"Doktore, doktore!"
"Zbývá mi už jenom 59 sekund života" "Ano, počkejte minutku" |
a teď něco dobrého :] Tři blondýnky zůstanou samy na ostrově. Neví, co si počít, a tak tam tak sedí a sedí. Vtom se jim zjeví víla a říká, že každé splní jedno přání. První blondýnka říká, že by chtěla být chytřejší, aby se odtamtud nějak dostala. Rázem jí ztmavnou vlasy, je z ní brunetka a ta neváhá, vrhne se do vody a z ostrova odplave. Druhá blondýnka si přeje být chytřejší, než ta první. Stane se z ní zrzka, najde pár ostrých škeblí a s jejich pomocí nařeže rákos a vyrobí si člun, na kterém odpluje. Třetí chce být ještě chytřejší, než druhá. Najednou se z ní stane muž a odejde po mostě. doufám že se vám to líbilo ![]() |
Manželka s manželom čakaju návštevu no muž stale behá vslipoch a manželka mu hovori : obleč sa zachvilu je tu návšteva a muž na to :naschval sa neoblečiem aby videli aký som chudí lebo mi nevaríš a manželka mu hovorí : tak si daj dole aj slipi aby videli prečo |
Přijde opravář na Jednotku Intenzivní Péče a pacientům připojeným k nejrůznějším ppřístrojům praví: "Ták teď se hezky nadechneme,budu vyměňovat pojistky". Ateista*) povídá rabínovy: "Dejte mi důkaz že bůh existuje, a já v něj budu věřit". "Četl jste bibli?" ptá se rabín."Ne nikdy"povída ateista."A četl jste nějaké filozofické knížky"pokračuje rabín.Odpověď je stejná: "ne nikdy". "Potom nejste ateista ale ignorant" ukončil rozhovor rabín. P.S. ateista je ten, kdo nevěří v boha Zastaví podnikatele zloděj a povídá: "Naval tisícovku nebo tě zabiju!" Podnikatel nahlédne do peněženky a nevinně se ptá: "Nemáte na vrácení s pětitisícovky?" |
jdou dva a ten třetí říká:my čtiři jsme dobrá pětka |
Trieda plná blondínok. Učiteľ skúša jednu z nich z počtov: - No, Majka, koľko je 2+2? - Päť. Učiteľ sa zamračí a ostatné blondínky začnú spoločne kričať: - Dajte jej ešte šancu, dajte jej ešte šancu!... - No dobre, ale iba jednu! Majka, koľko je teda 5+5? - 13. Učiteľ sa mračí a blondínky znovu kričia: - Dajte jej ešte šancu, dajte jej ešte šancu!... - Dobre, ale skutočne naposledy!! Majka, naposledy 1+1. - 2. A blondínky znovu kričia: - Dajte jej ešte šancu, dajte jej ešte šancu!... |
Malá série vědeckých vtipů:
![]() A neutron walks in a bar and asks "How much for a beer?" And the bartender replies: "For you, sir, no charge!" Schrödingerova kočka přijde do baru. A nepřijde. Entropie už není, co bývala... Jde takhle funkce a dojde k mostu, jenže na mostě stojí derivace a říká: "Já tě nepustím, já sem zlá derivace." A funkce říká: "Já se tě nebojím, já jsem e^x". Heisenberg jede po silnici a zastaví ho policajti. "Pan Heisenbergu, víte vůbec jak rychle jste jel?" A Heisenberg odvětí: "No, to nevím. Ale vím přesně kde jsem!" "Číslo, které jste vytočili je imaginární. Otočte prosím svůj telefon o 90 stupňů a zkuste znovu." Proč kuře nemůže přejít na druhou stranu pásky? Protože je to Möbiova páska. Lidé se dělí na 10 skupin: - Ti, kteří umí binární kód - Ti, kteří neumí binární kód |
Zamiloval se chlapec do dívky, přiznal jí své city a dívka mu hned položila dvě otázky: "Máš dva Mercedesy?" "Nemám." odpověděl chlapec "Máš dvoupatrový dům?" "Noo,ani ten nemám" smutně odpověděl. "Tak se tedy nemáme dál o čem bavit." chladně odvětila. Zlomený chlapec šel pro radu k otci. "Nevím co ti mám řict synu. Když jí tolik milujes, můžeš nakonec prodat Bentley i Lamborghini a koupit místo nich dva Mercedesy,ale abychom bourali dvě patra domu kvůlil nějaké cuchtě se mi zdá hloupé." |
Cech, a slovak su na rybacke, slovak chyti zlatu rybku, zlata rybka mu hovori: splnim ti 3 priania, ale, cech bude mat dvakrat viac toho, co si budes priat; Tak slovak hovorí chcem mat to najlepsie a najvykonejsie auto na svete, pozrie sa , je tam, pozrie na cecha, ten ma dve. Tak, chcem tu najlepsiu manzelku na svete, ma ju, cech ma dve. Tak po chvlku rozmislania povie: odsekni mi jedno vajce.............. ![]() ![]() |
Teď jsem někde četl dobrý vtip. Z ložnice novomanželů se ozve o svatební noci: Mamý!Anča furt roztahuje nohy, a já si nemám kam lehnout! x) |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1801 sekund |