Jaké jsou 4 nejtenčí knihy světa?
1. Somálská kuchařka 2. Telefonní seznam výrobců nábytku pro bezdomovce 3. Seznam komunistů ve Vatikánu 4. Seznam veřejných zakázek v ČR bez korupce Více zde: http://novadelta.webnode.cz/vtipy/ |
Proč blondýnka pózeje při bouřce? Protože si myslý že ji někdo fotí! ![]() |
Je to zlte a plazi sa to . No predsa CINANKO HLADA MINU Je to zlte a letito. No predsa CINANKO NASIEL MINU |
Riaditeľ robí konkurz na nového zamestnanca.Prihlási sa aj jeden Tóno.Kamarád riaditelovi vraví:jé to je Tóno toho vezmite toho vseci poznajú.Riadiťeľ neváha a zobere ho.O 2 dni sedia spolu na obede a pri vedlajsom stole sedí prezident Českej republiky:Ahoj toníku jak se máš?Neskôr ide riadiťeľ na sluzobku do Vatikánu a rozhodne sa ze vezme aj Tóna.Idu sa pozred na námestie na pápeža.Ten tam máva z balkóna.Tóno vraví riadeťeľovi.Počkaj ma tu idem za pápežom.Než ho riaditel stačil zastaviť zjaví sa Tóno na balkone,pápež ho drží za plece a spolu mávaju.Ked sa Tóno vráti je tam sanitka a riaditeľ má na sebe plinovu masku.T sa ho pýta čo sa stalo.On na to:"To že si sa zjavil na balkóne z pápežom som ešte bral ale skoro ma trafil slak ked ku mne prisiel japonec a spýtal sa ma kto je ten chlapík v bielom veďla Tóna". Ide Slovák,Rus a Američan v lietadle.Ide okolo nich letuška a hovorí:"Zase vy"? |
Pár vtipů "vypůjčených" z facebooku Naděždy Krupské. ;o) (Něco je trochu sprostý. ;o)) Chlapec:„Miluju tě tak, že bych napsal tvé jméno na svůj dům.“ Slečna:„Hele, bude úplně stačit, když napíšeš svůj dům na moje jméno.“ Ve městě postaví novej bordel a protože je Pepíček kluk zvědavá, ptá se doma co to je. Tatínek mu povídá: "No víš Pepíčku, tam rozdávají radost." Pepíčka to tedy nadchne a hned druhý den vyrazí do bordelu. Když ho spatří bordelmamá ptá se, co by chtěl. Pepíček odpoví, že by rád udělal radost. Ta ho tedy vezme do kuchyně a nandá mu palačinky. Pepíček spokojený poté běží domů za tatínkem a doma hned mezi dveřmi křičí: "Tatínku, byl jsem v domě radosti, ale už nemůžu. Dvě jsem sice zvládnul ale tu třetí jsem už jen roztáhnul a vylízal... ![]() Jdou soudružky na prvního máje v průvodu, každá nese jedno z písmen, které tvoří nápis: VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME! Soudružka, která průvod organizuje se otočí k té, která nese Í a povídá: "Ne, že se nám zase ztratíš, jako minule." Tatínek na vesnici sleduje synka, jak jde kamsi večer s baterkou. Ptá se: Kam jdeš s tou baterkou? Na rande. Hej, když jsem já šel na rande, nebral jsem si baterku. No, a podívej se, co jsi sbalil! víte kdo navrhl ženské tělo? Nějaký inženýr. kdo by jinak postavil kanalizaci vedle zábavného parku |
Ollies - vtipné je to v tom, že ten 48. krok nebo co to tam je, je "Přeplavte Tichý oceán" ![]() |
Rio 4 Nechápu tvůj vtip o Googlu buď nám ho vysvětli nebo nevím co protože to nechápu asi sem sám ale vážně to nechápu ! .. Plus nějakej ten vtip Jede chlápek trabantem a zastaví vedle BMW a řve na chápka v BMW hele kámo máš tam rádio? Chlap BMW: Jasan že mám A máš tam teevizi? Chlap BMW: Jasně že mám vždiť to je nejnovější typ od BMW A chlápek z Trabantu a máš tam lžnici? A chlápek z BMW no nemám Chlápek z trabantu tak vidíš !! ![]() Chlápka z BMW(BMW) to naštve zajede do servisu a řve namontujte mi tam postel a dělejte tak tam má postel a jede hldedat chlápka z trabantu(TR) až ho nakonec najde na parkovišti zastaví u něj a bouchá mu na sklo bouchá a bouchá najednou se otevřou záclony a BMW říká: Hele tak už tam mám taky postel a TR: a proto mě taháš z vany?? ![]() |
Matfyzák si jde vyvolat fotografie.
"9x13?" "117, proč?" |
Děti se koukají pod postel jestli tam není bubák.A bubák se kouká pod postel jestli tam není Chuck Norriss ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1897 sekund |