Ptá se Pepíček tatínka : tati ? proč má ten pán tak daleko hlavu od těla ? a tatínek mu říká ále Pepíčku nekecej a utři tu sekyrku. Paní učitelka se ptá dětí: „Děti, co nám dává ovce?“ „Vlnu!“ „A co nám dává slepička?“ „Vajíčka!“ „A co nám dává kráva?“ „Pepíček potichu: „Domácí úkoly!“ Pepíčku, proč jsi včera nebyl ve škole? Vy jste říkala že kdo nebude mít domácí ukol tak at se tady ani neukazuje. Přijde Pepíček domů a tatínek se ho ptá: "Tak, Pepíčku, co bylo ve škole?" "Čtyři jedničky a jedna pětka." "Opravdu?" Tatínek otevře žákovskou knížku a tam je napsáno: 11.11. - Matematika: 5! Pepíček nechce jíst. Matka ho přemlouvá: „Miláčku, budeme si hrát na tramvaj. Ty budeš tramvaj a lžička s polévkou nastupující lidé.“ Pepíček polyká lžičku za lžičkou. Když už je talíř skoro prázdný, volá: „Konečná, všichni vystupovat!“ Pepíček: "Tati, je inkoust drahý?" "Ne, levný." "Tak nevím, proč maminka tak nadává, když se mi vylil na tu novou sedací soupravu!" V hodině zpěvu vyvolá paní učitelka Pepíčka, aby vyjmenoval bicí nastroje. Pepíček se postaví a odpoví: "Tak to je rákoska, vařečka a řemen!" |
Sedí zajíc s pánem ve vlaku a zpívá: "Hej pane diskžokej, nečumte na hokej, hraje tam Kanada a ruský hovada.." "Zajíci nech toho, nebo ti poletí kufr z okna!" zlobí se pán. Zajíc nic a zpívá dál: "Hej pane diskžokej..." Pán se naštve a vyhodí kufr z okna. Zajíc nic a zpívá dál: "Hej pane vy jste vůl, ten kufr nebyl můj, ten byl toho pána co sedí za váma." |
Sedí dvě blondýny v autě a jedna se ptá:proč tady máš tu plechovku se zelenou barvou? Kdyby se mi nechtělo čekat na zelenou: tak vylezu na semafor a natřu ho na zeleno. |
Jaký je rozdíl mezi blondýnkou a počítačem? Do počítače musíte informace natlouct jen jednou. Proč chodí blondýnka na záchod vždycky s kouskem chleba? Krmí WC-kachnu. Proč dává blondýnka do buchty lžíci? V receptu je napsáno: 1 polévková lžíce. Víte jak chtěla blondýna zabít papouška? Chtěla ho shodit z útesu. Kam jdou blondýnky, když je jim zima? Do rohu, ten má 90 stupňů. Co dělá blondýna zavřená ve skříni? Poslouchá Kabáty. Víte, proč by se blondýny v životě neobuli lžící? Protože by se pak štítily s ní jíst. |
Je Čech, Rus a Američan. Američan řiká: "My máme tak moderní technologii, že bysme vás zničili." Rus řiká: "My máme tolik atomovek že bysme vám to zničili." A Čech se jen usměje a řiká: "My máme tolik cikánů, že by vám to všechno ukradli." |
Příjde manžel domů a uvidí svou manželku blondýnu a brečí. Co se děje, zeptá se manžel. Blondýna říká:Měla jsem kostky ledu, jenomže mi spadly na zem, tak jsem je vzala, opláchla horkou vodou a teď je nemůžu najít. |
Pár hádankových vtipů o blondýnkách: Co se stane, když jdou dvě blondýnky proti sobě? Rozbije se zrcadlo. Víte jak blondýnka zabíjí kapra? Snaží se ho utopit Proč blondýna sedí u počítače s batohem? Jde chatovat. Proč nosí blondýnky úzké sukně? Aby udržely nohy u sebe. |
Maminka poslala Pepíčka koupit vydru. Když přijde Pepíček do obchodu se zvířaty a prodavač se ho zeptá, co si přeje, Pepíček odpoví: "Chtěl bych jednu vydvu." Dostane vydru a jde domů. Cestou potká dva fízly a ti se ho ptají: "Copak to tu smrdí?" Bezelstný Pepíček odpoví: "Vydva." |
Pepíček přijde ze školy a ptá se maminky: "Maminko, kdepak je bratříček?" Maminka celá ubrečená ho pošle za tatínkem. Táta kouká z okna a Pepíček se ptá: "Tatínku, kdepak je batříček?" "Běž za babičkou." Jde za babičkou a ptá se: "Babičko, kdepak je muj bratříček?" "Pojď, Pepíčku, já ti ukážu bratříčka." Zavede ho vedle do místnosti, tam stojí bílá rakvička, v ní bratříček a kolem čtyři svíčky. Pepíček na to chvíli kouká, pak sfoukne svíčky a začne zpívat: "Hodně štěstí, zdraví, hodně štěstí, zdraví." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2145 sekund |