Čechov rozbijeme 5-1, Fínom naložíme aspoň 8-0 a Dáni alebo Lotyši ani nenastupia keď nás uvidia, takí budú posraní. 9 bodov doma a ideme do štvrťfinále, tam rozprášime čajových Švajčiarov, potom v semifinále niekoľkonásobne vrátime Nemcom prehru a vo finále dáme Kanadu tesne 9-5. Nakoniec vypneme PlayStation, o rok ju zapneme znova, nastavíme obtiažnosť z Beginner na Normal a skúsime to znova tak toto je velmo dobre |
Jede chlap autem a srazí policistu. Hodí ho do kufru zaveze ho na hřbitov a řekne hrobníkovi: "Zakopej ho a dám ti peníze." Hrobník: "Proč ne!" Chlap odjede a zase srazí dalšího policistu. Hodí ho do kufru hodí zpátečku a zaveze ho hrobníkovi na hřbitov, říká: "Dám ti zase peníze, ale musíš ho zakopat." Hrobník: "Jak je to možné?!" Chlap odjede. Hrobník se opře o lopatu: "Uff to byla fuška." Najednou vidí jak kolem hřbitova prochází policista. Veme lopatu praští ho sní o hlavu: "Ty hajzle ty mi budeš pořád utíkat?!" |
Přijde muž z práce, jde do ledničky a zařve. Druhý den přijde muž z práce, a zase zařve. Třetí den přijde zase z práce a zařve: "Marie už jsem ti snad stokrát říkal, že máš zhasínat v té ledničce!" Kat: "Mám jedno veliké přání, ale to se mi pravděpodobně nikdy nesplní." Kamarád: "Co je to?" "Aby mi odsouzenec poděkoval za kvalitní popravu. Pracovník velké agentury se ptá Američanky: "Nemyslíte si, že v kinech je až moc sexu a násilí?" "Podívejte, pane, já si v kině sedám do první řady a dívám se na plátno. Co dělají ostatní okolo mne, toho si vůbec nevšímám." Je holčička a má na dlani berušku, a říká: "Beruško zazpívej." Beruška zpívá: "Tralala lalalá." Holčička řekne moc hezké, a zatleská. |
zena hovori muzovi podme robit v posteli prasacinki a muz hovori oserme vankuse |
je madar american a cigan chitia zlatu ribku a rybka hovori kazdemu splnim 1 zelanie madar chce skocit domov american do penazi a cigan zakopne a povie do riti a skoci do riti |
Muž přijde ze služební cesty a vidí na zahradě tři kopy strouhanky a najednou uvidí manželku jak za oknem strouhá rohlíky. Ptá se jí "Co to děláš?" Manželka odpoví: "V kuchařce píší »Strouhejte tři dny staré rohlíky.«" |
ONA: Ahooj!! ON: Noooo konečně!! ONA: Chceš, abych odešla? ON: Ne, ne, ti hrabe? Už jen ta představa je hrozná! ONA: Miluješ mě? ON: Samozřejmě, celé dny a noci! ONA: A podvedl jsi mě už někdy? ON: Ne, nikdy, proč se tak hloupě ptáš? ONA: A budeš mě líbat? ON: Jasně, při každé příležitosti! ONA: A byl bys schopný mě někdy udeřit? ON: Si se zbláznila, však víš, jaký jsem! ONA: Mohu ti důvěřovat? ON: Ano. ONA: Miláčku .... Přečti si to zdola nahoru. |
jano zijes ano miso zijes anno taksom asi konecne toho diviaka trafil. vinori sa krokodil a pyta sa rybara citil si niaku nie tak sa vikasli na ribi a pot si zaplavat. idu clapi do neba aboh ich sudi kto najmenej podvadzal 1 clap ma favorita a 2 mercedes 3 ferari a ten coma ferari place na lavicke a 2 sa ho pitaju preco places?lebo som prave videl zenu na kolieskovich korculiach |
manzel ma cut na s.. a zena zakopne a manzel pride pofuka a hoveri milacik a uz nema cut a zas zakopne a manzel hovori ti stara kur co nemas oci |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1907 sekund |