Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1493.
13:35 | 7.května 2011
Čechov rozbijeme 5-1, Fínom naložíme aspoň 8-0 a Dáni alebo Lotyši ani nenastupia keď nás uvidia, takí budú posraní. 9 bodov doma a ideme do štvrťfinále, tam rozprášime čajových Švajčiarov, potom v semifinále niekoľkonásobne vrátime Nemcom prehru a vo finále dáme Kanadu tesne 9-5.

Nakoniec vypneme PlayStation, o rok ju zapneme znova, nastavíme obtiažnosť z Beginner na Normal a skúsime to znova tak toto je velmo dobre
1492.
9:04 | 7.května 2011
Jede chlap autem a srazí policistu. Hodí ho do kufru zaveze ho na hřbitov a řekne hrobníkovi: "Zakopej ho a dám ti peníze." Hrobník: "Proč ne!" Chlap odjede a zase srazí dalšího policistu. Hodí ho do kufru hodí zpátečku a zaveze ho hrobníkovi na hřbitov, říká: "Dám ti zase peníze, ale musíš ho zakopat." Hrobník: "Jak je to možné?!" Chlap odjede. Hrobník se opře o lopatu: "Uff to byla fuška." Najednou vidí jak kolem hřbitova prochází policista. Veme lopatu praští ho sní o hlavu: "Ty hajzle ty mi budeš pořád utíkat?!"
1491.
8:01 | 7.května 2011
oprava na 1493. vtip sel vtip zakopl o vtip bylo po vtipu
1490.
19:40 | 6.května 2011
Přijde muž z práce, jde do ledničky a zařve. Druhý den přijde muž z práce, a zase zařve. Třetí den přijde zase z práce a zařve: "Marie už jsem ti snad stokrát říkal, že máš zhasínat v té ledničce!"

Kat: "Mám jedno veliké přání, ale to se mi pravděpodobně nikdy nesplní." Kamarád: "Co je to?" "Aby mi odsouzenec poděkoval za kvalitní popravu.

Pracovník velké agentury se ptá Američanky: "Nemyslíte si, že v kinech je až moc sexu a násilí?" "Podívejte, pane, já si v kině sedám do první řady a dívám se na plátno. Co dělají ostatní okolo mne, toho si vůbec nevšímám."

Je holčička a má na dlani berušku, a říká: "Beruško zazpívej." Beruška zpívá: "Tralala lalalá." Holčička řekne moc hezké, a zatleská.
1489.
19:19 | 6.května 2011
zena hovori muzovi podme robit v posteli
prasacinki a muz hovori
oserme vankuse
1488.
19:15 | 6.května 2011
je madar american a cigan chitia zlatu ribku a rybka hovori
kazdemu splnim 1 zelanie madar chce skocit domov
american do penazi a cigan zakopne a povie do riti a skoci do riti
1487.
21:21 | 5.května 2011
Muž přijde ze služební cesty a vidí na zahradě tři kopy strouhanky a najednou uvidí manželku jak za oknem strouhá rohlíky. Ptá se jí "Co to děláš?" Manželka odpoví: "V kuchařce píší »Strouhejte tři dny staré rohlíky.«"
1486.
Martin [Admin]
15:37 | 5.května 2011
ONA: Ahooj!!
ON: Noooo konečně!!
ONA: Chceš, abych odešla?
ON: Ne, ne, ti hrabe? Už jen ta představa je hrozná!
ONA: Miluješ mě?
ON: Samozřejmě, celé dny a noci!
ONA: A podvedl jsi mě už někdy?
ON: Ne, nikdy, proč se tak hloupě ptáš?
ONA: A budeš mě líbat?
ON: Jasně, při každé příležitosti!
ONA: A byl bys schopný mě někdy udeřit?
ON: Si se zbláznila, však víš, jaký jsem!
ONA: Mohu ti důvěřovat?
ON: Ano.
ONA: Miláčku ....

Přečti si to zdola nahoru.
1485.
15:22 | 5.května 2011
jano zijes ano miso zijes anno taksom asi konecne toho diviaka trafil.

vinori sa krokodil a pyta sa rybara citil si niaku nie tak sa vikasli na ribi a pot si zaplavat.

idu clapi do neba aboh ich sudi kto najmenej podvadzal 1 clap ma favorita a 2 mercedes 3 ferari a ten coma ferari place na lavicke a 2 sa ho pitaju preco places?lebo som prave videl zenu na kolieskovich korculiach
1484.
14:55 | 5.května 2011
manzel ma cut na s.. a zena zakopne a manzel pride pofuka a hoveri milacik a uz nema cut a zas zakopne a manzel hovori ti stara kur co nemas oci
Zobrazeno 581-590 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Duben 2025
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1912 sekund