Profesor vraví: - Dnes vás pustím o štvrť hodinu skôr. Odchádzajte prosím po tichu, nech nezobudíte niekoho vo vedľajších učebniach. |
Poprvé: Bůh navštíví Českou republiku: "Češi, jestli do roka nepřestanete krást, tak zmáčknu červené tlačítko a Česko půjde do pekla!" Uplyne rok. Bůh se dívá, a vidí, že se Češi polepšili. Podruhé: Bůh navštíví Ameriku, povídá: "Jestli do roka nepřestanete kouřit, zmáčknu červené tlačítko, půjdete do pekla!" Po roce se na ně bůh dívá a vidí, že Američani přestali kouřit. Do třetice se Bůh vypraví do Číny a říká: "Jestli nepřestanete do roka vyrábět nekvalitní výrobky, zmáčknu červené tlačítko a půjde Čína do pekla!" Po roce Bůh vidí, že Čína pořád vyrábí nekvalitní výrobky. Zmáčkne červené tlačítko a nic. Podívá se blíže na přístroj co s tim je a vidí tam napsáno: »Made in China« |
Vite co je nejvetsi blbost?? Koupit si za posledni penize penezenku. |
Dežo dostal s poistovne 5000SK lebo si vypichol oko. Stojí pred poistovnou a hovorí si : Vypichnem si aj to 2 a budem mať na farebný televízor. |
De Vojta z drevěnim mecem. a vedle nej jeho kamos. Vojta se rozmáchne... jeho kamos naněj řve že kdyby ten mec byl pravej tak ho zabije.ale počkat to bys byl mrtvej. nojovlastně . ![]() |
Čo znamená zrnko ryže na dne velkého kýbla? Somálčan, ktorý ukrutne grcal. |
jde václav klaus na návštěvu k baraku obamovi.prezident kouká,a vidí samé zlaté obrazy,drahé vázy,milenky a ptá se obami:jak si to dokázal?jdou k oknu a obama říká:vidíš tu čtyř proudovou dálnici?ano vidím.tak ta měla být osmi proudová.jde obama ke klausovi a vidí všechno ze zlata ,náhrdelníky z diamantů,zlatou vanu.a ptá se: jak si to dokázal?jdou k oknu:vidíš to nové luxusní letiště?nevidím.tak vidíš! |
Kolik je celkem vtipu o blondynkach??? ZADNY, vsechny jsou pravda. Brunetka a Blondyna skoci z mrakodrapu, obe leti stejnou rychlosti, kdo dopadne driv? Brunetka. Proc? Protoze blondynka se nejdriv musi zeptat na cestu. Co uděláte, když po vás blondýnka hodí pojistku? Zdrháte jako o život, protože má v puse granát. Přijde blondýna do obchodu a přeje si kšiltovku. Prodavač ji nějaké nabídne, blondýna si je všechny vyzkouší, ale stale opakuje: "Nee, ta se mi nelíbí..., to není ono..., nemáte nějaké jiné...?" Prodavač proto zajde do skladu, přinese blondýně další, ale blondýně se žádná nezdá. "Slečno" povídá jí prodavač "jsme nejlépe vybavený obchod ve městě a jiné druhy kšiltovek se ani nevyrábějí, tak já opravdu nevím co chcete!" "Víte, já bych chtěla takovou tu kšiltovku, no... to musíte znát..., no, takovou tu s tím kšiltem dozadu. Sedí blondýnka a brunetka, popíjejí kafe a koukají na zprávy. Ukazují nějakého chlápka, co stojí na mostě a vyřvává, že skočí. "Vsaď se že neskočí," povídá blondýnka. "Vsaď litr, že jo," brunetka na to. Chlápek přeci jen skočí. Blondýnka se vytasí s tisícovkou, ale brunetka na to: "Díky, ale já to nevezmu. Seš kámoška a já to viděla už ve zprávách o páté." "Já taky," odvětí blondýnka, "ale nikdy by mě nenapadlo, že skočí znovu." Volají si takhle dvě slečny. Jedna je blondýna a druhá brunetka. Brunetka se na něco ptá blondýny, ale ona jí vůbec neodpovídá. Ptá se znovu a pořád nic. Brunetka se naštve a zakřičí do telefonu: Jsi hluchá a nebo co!! A blondýna ji odpoví: Vždyť jsem ti kývala, že jo!!! |
Vite proc maji blondynky rady bourku? Protoze si mysli, ze je foti. Myslivec chce zamachrovat pred kamaradem, tak ho pozve domu, tam se kamarad podiva na zed a rika: Ty vole, to je jelen. A myslivec: Toho jsem strelil pred 5ti lety v Krkonosich. Zajdou za roh: Ty vole, to je MUFLON! A myslivec zase: Toho jsem strelil pred 3mi roky na Sumave, asi zabloudil, blbec jeden. Vejdou do dalsi mistnosti, a tam na stene visi hlava mrtve zeny: Ty vole! KOHOS TO VODPRASK?? No, to je tchyne, jsem ji zastrelil minuly rok. A proc se tak blbe tlemi? No, ja jsem ji nakecal, ze se jde fotit. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2118 sekund |