Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1523.
samuel.f [profi hráč]
6:41 | 16.května 2011
Cyklista sa v noci rúti dolu kopcom, samozrejme bez svetiel.
Policajt na neho ziape: Stoj, nemáš svetlá !!!
Cyklista kričí: Choď preč, nemám brzdy !!!
1522.
samuel.f [profi hráč]
9:01 | 15.května 2011
Policajt zastaví auto a hovorí šoférovi:
"Vyhrali ste cestnú prémiu 500 00 Sk. Čo budete robiť s toľkými peniazmi?"
Šofér odpovedá:
"Asi sa konečne prihlásim do autoškoly."
Spolujazdec zašomre:
"Keď má vypité, tára."
Vtom sa prebudí chlapík na zadnom sedadle a vraví:
"Vedel som, že na kradnutom aute ďaleko nedôjdeme."
Po chvíli sa klopaním z kufra niekto španielsky spýta:
"Už sme za hranicami?"
1521.
19:11 | 14.května 2011
Při policejním zásahu říká velitel svým podřízeným: "Pánové, já jsem vám říkal, aby jste uzavřeli všechny vchody!" "To jsme udělali." "Kudy vám, tedy, mohli pachatelé uniknout?!?" "Asi východem."

Pepíček přiběhne ze školy a chlubí se: "Mami dneska jsme dělali ve škole pokus s dynamitem." Maminka: "Tak jdi a připrav se do školy, abys mohl jít ven. Pepíček: "Do jaké školy...?"
1520.
13:54 | 14.května 2011
Vejde slepec se slepeckým psem do obchodu, chytne ho za ocas a začne s ním točit nad hlavou. Přijde k němu prodejce a říká: "Nepotřebujete nějak pomct?" Slepec odpoví: "Ne děkuji jen se dívám"
1519.
13:46 | 14.května 2011
Paní si zajde k věštci. věštec ji říká: "Dnes kvůly vám zahyne spousta nevinných lidí!" Paní je z toho hrozně rozrušená a uvidí malého kluka na kterého se řítí auto. Neváhá a ihned se rozhodne že aspoň tomuto chlapci zachrání život. Jen tak tak se jí povedlo odtáhnou kluka ze silnice. Celá zadýchaná povídá: "jak pak se jmenuješ?" Chlapec odpoví: "Adolfek Hitlerek"
1518.
13:41 | 14.května 2011
lidi nosí tričko se supermanem, superman nosí tričko s Chuckem Norisem

Chuck Noris si postavil chalupu ve které vyrůstal

Chuck Noris umí vstát tak rychle z postele, že se ještě zastihne jak leží.
1517.
13:38 | 14.května 2011
když jsou malé děti spát, vždy se dívají esi nemají pod postelí bubáka. Když jde bubák spát, dívá se esi nemá pod postelí Chucka Norise

Chuck Noris přišel o panictví dřív než jeho otec

Chuck Noris vyhrál Tour de France na rotopedu

když se vám něco stane, přijde anděl strážný. Když se něco stane anděli, přijde Chuck Noris
1516.
13:34 | 14.května 2011
rodina Jebalů jede na dovolenou k moři. Tatínek objednává u recepční pokoj a říka: "Dobrý den, já jsem Jebal tady s manželkou, dcerou a sestrou sestrou a toto je můj syn, taky Jebal, se svou ženou a dětmi."
Recepční odpoví: "Tak hele, mě je jedno kolikrát ste s kým jebal tady máte pokoj."
1515.
14:32 | 13.května 2011
Karolko,ty ako prvák,ktorý predmet máš najradšej?Fyziku.Ale ved fyziku este nemate.Veď práve preto.

Policajtežo kde si bol vcera vecer?Dežo:Ja som ho nezabil.Policajt:Koho?Dežo:Tak vy ste ho ešte nenšli?

Prečo si blondinka dava do postele cukor?Aby mala sladke sny.
1514.
6:44 | 13.května 2011
Pošle maminka Pepíčka do krámu pro noky. Pepíček jde a říká si noky, noky, noky. Zakopne a říká noky, noky, noky a zase zakopne a říká broky, broky, broky. Dojde do krámu a řekne si o broky. Paní prodavačka mu je dá a Pepíček je donese domů. Maminka uvaří polévku a dá jí sousedce. Za chvíli přiběhne sousedka celá vyděšená a povídá: ,,Co jste do toho dala? Manžel ji snědl a postřelil nám kočku!!"

Ptá se koktaví plešatého: "Zzzzajímalo bby mnně kokolik dddáš zza hholiče?" A plešatý: "Mně zas kolik ty dáš za telefon."
Zobrazeno 551-560 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2101 sekund