Pokud váš příspěvek obsahuje sprosté, vulgární, urážlivé, rasistické vtipy, předem na to upozorňěte nápisem (Např. "Tento příspěvek obsahuje vtipy s vulgárními výrazy".. Atd.) Pokud tak neučiníte a já najdu váš sprostý příspěvek, smažu vám ho. Pokud se to bude opakovat u stejného jedince, začnu ubírat kredity. ;P |
Policajt zastaví řidiče, který jel moc rychle. Začne vypisovat pokutu a ptá se: "Jak se jmenujete?" "Tomáš Marný." |
Která žena je chytrá? Ta, co není blondýnka. Blondýnka stojí před dveřmi do obchodu, nemůže se dostat dovnitř a pomalu už začíná hysterčit. I zželí se jí jednomu mladému muži a radí jí: „Zvolila jste špatnou stranu.” „Jakto?” diví se blondýnka. „Vždyť jsem letos vůbec nevolila!” Víš, proč je měsíc bledý? Protože celou noc svítí a nevyspí se. Nová paní učitelka říká své třídě: "Teď se mi pěkně představíte." "Třeba ty, chlapče, jak se jmenuješ?" "Já jsem Prokop Buben." "To mě nezajímá, pověz mi, jak se jmenuješ." Žák: "Pane učiteli, zapomněl jsem si žákovskou." Učitel: "To už je potřetí. Dej mi ji na stůl, napíšu ti do ní poznámku!" Farář se ptá Pepíčka: "Modlíte se před jídlem ?" A Pepíček: "No, jen když máme jíst houby, co nasbíral táta. Sedí Pepíček s dědou v parku. Sedí hodinu. Dvě hodiny. Tři hodiny. Najednou chlapeček začmuchá a říká: "Dědo smrdí tu zdechlina. Dědo. DĚDO !!!" |
na akom aute jazdia ovce? no predsa na béé éém véé sedí veverička na strome a lúska oriešky.rozlúskne prvý-strieborné šaty,rozlúskne druhý-zlaté šaty,rozlúskne tretí svadobné šaty.veverička sa rozplače a vzlyká:ja sa kvôli tej posranej rozprávke ani nenažeriem pani učiteľka kladie otázku:som krásna,aký je to čas? prihlási sa Jožko:prosím vo vašom prípade je to minulý čas |
Príde muž medzi rybárov a hovorý: dnes som chytil dvojmetrovú rybu.. Druhý povie:ja som vilovil s vody horiacu sviečku... Prvy povie:to nie je možné A druhý nakoniec povie:ty skráť rybu a ja zhasnem sviečku....... ![]() ![]() ![]() |
- Pán doktor, urobte niečo s mojou ženou - hovorí manžel psychiatrovi. Už to takto ďalej nemôže ísť! Tá bláznivá ženská chová v byte dvanásť mačiek! Viete si predstaviť ten smrad? - A prečo neotvoríte okná? - Čože? Aby mi vyletel môj kŕdeľ holubov? Blázon naháňa psychiatra po blázinci so sekerou v ruke. Zrazu zaženie psychiatra do slepej uličky. Obaja sa pozerajú do očí, blázon sa pomaly približuje, doktor si už kľakne na kolená a čaká na smrť, keď v tom blázon skríkne: - Tu máš, teraz naháňaj ty mňa. Chromý vraví slepému: - Ja ťa kopnem. - To chcem vidieť. Sovietsky lyžiar dôjde do cieľa medzinárodných pretekov v rekornom čase na jednej lyži. Reportéri sa ho pýtajú: - Prečo máte iba jednu lyžu? On na to : - Pretože sovietske lyže vo svete nemajú páru. Dotazník pre sovietskeho vojeka: 1. otázka: Kto je váš najväčší vojenský idol? 2. otázka: Prečo práve Lenin? Cez deň to šteká, v noci to pláva. Čo je to? Svokrine zuby. |
Ona: "Vzrusujem ťa?" On : "To mysli vážne? Strasne ma vzrusujes!" Ona: "sorrz , mam nieco s klavesnicou, pomoyes mi?" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1902 sekund |