Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1533.
11:08 | 21.května 2011
Kde sa blondika nestraty?
Vo vytahu!
1532.
10:35 | 21.května 2011
ztratil se jeden lovec v lese , a vidi chalupu , tak k ni pride a zaklepe , vyleze jezibaba , a ryka lovci : co bys rad , lovec odpovi :potrebuji prespat , jezibaba : tak dobra ale musis si vybrat kde budes chtit spat , lovec : tak dobra , takze jezibaba ho pozve dál, a jezibaba rika : muzes spat semnou , lovec na to : tak to raci ne , jezibaba : tak muzes spat s mařkou , lovec na to : to bude nakej kraken , tak rika : to raci taky ne , a jezibaba rika : jezis marja tak spi na zemi , lovec rika : dobre . rano se probudi a jde se oplachnout ke studne , a najednou vidi nadhernou modelku , a lovec rekne : ahoj ty si kdo ? modelka rekne : MAŘENA , lovec na jen :
1531.
Hepaa [VIP člen]
17:54 | 20.května 2011
Dokonalý!!

Myslíte si, že hovoříte anglicky, ale zrada.... zistíte, že hovoříte česky...
Přečtěte si to nahlas !!!

Come shall ten well bload ?
Then well bload shell when blaight ! ;D
1530.
15:53 | 19.května 2011
de bruneta za pastířem a řiká: "když uhádnu kolik máte ovcí dáte mi jednu?"pastýř přikývne a bruneta je spočítá--"100" ...pastýř řekne ať si jednu veme.bruneta si pro ni dojde a odchází.Pastýř na ní volá:"a kdyš já uhádnu vaší přírodní barvu vlasů,dáte mi toho psa?"
1529.
15:40 | 19.května 2011
Jede motorkář na motorce a vedle stopuje stopař. Motorkář mu zastaví a jedou dál.Pochvíli stopař řekne že mu je zima.Motorkář mu poradí abi si dal bundu obráceně.Pak jedou do zatáčky a stopař se visipe .Motorkář zavolá sanitku a ta motorkářovi řekne:předchvílí žeště žil pokusili sme se mu narovnat hlavu ale to už nepřežil
1528.
19:21 | 18.května 2011
Ptá se pan Navrátil průvodce: "Kdy postavili tenhle zámek?" "Ve 14.století." "A to ho museli stavět tak blízko dálnice?"

Nesnáším, když jedu autem a předjede mě Chuck Norris na rotopedu.!

Chuck Norris umí zvednout zmeškaný hovor.

Chuck Noris vstává z postele tak rychle, že se zastihne, jak spí.
1527.
Vojife [VIP člen]
17:25 | 18.května 2011
Pár obrázkových v típků na téma http://nd03.jxs.cz/211/740/1cdc0f3ac5_55154280_o2.jpg width=50> & (Podle mé oblíbenosti):

Nanci > Hezké. Jen to není moc vtip.
1526.
15:51 | 18.května 2011
Pepíček jde s babičkou do školy.
Pepíček najde 1000 Kč na zemi a zeptá se babičky:
´´Babičko můžu si vzít tu tisícovku?´´
A babička odpoví:
´´Ne! Nic ze země se nesbírá!´´
Druhý den vede babička Pepíčka do školy a je náledí.
Babička upadne a říká Pepíčkovi:
´´Pepíčku zvedni mě upadla jsem!´´
A Pepíček odpoví:
´´Ale babičko ty jsi říkala že se nic ze země nezvedá!´´
1525.
18:35 | 17.května 2011
Blondínka v múzeu narazí do jedného stola. Váza, čo na nej stála, spadne a rozbije sa. V okamihu pri nej stojí nahnevaný strážnik a kričí: ,,Ženská nešťastná, tá váza bola z 15. storočia!" Blondínka si vydýchne a vraví: ,,A ja som sa zľakla, že bola nová..."
1524.
17:58 | 16.května 2011
Ve tři v noci zazvoní profesorovi telefon, ozve se tichý hlas:
"Probudil jsem tě?"
"Hmmm... ano..."
"Tak to je dobře, protože já se ještě učím, ty hajzle!!!"
=========================================
Mama : Pohni, Jano, dojedz raňajky, lebo zmeškáš do školy !
Jano : Nechcem ísť do školy. Učitelia ma tam nemajú radi, žiaci ma nemajú radi, ani ten školník ma nemá rád.
Mama: Nič sa nedá robiť, musíš ísť.
Jano : Prečo by som musel !!?
Mama : Po prvé máš už 45 rokov a po druhé si tam riaditeľom !
=========================================
Príde chlapík k doktorovi a sťažuje sa, že ho trápi zápcha. Doktor mu predpíše čípky. Po pár dňoch sa chlapík vráti do ordinácie, že sa mu neuľavilo. Doktor mu predpíše silnejšie čípky. Keď sa to znovu zopakovalo doktor to s nervami nevydrží a zreve po pacientovi:
"Čo tie čípky žeriete?"
A chlapík odpovedá:
"A čo si ich mám pchať do r.ti ?!!!"
Zobrazeno 541-550 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1770 sekund