Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1603.
20:28 | 11.června 2011
Pride dcera za otcom a vidi ho celeho naheho. Opyta sa ho co to ma medzi nohami. A ocko jej odpovie ze to je babika. Tak idu spat a dcera si pri otcovi. Otec rano vstane a pozrie sa na vtaka a cely cerveny. Pyta sa dcerky:,,Co si robila s mojou babikou? A dcera povie:,, Tak najprv som ju vyzliekala a obliekala a ked na mna naplula tak som jej podpalila vlasy D
1602.
21:22 | 10.června 2011
Maminka slyší zvuky z pepíčkova pokoje a zeptá se pepíčka:,,Pepíčku,co tam děláš ?''Pepíček odpoví:,,Zatloukám hřebík''A maminka na to říká:,,Tak si dej pozor!''Pepíček řekne:,,Neboj,Anička mi ho drží''
1601.
19:40 | 10.června 2011
Anička říká Pepíčkovi Pepo dnes u nás nebude nikdo doma tak přijd Pepíček se oholí navoná a jde zazvoní a nikdo není doma
1600.
19:23 | 10.června 2011
Jde bruneta, černovláska a blondýna do nebe. U brány je potkal sv. Petr a povídá "Když přejdete 1000 schodů a nezasmějete se vtipu jdete do nebe, ale když se zasmějete spadnete do pekla. "Na 150. schodě se zasměje bruneta a spadne do pekla. Na 350. schodě to nevydrží černovláska zasměje se a spadne do pekla. Na 999. schode se zasměje blondýnka a Bůh ji povídá" Ty vole proč se směješ vždyť jsem žádnej vtip neřekl." A blondýnka odpoví:" Já vim, ale mě došel teprve ten první vtip."
1599.
samuel.f [profi hráč]
16:10 | 10.června 2011
Viete prečo sa žena vydáva v bielom?
Lebo kuchyňské spotrebiče majú najčastejšie bielu farbu..
1598.
14:01 | 10.června 2011
Na téma : Žárovky

Kolik právníků je třeba na výměnu žárovky?
Třiapadesát.
Osm se dohaduje, 1 žádá o odročení, 1 vznáší námitku, 1 se tváří vážně, 2 zkoumají precedenty, 1 diktuje dopis, 1 klade podmínky, 5 vyplňuje časovky, 1 dosvědčuje, 1 předkládá otázky, 2 urovnávají, 1 nařídí sekretářce vyměnit žárovku a dalších 28 předloží účty za odborné služby.

Kolik PCčkářů je potřeba k výměně žárovky ?
100. Deset vymění žárovku a devadesát se bude podílet na výrobě příruček "Začínáme s výměnou žárovky", "Výměna žárovky pro pokročilé", "Technické parametry žárovek", "Registrační formulář", "Lokalizace pro střední a vychodní Evropu" ....

Kolik programátorů je potřeba k výměně žárovky ?
Žádný. To je problém hardwaru.

Kolik FIDO userů je potřeba k výměně žárovky ?
a). 200. Jeden ji vymění a dalších 199 o tom bude psát vtipy do konference JOKES.42 ++
b). 200. Jeden ji vymění, devět mu za to vynadá, dvacet ho pochválí, dvacet to forwardne do ostatních konferencí a 150 upozorní moderatory na off-topic messages.

Kolik Zen-Buddhistů je třeba k zašroubování jedné žárovky? Dva - jeden šroubuje a druhý nešroubuje.

Kolik inženýrů z IBM je potřeba k výměně žárovky ?
Žádný. Ale marketingové oddělení prohlásí, že prasklá žárovka je nový trend, jehož směrem se bude vývoj ubírat.

Kolik Anglikánů je třeba pro výměnu jedné žárovky?
10: 1 ji nahradí novou žárovkou a 9 jich obdivuje starou žárovku !

Kolik křesťanských fundamentalistů je třeba pro výměnu jedné žárovky?
Ani jeden. V bibli se o žárovkách nepíše a proto je žárovka je nebiblická.

Kolik evangelistů je potřeba pro výměnu jedné žárovky ?
a) 33. Jeden ji vymění, dva se sluní v jeho slávě, a 30 jich bude pořádat finanční sbírky ve jménu žárovek.
b) Stačí jeden, ale žárovka musí činit pokání ze své temnoty a skutečně toužit po změně.

