samuel> To s tým rádiom, mám podobný: Hovorí plešatý beznohému: "Dupni na to fáro, nech mi letí háro." Príde rómka na úrad práce a pýta sa: "Kolko detí musím mať, aby som mala podporu aspoň 1000€?" Pracovník odpovedá: "12" "Tak to aby som 3 utopila." Príde róm (tentokrát) na úrad práce a pýta sa: "Viete čo, ja by som chcel nejakú prácu..." Pracovník odpovedá: "A aké máte vzdelanie?" "Jednu triedu na základnej." "No mám tu pre vás prácu, budete manažér firmy, dostanete auto, mobil, byt v BA a notebook." "A vy si zo mňa robíte srandu?" "Ale však vy ste začali!" Idú dvaja rómovia a spadnú do vápna. Jeden hovorí druhému: "Čo budeme teraz robiť??" "Iba chvílu si biely a už chceš niečo robiť?" |
Jde pán do hospody a venku uváže vlkodava. Najednou dovnitř vletí chlap a ptá se:" Kdo má venku uvázaného vlkodava?" Majitel se přihlásí a prý proč. "Můj pes ho zabil", na to pán. "Prosim vás, jakej pes zabije vlkodava?" "Pinč, on mu zaskočil v krku." |
Zomrie fetak.Pride k panu bohu a ten mu vravi´´dam ti ešte jednu šancu že ta necham žit ale ked uvidim hoci jeden špak v tvojej ruke potiahnem paku a zomrieš. fetak ožil a ked šiel po ulici našiel špak potiahol a zomrel.zomrie alkoholik.Ide k bohu a ten mu hovori:dam ti ešte jednu šancu ale ked uvidim v tvojej ruke kvapku alkoholu potiahnem paku a zomrieš.Alkoholik oožil.Na ulici našiel flašu v ktorej bolo trochu palenky,napil sa a zomrel. Zomrie cigan.Šiel pred boha a ten mu hovori:ked uvidim že budeš kradnut potiahnem paku a zomrieš. cigan ožil.Šiel domov a všetko povedal žene. Na dalšie rano cigan hovori žene"ženo ideme nakradnut zemiaky. žena:ne nerob lebo pan boh potiahne paku a zomrieš cigan:nepotiahne paka je tu ![]() ![]() |
Slon se koupe v řece a pak tam přijde mravenec a říká slonovi: Slone, okamžitě vylez! Slon: nevylezu. Mravenec: slone, jestli okamžitě nevylezeš, tak ti dám facku. A slon tedy vyleze a mravenec říká:Tak už můžeš jít zase do vody, chtěl jsem se jen podívat, jestli nemáš moje plavky. |
Soudce se ptá obžalovaného: "Viděl jste někdy tento budík?" A odsouzený: "Ne nikdy jsem ho neviděl." Soudce ho nechá odvést. Druhý den si soudce přivolá obžalovaného a zeptá se ho: "Viděl jste někdy tento budík?" Obžalovaný: "Ano, včera jste mi ho ukazoval." Na autobusové zastávce se potkali po čase dva staří známí: "Řekni mi něco o sobě. Jsi ženatý?" "Zatím ne, nemůžu najít tu pravou!" "A na co sakra čekáš?" "Přece na autobus.." |
stavili jse Slovak Rus a Maďar kdo nejdále doprdne štuplík od vína prdne Rus doprdne 8 metru a všichni tleskají prdne Maďar doprdne 12 metru prdne Slovak a štuplika net o 2 dny hlásí v rádiu: tu radio Sahara, tu radio Sahara okakany štuplik zabil ťavu ![]() |
Haha = DD Alebo: Pýta sa postihnutý predavača v benzínke: - Koľko stojí kvapka benzínu? - Nič. Povie predavač.. A postihnutý vraví: - Tak mi nakvapkaj plnú nádrž = DDD |
ide mucha do pbchodu a vravi:1 kg hovna .a predavačka čo a mucha hovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alebo: Pýta sa hluchý slepého: - Nevidel si moje rádio? : DD |
Sedia hluchý, slepý a chromý. Hluchý vraví: - Niečo počujem.. Slepý vraví: - Niečo vidím.. A chromý vraví: - Utekajme!! : DD |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2096 sekund |