Na hodine Zemepisu: -Kto nám povie aký tvar má zemeguľa?Jozef... -Guľatý -A odkiaľ to vieme Fero? -No,Jožo to teraz povedal. |
Muži sú najlepší KUCHARI..LEen s 2 vajíčkami,1 párkom a trochu mlieka dokážu naplniť ženské bruško na 9 mesiaco |
Moje žena mi naznačovala, čo chce k nadchádzajúcemu výročiu. Povedala: "Chcem niečo, čo ide z nuly na 150 za 3 sekundy. Tak som jej kúpil osobnú váhu. |
‎1. Otvor Google Maps 2.Zadaj Chinu ako "odkiaľ" 3.Zadaj Taiwan ako "kam" 4. Prečítaj krok 48 |
ladinek> Staré xDD Chlapík sa chváli medzi kamarátmi v krčme: Včera sa mi narodil syn a je celý po mne. Ako si to spoznal? No, prišiel ráno o štvrtej. xDDDD |
Dohadují se slepice která snese za den nejvíc vajec. první:já snesu za den 5 vajec. druhá:tak to já snesu za den 10 vajec. třetí:nač bych si prdku namáhala,vždyď se daj koupit v obchodě. ![]() ![]() ![]() |
1.: - Pán doktor, môžem si v mojich rokoch ešte užívať? - Môžete, pane, môžete, ale iba lieky! 2.: Viete prečo blondínka vyhadzuje z okna hodinky? Lebo chce vedieť ako rýchlo letí čas. 3.: Blondínka sa v obchode sťažuje: - Včera som si u vás kúpila tužkové baterky a vôbec nepíšu. 4.: Prvého apríla príde policajt do Kováčovcov a hovorí: - Mám pre vás zlú správu, vašu mamu prešlo auto! Všetci začnú plakať. - 1. apríl! Bol to traktor! |
‎"Mami, my se dneska ve škole učili 1,2,3 a já už uměl i 4. To je proto, že jsem Rom?" "Ne, to je proto, že jsi chytrý." "A mami, my se pak učili A,B,C a já uměl i D. To je proto, že jsem Rom?" "Ne, to je proto, že jsi chytrý." ..."No, a pak přišel pan doktor a všichni měli malinký pindíky, jen já ho měl velkého. To je proto, že jsem chytrý?" "Ne, to je proto, že ti je šestadvacet." |
Chytí rybář stříbrnou rybku a rybka na něj ![]() ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2489 sekund |