Kolik programátorů z Microsoft je třeba na výměnu žárovky?
Žádného, prohlásí tmu za standard.

Kolik římských katolíků je potřeba pro zašroubování jedné žárovky ?
a) Dva - laik ji zašroubuje, a kněz vyslechne jeho zpověď a dá staré žárovce poslední pomazání.
b) Nedělají to. Celých 2000 let církevní tradice žárovky neměnily a tak nemají pro výměnu žárovek žádný precedens.

Kolik podivných křesťanů je třeba pro výměnu jedné žárovky ?
200!!! 100 jich sedí v církvi a modlí se dlouhé modlitby, aby se znovu objevilo světlo, 10 jich stojí na rozích ulic a přesvědčují kolemjdoucí, že pokud jim neuvěří, jejich žárovky zhasnou také, 5 se pokouší vymítat démona temnoty z prasklé žárovky, 10 jich tvrdí, že se za žárovku modlili a že navzdory svým pocitům věří, že žárovka svítí, 74 se jich snaží přesvědčit prasklou žárovku aby veřejně "uznala" své hříchy, aby ji Pán zase vrátil její světlo, a 1 zákonický idiot říká žárovce, že pokud chce být spasena, musí platit pravidelně desátky, nevynechávat bohoslužby a každý den vyprávět lidem:
"Dříve jsem žila v temnotě, ale nyní jsem našla světlo". Pokud to všechno bude věrně dělat, dá-li Pán, světlo se jí vrátí (je ale možné že ji Hospodin jen vystavuje zkoušce - pak by mohla žárovka zůstat ve temnotě až na věky).

Kolik blondýnek je potřeba na zašroubování žárovky?
1) Ech, co je to žárovka?
2) Jedna. Podrží žárovku a svět se kolem ní točí.
3) Dvě. Jedna podrží dietní kolu a druhá zakřičí: "Tatíííí!"
1597.
22:41 | 9.června 2011
Vtípky od xXGamerXx

1.Vtip: Jede frajer autem a u přechodu stojí hezká blondýnka.
Frajer stáhne okénko a povídá: "Umím lízat a jsem diskrétní."
Blondýnka se k němu předkloní a povídá: "Tak si vyliž prdel a nikomu to neříkej!"

2.Vtip: Počítačový maniak vypráví kamarádům: „Přijdu domu a vidím mojí manželku, úplně nahou a navíc s cizím chlapem v posteli. Podívali se na mě a pohled v jejich očích byl tak posměšný až mě zamrazilo. Zmocnila se mě strašná předtucha. Běžím k počítači a opravdu! Ty svině mi změnili heslo!!!“

3.Vtip: Přijde Pepíček k mamince a tatínkovi a ptá se: "Tatínku, proč vy dva jste běloši a já černoch?"
A tatínek mu na to odpoví: "No víš chlapče, to jsme byli jednou s maminkou na dovolené a tam se strhla tak velká šukačka, že buď rád, že nejsi lachtan!!!"

4.Vtip: Jdou dva policajti po Václaváku a kdy tak přijdou ke koni, tak si všimnou hovna na podstavci. " Panebože, to tak přece nemůžeme nechat, s tím se musí něco udělat." A tak ten jeden sundá brigadýrku a milé lejno přikreje. O pár minut pozdějc se kolem potácejí dva "připravení " houmlesáci. " Hele vole, policajtská čepice.." Ten druhéj ji zvedne: "I s mozkem!"

5.Vtip: Paní rodí doma. Je u ní doktor a vypadne proud.
Zavolá tedy pětiletého synka, aby svítil baterkou.
Porod se podaří, doktor plácne mimino po zadečku a syn s očima navrch hlavy vyhrkne: "Správně! A ještě druhou přes hubu, neměl tam lízt!"

Doufám že jste se pobavily,další vtipy možná napíšu podle nálady
1596.
Vojta.M [VIP člen]
17:29 | 9.června 2011
Rybář chytí zlatou rybku a ta mu říká : nechej mě a splním ti 3 přání. Rybář říká : tak první chci dej mi pivo. Rybka mu hned dá pivo. Rybář zase nato : druhé přání chci, ubal mi jointa. Rybka ubalí a ptá se a třetí přání? Rybář říká : ubal jointa mě i tobě... Tak si pěkně zakouří a rybář jde domů..
Na druhý den zase rybář přide, rybka skočí do člunu a říká : Ani nenahazuj, už jsem ubalila..
1595.
20:18 | 8.června 2011
Sedí dievčatko na lavičke a nadáva.
Príde babka a hovorí: Čo tak nadávaš.
Prisadnite si a pošepkám vám...
Babka si prisadne a tiež začne nadávať.
Príde dedko a pýta sa: A vy dve čo tak nadávate???
Babka: Prisadni si a poviem ti...
Dedko sadne a babka mu vraví: Tá lavička je čerstvo natretá...

