Blondýnka přijede na křižovatku se semaforem. "Červená, jo červený mám plavky. Oranžová, jo oranžový mám tričko. Zelená, jo zelenou mám sukni. A červená ta už tady byla, jedem." |
ide chlap p vietnamske trznici a diva s epo znackovych trickach jeden ťonk se ho zeta chete znackove mame adidas a nike a chlap mu rekne ja chci pumu a vietnamec na to nevadi nevadi presijeme |
Student v jídelně si nemá kam sednout a tak si přisedne k jednomu profesorovi. Ten se naštve a povídá :" Prase není hodno sedět s labutí !" Student povídá :"Tak já odletím, nashledanou." a tím profesora nasere. Druhý den jsou zkoušky. Zkouší profesor, který se potkal v jídelně s tím studentem. Ozve se zaklepání na dveře a vchází ON. Student udělá celou zkoušku dobře a profesor neví, jak by ho setřel. Na konci teda povídá:" Kdybyste šel po cestě, uviděl 2 pytle, v jednom by bylo zlato a v druhým rozum, co byste si vybral? " On řekne:" Zlato." Profesor:" No já bych si vzal spíš ten rozum." A student klidně řekne:" No však ano, každej si vezme, co mu chybí." Profesor už toho má dost, napíše přes celej list na hodnocení "BLBEC" a podá ho studentovi, který odchází. Asi za minutu se ozve zaklepání na dveře, vchází student a říká:" Pane profesore, vy jste se mi tam sice podepsal, ale známku tam nevidím." ![]() |
aký je rozdíl mezi černým a morbidním humorem? No, černý humor je, když je deset mrtvol v jedné popelnici. Morbidní je, když je jedna mrtvola v deseti popelnicích. ![]() |
Víte jaký je rozdíl mezi cirkulárkou a toaletním papírem ? Žádný, šáhneš vedle a máš ruku v prdeli. ![]() |
Volá chlápek opraváři počitačů a řika: Dobry den. Opravář: Dobrý den jak vám mohu pomoci Chlápek: Mám Windows 95 Opravář: Rozumím. Chlápek: A nejede mi počítač. Opravář: Ano to už jste říkal. |
Jediné čo Chuck Norris nedokáže je vyžiť z priemerného slovenského platu. |
viete prečo pdla Slovenská vláda protože v Lidli bol Grécky týžden ![]() |
Vojtar > pátá nejteněí kniha je cikánský zákoník práce :-] |
De babička s pepíčkem do krámu a pepíček vidí na zemi 5Kč a ptá se babičky: Pepíček: Babičko mužu si tu 5 korunu v zít? Babička: Nene pepíčku, to co je na zemi to se nesbíra jsou kousek dál a pepíček vidí na zemi 100Kč a ptá se babičky: Pepíček: Babičko mužu si tu 100kč vzít??? Babička: Nene pepíčku,to co je na zemi to se nesbíra Jsou v krámně a babička upadne na (na oleji) a říka pepíčkovi pepíčku pomužeš mi zvednou ze země nene babičko to co je na zemi to se nesbírá! ![]() ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1889 sekund |