de tlustá paní po ulici a spívá si : kdybych byla jahodou ........... a pan co jde zaní říka no to by bylo hodne dzemu ![]() |
Víte proč se blondýny smějí když je bouřka? protože si myslí že je někdo fotí. |
Víte, že Chuck Norris je už dávno po smrti? Ne? Ani on to neví - Smrtka se mu to bála říct. |
Víte, co vznikne, když se zkříží kráva se želvou? Tele s helmou. |
Sú manželia na obede a žena hovori manželovi:Miláčik ja ťa mám tak rada až ma páli pri srdiečku. A manžel na to:Bodaj by nie ked máš cicku v polievke Ide had po pusti a stretne černocha HAD: nezabijaj ma nezabijaj ma splnim ti 3 zelania ČERNOCH: chcem byt biely, chcem aby ma mali zeny rady a chcem mat kridla had vytiahne svoje nozicky a zacne carovat...... cari mari hadia kozka nech je z neho always vlozka Janko sa pýta mamičky:,,mami mozem ist na kupalisko?" ,,ano mozes" o pol hodinu pride janko so zlomenou pravou rukou na dalši den sa janko pita ,,mami mozem ist na kupalisko?" ,,ano mozes" o pol hodinu pride janko so zlomenou lavou rukou na dalsi den sa janko pita: ,,mami mozem ist na kupalisko,"mama odpovie.,nie" janko: ,,ale preco ved dnes napustaju vodu." pošle otec syna do lekárne kúpiť viagru ............... a predavačka mu hovorí povedz ockovi nech si dá 1 za 24 hodín ...............príde syn domov a povie oteckovi oci máš si dať 24 tabletiek za 1 hodinu ...... potom príde synček zas do lekárne a predavačka sa pýta tak ako ?? no mama zomrela sestra je tehotná a mna bolí riť ..... Hlada zena doktora Jeba...krici po chodbe kto je doktor jeb....vijde muz z WC aona sa ho spyta vy ste jeb...? nie ja som sral aky je rozdiel medzi kniznicou a zachodom??? -do kniznice ukladame diela svojich predkov a do zachoda diela svojich zadkov Ako začína kuchárska knižka cigáňov? Najprv ukradni 5 vajec... Stretnú sa dvaja kamaráti a prvý hovorí: - čau Fero, kde robíš? - na úrade. - a čo tam robíš? - strúham ceruzky. - a koľko ti za to platia? - nič-píšu perom |
Viete čo je maximalna drzost ? Ked sa postavi evanielik pred Levocku horu a zbiera peniaze na kaplnku pannej marii -Boh stvoril muža...PEKNÝ -Boh stvoril psa...PEKNÝ -Boh svoril mačku...PEKNÁ Boh stvoril ženu...AAA TA SA DOMAľUJE.. -Muž prosí Boha. -Bože,nech vyhrám v lote. -A Ježis sa mu ozve. -Ty debil,podaj konečne ten tiket. Ide Jano po chodníku a na lavičke vidí plakať Deža a pýta sa ho: Dežo ta čo sa ti stalo, A Dežo na to: Ale ta, umrel mi dedo a potrebujem čierny oblek, lebo nemám. Janovi ho prišlo ľúto a hovorí: Vieš čo, doma mám ešte jeden, poď som mnou. A Dežo: Naozaj?! Asi po 3 mesiacoch Jano znovu stretne Deža a pýta sa ho: Dežo a kde mám môj oblek. A Dežo: Čo nepamätáš veď som s ním pochoval deda. Príde učiteľka do triedy a hovorí žiakom: Tak detičky dneska sa budeme fotografovať. O 100 rokov sa pozriete na fotku a poviete: A toto je naša Maruška a aké mala pekné vlasy. No a toto je náš Martin a on chce byť policajt. že Pepíčku A toto je naša Paní učiteľka a tá je už mrtvá !!!! Pepíček ide domov a naraz sa spýta mamy: Mami, co je to debil? Mama odpovie: A preco to chces vediet? Pepíček odpovie: Lebo som pocul, ze jeden chlap tak hovoril ocovi a ten mi povedal, nech sa spytam teba, ze vraj mu tak hovoris aj ty. Je to pravda? |
Idú hrbatý Imrich a Jano na vozíku mierne podnapití večer z krčmi. Imrich:,,poďme cez cintorín ,stará mi bude nadávať že idem neskoro." Jano:,, Ále čo sa ja budem trepať s vozíkom cez cintorín." Ide teda Imrich sám cez cintorín,a zrazu sa pred ním zjaví duch. Duch:,,Hej, ty máš hrb?" Imrich:,, Áno, ja mám hrb." A zrazu plesk a zmizne u hrb.Imro to hneď na druhý deň povie Janovi.Jano neváha a aj on ide večer sám na cintorín. Zrazu sa pred ním zjaví duch. Duch:,, Hej , ty máš hrb?" Jano:,,Nie, nemám. A zrazu plesk a na chrbte má hrb. |
Prečo chodil Mojžiš so židmi 40 rokov po púšti? -Lebo sa s nimi hanbil ísť cez mesto ![]() |
Otec hovori synovi:Idem k fararovi na čerešnu, poj so mnou a ked ta stretne nespinaj ma! O.K.povie syn. tak syna stretne farar a hovori:čo tu robiš?Prišiel som sa pomodlit.Tak sa mi pomodli.V mene syna i ducha sväteho amen.A kde si nechal otca???hore u vas na čerešni. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2152 sekund |