Muj drahy synu! Píšu pomalu, protože vím, že neumíš rychle číst. Už nebydlíme tam, kde jsme bydleli. Tvůj otec četl, že nejvíc dopravních nehod se stane v 20 kilometrovém okruhu od bydliště, proto jsme se přestěhovali. Nemůžu Ti napsat čislo domu, protože předešlí obyvatelé ho odmontovali a vzali s sebou, aby si nemuseli měnit adresu. Všechno je velmi pěkné v novém domě. I pračku máme, i když nějak nefunguje. Vložila jsem do ní šaty, zatáhla jsem za provázek a od té doby jsem ty šaty neviděla. Ale není to špatné. Minulý týden pršelo jen dvakrát. Jednou tři dny a jednou čtyři dny. Poslala jsem kabát, který jsi chtěl, ale podle tvého otce by byl balík kvůli knoflíkům příliš těžký, tak jsem je uřezala. Najdeš je v levé kapse. Tvoje sestra dneska ráno porodila, ale jestě nevíme co. Takže ti zatím nemůžu říct, jestli jsi strejda nebo teta. Tvůj bratr si včera zabouchl klíče v autě. Dost jsme se báli, protože trvalo víc než dvě hodiny, než mě s otcem z toho auta vysvobodili. Soused minulý týden spadl do sudu s domácí hruškovicí. Zkoušeli ho vytáhnout, ale hrdinsky je přemohl a utopil se. Tři dny hořel v krematoriu. Ale jinak se nic zvláštního neděje, všechno je ve starých kolejích. Tvoje milujíci matka. PS: Chtěla jsem Ti vložit nějaké peníze do obálky, ale byla už zalepená. |
policajt zastavi auto a povida: pane tady mate 500 kč za ukazku vzorne jizdy odpoved:to je velmi pekne uz dlouho si chci udelat ridicak. ten co sedi vedle nej:omlouvam se za nej on vzdycky keca voloviny kdyz je ozralej ze zadniho sedadla se ozve:pane policajt nechcete trochu trávy a z kufru je ozve : uz jsme za hranicema!!!!!!!!! |
Je jedna blondýna na kánoy a vedle je cesta a na ní druhá blondýna která říká to kvuli tobě jsou ty vtipi o blondýnách kdybych jsem uměla plavat tak za tebou skočim. |
Povídaj si tři netopýři a domluví se že pudou na lov. Potom se setkaj a povídaj si z koho tu krev vypili. První: já z ovce. Druhej: já zvola. Třetí: já znikoho jenom sem pořádně napálil do sloupu. |
Jedou dvě blondýnky autem a na chvíli zastavi aby jedna z nich natankovala. Nechá otevřené okýnko a jde zaplatit a po chvíli se vrátí jestli jí prodavač nepučí drát. Prodavač se ptá na co ho potřebuje. Blondýnka odpoví že si zapomněla klíče v autě. Za chvíli přijde do stejného obchodu chlap a hrozně se směje. Prodavač se ho zeptá proč se směje. Chlap mu odpoví že blondýnka se snaží vylovit klíče z auta. Prodavač se ho zeptá co je na tom vtipného. Chlap mu odpoví že ta druhá sedí uvnitř a naviguje jí. |