceri zrazu cigani vitiahnu noze a hovori toto je tretia vec ktoru na vas neznasam vzdi vitahujete noze ked sa na vas ide strielať. |
Víte, kdy má blondýna zaručeně prázdné ruce? Když vezme ruzum do hrsti. Slon s mouchou šli vyloupit banku a když tam přišli tak moucha povídá: "Slone, schovej se za mne, já jsem taková nenápadná." Romové se perou s občanama vesnice a policajti se na ně jen dívají. Přijde k nim stařík a říká: "Proč jim nepomůžete?" Policisté na to: "No my nevíme, jestli máme pomáhat nebo chránit." Potkají se tři kluci a ten jeden říká: "Můj táta je kněz a lidé mu říkají, vaše eminence. " "To nic není," říká druhý, "můj táta je papež a má velkou moc nad všemi věřícími. " "To nic není," říká třetí, "můj děda váží 150 kilo a lidé, když ho vidí, říkají »Můj Bože.«" Do lékárny vejde muž s bílou holí a povídá : "Pane magistře, vy jste mi dal místo borové vody kyselinu sírovou!" "Děkuji za upozornění, doplatíte mi dvacet korun." |
1 Blodnýnka má jet autobusem s číslem 1.Čeká na autobus. Potom přijde druhá blondýnka a ta čeká na autobus s číslem 2. Přijede autobus s číslem 12 a blodnýnka řekne ´´Jé, můžeme jet spolu!´´ (12=12 |
"Dneska není umění dostat se do pokladny," Vypráví kasař ve vězení." Umění je v té kase něco najít." --- "Víš, jaký je rozdíl mezi toaletním papírem a záclonami?" "Ne." "Ha! Tak tos byl ty!" --- Jdou čtyři blondýnky pod jedním deštníkem, přesto všechny jsou úplně suché. Jak je to možné? . . . . Neprší! --- Sedí muž v opeře, a ptá se souseda : "Líbí se vám, jak zpívá moje žena?" -- nic "Povídám, jak se vám líbí zpěv moji ženy?" -- nic "Sakra, povídám jak se vám líbí zpěv mé ženy !?" "Já vás neslyším, ta k**va strašně řve !!" --- Vytahuje se takhle chlápek před kamarádem: "Jsem známý a úspěšný sběratel starožitností." "Jo, já vím, viděl jsem tvoji ženu." |
Manžel a manželka mají odjet vlakem pryč, jenže manželka se furt fintí a manžel ji furt popohání.Přijdou na nástupiště, ale vlak nestihli. Manžel začne křičet. Vydíš, kdyby ses tak dlouho nefintila mohli jsme ten vlak stihnout! A maželka jen tiše odpoví, Vydíš kdybys mě tak nepopoháněl nemuseli jsme na ten další čekat tak dlouho. ![]() |
Víte co dělá blondýna, když dostane chuť na marmeládu...? ...oloupe si koblihu ![]() |
Paní profesorka se ptá dětí, co dostanu, když mi maminka dá dvě žvýkačky a tatínek tři? Přihlásí se Pepíček a říká, svěží dech. |
thompson>> To je vidět, kdo je tady malej fracek.. slušnej člověk to řekne bez vulgarismů a ještě je to pořád vtipný. Pickavpv to tak udělal, tak nevím, proč to ty musíš napsat znova a vulgárně. Klidni se, tady jsou slušní lidé a nehodlaj poslouchat tvé trapné výlevy. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2041 sekund |