1.: Viete aká je na Záhorí najkratšia veta ? No predsa: Éééé ? A viete čo to znamená ? No predsa: Prosím Vás, mohli by ste mi to zopakovať - nerozumel som. 2.: Sedí blondínka na posteli a v ruke drží vybrátor a hovorí mu: Netras sa aj ja to idem robiť po prvý krát. |
Rodiče večer spěchají do divadla a pustí svému dítěti gramofon, aby po doposlechnutí desky šlo spát. Vrátí se za tři hodiny, dítě bije hlavou o zeď a volá: "Chci! Chci! Chci!" Z gramofonu se ozývá: "Chcete slyšet pohádku?....Chcete slyšet pohádku?...Chcete slyšet pohádku?....." ![]() |
Ide had na bicykli... Zastaví ho policajt a pýta sa ho: Had akoto že ideš na bicykli keď nemáš nohy? Had pokrčí pleciami a ide ďalej. ![]() |
Prečo blondínka hádže sliepkam čokoládu? Chce, aby jej znášali kinder vajcia. Ako sa volá western spoza školských lavíc? ? ? ? Sedem nedostatočných. Aké tampóny používa slonica? ? ? ? Ovečky. |
Proč šlo 19 blondýnek do kina? Protože film na který šly je přístupný od 18ti!! |
Vtipy: 1. O Blondýnách Sedí dvě blondýnky v kavárně a ta jedna se ptá: "Tak co? Jak si složila řidičák?" Druhá blondýnka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objela!" První blondýnka na to: "A nepřepočítala ses?" Dvě blondýnky jdou do lesa pro vánoční stromeček. Po dvou hodinách hledání se jedna zeptá té druhé: "Tak co?" "Ále, nikde nic." "Víš co? Tak vezmeme nějaký bez ozdob." Blondýnka se ptá výpravčího: Prosím jede tenhle vlak na Písek? "Ne ten je na uhlí" Baví se dvě blondýnky na letišti: „Já nechápu, jak vůbec můžou ti teroristé tak velké letadlo unést.” „Ty jsi ale koza! Vždyť oni ho neunášejí na zemi, ale ve vzduchu... Když je tááákhle malinké!” Stojí blondýnka na břehu řeky. Zastaví u ní kamion a řidič se ptá: "Slečno, prosim vás, kde se to tu dá přebrodit?" Blondýnka se na něj podívá a říká: "No hned tady jak stojíme." Kamion vjede do řeky a celý zmizí. Blondýnka kroutí hlavou a říká si pro sebe: "To je zajímavý, před chvilkou tudy šly kačenky?!" 2. Mezinárodní Spadne Čech, rus a Američan k žralokům. Žralok: když mi něco pěkného zazpíváte tak vás nesežeru. Američan začne notovat píseň a žralok ho sežere. Rus zazpívá a žralok ho sežere. Začne zpívat Čech: Kde domov můj, kde domov můj.... a žralok" Fuj, bezdomovce nežeru... 3. O zvířátkách Jednoho dne medvěd svolá celý les a říká: Kdo mi zítra nepřinese maso, toho zmlátím svým obřím přirozením... Druhý den přinese koza maso, medvěd ji pustí, pak kráva dá maso, medvěd ji zase pustí, pak jde zajíc a nese mu mrkev... Tak ho medvěd začne mlátit, ale zajíc se směje, tak přidá ale zajíc se pořád směje. Medvěd už nemůže tak se zeptá: Zajíci proč se pořád směješ??? Zajíc: za mnou jde ježek a nese ti jablko. 4. O policajtech Jdou dva policajti na obchůzku a jeden najde zrdcátko... hele moje fotka...to musím ukázat šéfovi. Ukážou ji šéfovi a šéf říká: to je moje fotka, kde jste našli moji fotku?, to by se mohlo jednat o korupci. Šéf přijde domu a v sako zrdcátko.. jeho dcera si toho všimne vytáhne zrdcátko a říká: mamííí táta má milenku... a matka: Ukaž???...... TSSS taková štětka |
Vtipy: 1.: Policajt vyzve mladou slecnu k tanci a pta se ji: "Slecno, vy si taky myslite, ze jsou policajti blbi?" "Ne, ale na hymnu jsem jeste netancovala...", 2.: Čurám, čurám proti vetru, čože to mám na tom svetru, a či daždík, a či rosa, ale čoby, ošťal som sa ! |
Jde bábá po ulici a spadne do kanálu, a okolo jde cikán, a bába na něj : ,,Cikáne, vytáhni mě" A Cikán odpoví : ,,Dobře, ale splníš mi za to 3 přání, abych byl bílí, aby se na mě ženské lepily, a abych měl křídla." A Bába říká : ,,Dobře, čáry máry kuří nožka, ať je z tebe Always vložka." |
american,rus a cech vpadnou do pasti lidojedum lidojedi říkají dis nam ukazete něco z 2 magickími koulemi tak vas pustím. za tíden de k rusovi a ten meditujea vedle něj letají 2 koule a lidojed řekne.to dělam diš se modlím,sežrat za tíden de k americanovi a ten si píska narodní himu a vedle něj letají 2 koule a lidojed.to dělam dis sportuji,sežrat dek cechovi a rika to sem jeste nevidě.1 kouli stratil a 2 rozbyl |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2151 sekund |