"Prečo piješ to pivo so slamkou?"
"Pretože som sľúbil manželke, že sa moje pery pivného pohára už nikdy nedotknú!"

Príde chlap do zoologickeho obchodu:
"Prosím si dvetisíc švábov."
"Bohužial, nemáme. A na čo ich, preboha, potrebujete?"
"Viete, mal som prenajatý byt a teraz ho idem vrátiť. V nájomnej zmluve je napísané, že ho mám vrátiť v tom stave, v akom som ho prevzal."

Idú tri mravce po púšti a už už idú zomrieť od hladu, keď tu zrazu zomrú od smädu.

V škole:
"Máš domácu?"
"Hej."
"Tak nalej!"

Kto druhému jamu kope, asi uňho brigáduje.

Jeden policajt hovorí druhému:
- Ty, neuveríš, čo som včera videl. Slepý chlap si čítal časopis.
- Ale nevrav, určite si iba pozeral obrázky.

Hovorí policajt policajtovi:
-Včera som si kúpil záchodovú kefu.
-No a? Aká je?
-Toaletný papier bol lepší!

Si blondínka.
Cestuješ autobusom.
Súrne si potrebuješ prdnúť.
Našťastie hrá hlasná hudba a tak si pár krát uľavíš, samozrejme úplne petfektne v rytme duniacich bicích.
Keď odchádzaš z autobusu, všimneš si, že ostatní cestujúci na tebe pohoršene a znechutene pozerajú.
Zrazu si uvedomíš, že si celý čas mala na ušiach MP3.
1594.
19:54 | 8.června 2011
"V továrně byla anketa, s kým by chtěli strávit Valentýnskou noc a vybrali si mně."
"To by mně těšilo být nejžádanější."
"Mně ani ne, u nás dělají samí chlapi!"

Psychologové potvrzují, že pokud si chce člověk udržet celý den dobrou náladu, měl by obejmout minimálně 8 lidí. Nebo aspoň jednomu člověku dát přes držku.

Svou smrt potvrdil v brífingu i sám Usáma Bin Ládín.

Kalousek s Nečasem jedou v limuzíně na inspekci po Česku.
Přijdou do školy, střechou zatéká, omítka opadaná, všude zima - ředitel žádá 0,5 mil/kč na opravu
- Kalousek mu vysvětlí, že je krize a musí se šetřit.
Druhou návštěvou je věznice - střecha perfektní, nové omítky, všude teplo, na každém pokoji televize, vyhřívaný bazén, golfové hřiště, volejbal, spousta zájmových kroužků - ptají se ředitele, zda něco nepotřebuje odpovídá že, nic, že mají vše potřebné - Kalousek mu přesto dá 5 mil na vylepšení posilovny.
Sednou do limuzíny a Nečas se ptá Kalouska - tak to mi vysvětli ,tamta škola potřebovala zjevně peníze a nic jsi nedal a ve vězení nic nechtěli, a dal jsi jim 5 mega.
Kalousek se shovívavě usměje a říká
"My dva už do školy chodit nebudeme"

Dnes ráno u nás soused zvonil v 2:30! Chápete to ?!!! O půl třetí ráno!!!
Naštěstí jsem ješte nespal, protože jsem právě trénoval na bubnech.

CNN News: "Omlouváme se za chybu ve zprávě o smrti Bin Ládina.
Došlo k překlepu. "Bin Ladin is dad". Dodatečně gratulujeme..."

Narozeniny jsou velmi důležité pro zdraví. Je statistiky dokázáno, že čím více má člověk narozenin, tím déle žije.

Chlapík v lékárně:
Prosím Vás, máte něco jako Viagru, která funguje na ženy?
Tady ne, ale vedle ve zlatnictví určitě něco najdete.
Zobrazeno 471-480 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1905 sekund