Sedí chlápek na záchodě a tlačí. Jde kolem uklízečka a zhasne... Ze záchoda se najednou ozve řev, uklízečka se naštvaně táže: "Proč tak křičíš?" Na to chlápek odpoví: "Uff, no to byl teda blbej fór, já myslel, že mi vypadly oči z důlků!" |
Viete ako sa modlia počitačový maniaci? V mne otca i syna i ducha svätého enter |
-Deti viete čo je to kométa? -Hviezda s dlhym chvostom -Správne a viete uviesť príklad -Mickey Mause |
Windows nas, ktory si v pocitaci, nech sa posvatia okna Tvoje, nech nepride zrutenie Tvoje, nech sa deje vola Tvoja, ako v 98-cke tak aj v XP-cku. Aktualizaciu kazdodennu daj nam dnes a odpust nam nasu particiu Linuxu, ako aj my odpustame porucham v drajveroch Tvojich a neuved nas do modrej obrazovky, ale oslobod nas od konfliktov vo verziach DLL, pretoze Tvoja je RAM-ka, Tvoj je pevny disk a aj procesor na veky vekov. Alt-F4. ![]() ![]() |
nejrychlejší pes na světě je ten který přeběhne somálskou vesnici a přežije ![]() |
killer1998: já to znám trochu jinak Umře maniak který hraje jen hry a jde do pekla. Po třech dnech zavolá Satan do nebe. Prosím vemte si toho maniaka. Už rozbil všechny kotle, zmlátil všechny čerty a teď zuřivě volá: KDE JE VSTUP DO DALŠÍHO LEVELU? |
Babke ukradli bicykel.Okoloidúci sa pýta:A volali ste políciu? Volala.A čo vám povedali?Že oni to neboli. Prečo dávajú blondínky tenisky do kliedky? Lebo je na nich napísané PUMA! |
co je to? Je to černé a běží to 100kilometrovou rychlostí Somálec s lístkem na oběd |
Paní učitelka se ptá dětí: Jo to zvířátko a když k tomu přidáme D, vunikne část lidského těla. Nikdo neví. "No přece laň" řekne paní učitelka a když k tomu pžidáme d tak nám vznikne dlaň. A Pepíček pošeptá sousedovy: já věděl že to kuna nebude. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2501 sekund |