Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1813.
19:02 | 6.října 2011
Jaké jsou 4 nejtenčí knihy světa?

1. Somálská kuchařka
2. Telefonní seznam výrobců nábytku pro bezdomovce
3. Seznam komunistů ve Vatikánu
4. Seznam veřejných zakázek v ČR bez korupce

Více zde: http://novadelta.webnode.cz/vtipy/
1812.
21:21 | 2.října 2011
Proč blondýnka pózeje při bouřce?

Protože si myslý že ji někdo fotí!
1811.
17:46 | 1.října 2011
Je to zlte a plazi sa to .

No predsa CINANKO HLADA MINU

Je to zlte a letito.

No predsa CINANKO NASIEL MINU
1810.
10:19 | 1.října 2011
Riaditeľ robí konkurz na nového zamestnanca.Prihlási sa aj jeden Tóno.Kamarád riaditelovi vraví:jé to je Tóno toho vezmite toho vseci poznajú.Riadiťeľ neváha a zobere ho.O 2 dni sedia spolu na obede a pri vedlajsom stole sedí prezident Českej republiky:Ahoj toníku jak se máš?Neskôr ide riadiťeľ na sluzobku do Vatikánu a rozhodne sa ze vezme aj Tóna.Idu sa pozred na námestie na pápeža.Ten tam máva z balkóna.Tóno vraví riadeťeľovi.Počkaj ma tu idem za pápežom.Než ho riaditel stačil zastaviť zjaví sa Tóno na balkone,pápež ho drží za plece a spolu mávaju.Ked sa Tóno vráti je tam sanitka a riaditeľ má na sebe plinovu masku.T sa ho pýta čo sa stalo.On na to:"To že si sa zjavil na balkóne z pápežom som ešte bral ale skoro ma trafil slak ked ku mne prisiel japonec a spýtal sa ma kto je ten chlapík v bielom veďla Tóna".

Ide Slovák,Rus a Američan v lietadle.Ide okolo nich letuška a hovorí:"Zase vy"?
1809.
FrenFajn [VIP člen]
16:30 | 30.září 2011
Pár vtipů "vypůjčených" z facebooku Naděždy Krupské. ;o)

(Něco je trochu sprostý. ;o))

Chlapec:„Miluju tě tak, že bych napsal tvé jméno na svůj dům.“
Slečna:„Hele, bude úplně stačit, když napíšeš svůj dům na moje jméno.“

Ve městě postaví novej bordel a protože je Pepíček kluk zvědavá, ptá se doma co to je. Tatínek mu povídá: "No víš Pepíčku, tam rozdávají radost." Pepíčka to tedy nadchne a hned druhý den vyrazí do bordelu. Když ho spatří bordelmamá ptá se, co by chtěl. Pepíček odpoví, že by rád udělal radost. Ta ho tedy vezme do kuchyně a nandá mu palačinky. Pepíček spokojený poté běží domů za tatínkem a doma hned mezi dveřmi křičí: "Tatínku, byl jsem v domě radosti, ale už nemůžu. Dvě jsem sice zvládnul ale tu třetí jsem už jen roztáhnul a vylízal...

Jdou soudružky na prvního máje v průvodu, každá nese jedno z písmen, které tvoří nápis: VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME!
Soudružka, která průvod organizuje se otočí k té, která nese Í a povídá: "Ne, že se nám zase ztratíš, jako minule."

Tatínek na vesnici sleduje synka, jak jde kamsi večer s baterkou.
Ptá se: Kam jdeš s tou baterkou?
Na rande.
Hej, když jsem já šel na rande, nebral jsem si baterku.
No, a podívej se, co jsi sbalil!

víte kdo navrhl ženské tělo? Nějaký inženýr. kdo by jinak postavil kanalizaci vedle zábavného parku
1808.
7:30 | 29.září 2011
Ollies - vtipné je to v tom, že ten 48. krok nebo co to tam je, je "Přeplavte Tichý oceán"
1807.
21:02 | 28.září 2011
Rio 4 Nechápu tvůj vtip o Googlu buď nám ho vysvětli nebo nevím co protože to nechápu asi sem sám ale vážně to nechápu ! ..

Plus nějakej ten vtip

Jede chlápek trabantem a zastaví vedle BMW a řve na chápka v BMW hele kámo máš tam rádio?
Chlap BMW: Jasan že mám
A máš tam teevizi?
Chlap BMW: Jasně že mám vždiť to je nejnovější typ od BMW
A chlápek z Trabantu a máš tam lžnici?
A chlápek z BMW no nemám
Chlápek z trabantu tak vidíš !!

Chlápka z BMW(BMW) to naštve zajede do servisu a řve namontujte mi tam postel a dělejte tak tam má postel a jede hldedat chlápka z trabantu(TR) až ho nakonec najde na parkovišti zastaví u něj a bouchá mu na sklo bouchá a bouchá najednou se otevřou záclony a BMW říká: Hele tak už tam mám taky postel a TR: a proto mě taháš z vany??
1806.
Vojife [VIP člen]
9:37 | 28.září 2011
Matfyzák si jde vyvolat fotografie.
"9x13?"
"117, proč?"
1805.
Vojta.M [VIP člen]
21:36 | 27.září 2011
miklas > tento vtip tu byl nejmíň 4x... xD
1804.
15:14 | 26.září 2011
Děti se koukají pod postel jestli tam není bubák.A bubák se kouká pod postel jestli tam není Chuck Norriss
Zobrazeno 261-270 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1897 sekund