Víš proč dal bůh blondýnce víc rozumu než koni? No přece proto, aby když má přehlídku nesrala po molu. Povídá jedna blondýnka druhé: - Mám pro tebe dárek!Hodinky! - Jéé, děkuju! A jdou? - Hm, to ne, musíš je nosit! Vola policajt policajtovi vysilackou: "v ruzovem aute k tobe jede blondyna az ji zastavis, beze slova ho vyndej a strc ji ho do okynka." Policajt zastavi auto vytahne ho, strci do okynka a blondyna rozhodi rukama: "jezisi to uz je dnes ctvrta dechova zkouska." "Soudce se obrátí ke svědkyni (blondýnka). "Víte, co vás čeká, když budete křivě přísahat?" "Ano," odpoví blondýnka, "kožich a deset tisíc na ruku." Proč blondýnka bere prášky na bolest hlavy? . . . Bouchla se o poličku. Víte proč blondýna strká prdel na plotýnku?Protože tam chce dát pánvičku. Jede frajer v autě a uvidí na chodníku blondýnku. Tak u ní zastaví a řekne ji:Umím lízat a jsem diskrétní. A blondýnka na to:Tak si vyliž prdel a nikomu to neřikej. |
víte proč had nemá koule odpověd kdyby se plazil tak by si je poškrábal |
Žena:Já bych umřela kdybis mě podvádel Chlap:Fakt Žena:Ano CHlap:Jakto dit žiješ |
tenhle ftip jsem vimislel na taboře Jakub:jdeme ven Já:proč Jakub:chce se mi chcát Já:z kolika procent Jakub:z 10 Ja:to máš štstá 11 je prasklej močák |
Jak se stahuje kůže?..........................download kuze.exe Baví se dvě blondýnky. Jedna řiká: "Hele jsi ještě panna?" A ta druhá na to: "Ne já jsem kozoroh!" Víte, jak poznáte opravdu blbou blondýnu? Když jí řeknete, že voda je studená a ona si vezme dvoje plavky! Jak zkoušela blondýnka zabít kanárka? Hodila ho z útesu. Víte, proč blondýna sedí v kině zásadně v první řadě? Proto, aby viděla film jako první. |
víte proč tancuje blondýnka před semaforem? odpoved je mislísi že je na disco |
víte jak poznáte pravou blondýnku ve škole? když pani učitelka smaže tabuli a ona vygumuje celej sešit ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 vtipy v jedon: Cigáň sa hneď po robote išiel osprchovať a potom vrátiť požičaných 10 € |
*Ve třídě* Před písemkou: "Doufám, že nikoho neuvidím opisovat." Z prostřední řady se ozve: "Taky doufáme." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1743 sekund |