Cyklista sa v noci rúti dolu kopcom, samozrejme bez svetiel. Policajt na neho ziape: Stoj, nemáš svetlá !!! Cyklista kričí: Choď preč, nemám brzdy !!! |
Policajt zastaví auto a hovorí šoférovi: "Vyhrali ste cestnú prémiu 500 00 Sk. Čo budete robiť s toľkými peniazmi?" Šofér odpovedá: "Asi sa konečne prihlásim do autoškoly." Spolujazdec zašomre: "Keď má vypité, tára." Vtom sa prebudí chlapík na zadnom sedadle a vraví: "Vedel som, že na kradnutom aute ďaleko nedôjdeme." Po chvíli sa klopaním z kufra niekto španielsky spýta: "Už sme za hranicami?" |
Při policejním zásahu říká velitel svým podřízeným: "Pánové, já jsem vám říkal, aby jste uzavřeli všechny vchody!" "To jsme udělali." "Kudy vám, tedy, mohli pachatelé uniknout?!?" "Asi východem." Pepíček přiběhne ze školy a chlubí se: "Mami dneska jsme dělali ve škole pokus s dynamitem." Maminka: "Tak jdi a připrav se do školy, abys mohl jít ven. Pepíček: "Do jaké školy...?" |
Vejde slepec se slepeckým psem do obchodu, chytne ho za ocas a začne s ním točit nad hlavou. Přijde k němu prodejce a říká: "Nepotřebujete nějak pomct?" Slepec odpoví: "Ne děkuji jen se dívám" |
Paní si zajde k věštci. věštec ji říká: "Dnes kvůly vám zahyne spousta nevinných lidí!" Paní je z toho hrozně rozrušená a uvidí malého kluka na kterého se řítí auto. Neváhá a ihned se rozhodne že aspoň tomuto chlapci zachrání život. Jen tak tak se jí povedlo odtáhnou kluka ze silnice. Celá zadýchaná povídá: "jak pak se jmenuješ?" Chlapec odpoví: "Adolfek Hitlerek" |
lidi nosí tričko se supermanem, superman nosí tričko s Chuckem Norisem Chuck Noris si postavil chalupu ve které vyrůstal Chuck Noris umí vstát tak rychle z postele, že se ještě zastihne jak leží. |
když jsou malé děti spát, vždy se dívají esi nemají pod postelí bubáka. Když jde bubák spát, dívá se esi nemá pod postelí Chucka Norise Chuck Noris přišel o panictví dřív než jeho otec Chuck Noris vyhrál Tour de France na rotopedu když se vám něco stane, přijde anděl strážný. Když se něco stane anděli, přijde Chuck Noris |
rodina Jebalů jede na dovolenou k moři. Tatínek objednává u recepční pokoj a říka: "Dobrý den, já jsem Jebal tady s manželkou, dcerou a sestrou sestrou a toto je můj syn, taky Jebal, se svou ženou a dětmi." Recepční odpoví: "Tak hele, mě je jedno kolikrát ste s kým jebal tady máte pokoj." |
Karolko,ty ako prvák,ktorý predmet máš najradšej?Fyziku.Ale ved fyziku este nemate.Veď práve preto. Policajt ![]() Prečo si blondinka dava do postele cukor?Aby mala sladke sny. |
Pošle maminka Pepíčka do krámu pro noky. Pepíček jde a říká si noky, noky, noky. Zakopne a říká noky, noky, noky a zase zakopne a říká broky, broky, broky. Dojde do krámu a řekne si o broky. Paní prodavačka mu je dá a Pepíček je donese domů. Maminka uvaří polévku a dá jí sousedce. Za chvíli přiběhne sousedka celá vyděšená a povídá: ,,Co jste do toho dala? Manžel ji snědl a postřelil nám kočku!!" Ptá se koktaví plešatého: "Zzzzajímalo bby mnně kokolik dddáš zza hholiče?" A plešatý: "Mně zas kolik ty dáš za telefon." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2101 sekund |