Príde do baru futbalista s hokejistom. Sadnú si k baru a barman sa pýta, čo si dajú. Hokejista: "Whisky s ľadom, prosím." Futbalista sa zamyslí a potom povie: "Aj mne jednu whisky ale s trávou." |
Muž se snaží navázat kontakt s mladou dívkou: "Máme pěkný počasí." Ona nic. "I včera bylo pěkně." Opět nic. "A co myslíte, jak bude zítra?" "Poslouchej, já jsem šlapka a ne meteorologická stanice." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jede dělník po E 55 a najednou uvidí u silnice stát prostitutku. Zastaví a ptá se jí: "Co uděláš za litr?" "Za litr všechno." "Tak sedej, jedem betonovat." |
Stojí prostitutka na rohu, jde kolem babka a říká: "Na co tady čekáš děvenko?" Šlapka na to: "Na chleba babi, na chleba." "Tak to já počkám s tebou." Jde kolem strážník a říká: "Babi, vy už taky?" "No, to víte strážníku, když já ho vždycky nechám ztvrdnout a pak už ho jenom žužlám."--->>>COOL<<<--- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prostitutka svádí v Paříži českého študáka: "Tak pojď se mnou! Udělám ti to, jak budeš chtít." "Nejdu, stejně mi to neuděláš, tak jak chci." "Ale jen pojď, udělám ti všechno. A jak to vlastně chceš?" "Zadarmo." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dou 2 sušenky po silnici jedna přejde a tadruhá de a jede auto křáp křáp křáp a ta 1 řiká pot a nedrop ![]() |
prijde policajt do blazince a rika. Tak mi ukazte ty blazny, jdou otevrou prvni dvere a vsichni jsou na strope. Lekar rekne listopad a vsichni spadnou. Pak jdou do druhych dveri zase vsichni na strope, lekar rekne listopad a nic tak este jednou listopad a pak se ozve my jsme jehlicnaty. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umrou Cech, Rus a American v jeden den, a vseci jdou do pekla, tam pred branami je privita Lucifer a rika: Tak kluci, my tady mame dneska silvestra, tak vam dame sanci dostat se do nebe, mate jedno prani, ten, koho prani nebudu moci vykonat, pujde do nebe, tak American rekne: Ja chci byt nejbohatsi clovek na svete. Lucifer luskne prsty, American je nejbohatsi muz na svete a jde do kotle, Rus rika: Ja chci byt nejmocnejsi muz na svete. Lucifer mlaskne a Rus je nejmocnejsi clovek na svete a jde do kotle, Cech si stoupne pred Lucifera, prdne si a rika: Prosim zaramovat. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1786 sekund |