parašutysta skáče z letadla a říká:padáku otevři se,500metrů,padáku otevři se, až za chvilku ![]() ![]() ![]() |
Co třeba ![]() 2)člověk se plazí po poušti a najednou uvidí studnu.Rozběhne se a volá: VÓDÁ! A ze studny se ozve:KDE?! |
1.Pepíček se vrátil z tábora a rodiče se ho ptají:Co se ti stalo,Pepíčku?Dostal jsem do hlavy rajčetem... A od toho máš takovou bouli?No, ono bylo v plechovce! |
1.Maminka se zlobí, Pepíčku jaktože jsi celý od bláta?Vždyť už měsíc nepršelo!Pepíček odpoví:Mami, to hlavně musíš vědět kde ho hledat! 2.Mami, mě se do té školy tak neche, holky ze mě mají srandu, kluci mi podráží nohy a učitelé mě nemají rádi!Já tam nepůjdu! Musíš tam jít, vždyť jsi tam ředitel! ![]() |
1.Proč chodí policajti vždy v páru?Protože jeden umí číst a druhý psát. 2.Přijde blondýna do !německého! obchodu s elektronikou a ptá se:Máte baterky?Prodavač se nechápavě ptá: Wie bite (ví bite-co prosím?) a blondýna odpoví:já nechci vybité!Já chci pouze nabité! ![]() |
Běží tak jednou poldové po kolejích a honí zločince. Vidí je výpravčí a řve na ně:Co mi tady běháte po trati?! A policajti odpoví: My nejsme žádní POTRATI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na Sibíri je taková zima, že když nekto řekne ,, voda! ,, vypadne mu z huby kus ledu ![]() |
PARODIJE NA:prsi prsi jen se leje prsíprsí jeen se leje herypotr z okna bleje hermijona za rohem děla děti z malfojem malfoj křičí nenene us mem koule cervene hermiona jojojo estě neni hotovo |
Pro ty co poslouchají hard rockovou skupinu Lordi Hitler,Justin Bieber a Mr.Lordi jdou do pekla. Cestro potkají Ďábla a ten se zeptá Hitlera.. Co ty tu děláš..? Hitler:Zabil několik miliónů lidí a udělal si respekt před Židy Ďábel:Ok sedni si vedle mě.. Ďábel se ptá Biebra.. Co ty tady robíš ? Bieber:Otrávil sem všechny sou Teplou hudbou a trapnými songy. Ďábel ![]() Ďábel se nakonec ptá Mr.Lorda Ďábel:A co ty ? Mr.Lordi:Vypadni z mého trůnu šmejde. Original from hellfire2638 |
Víte jaky je rozdil mezi sprmiemi a policajtama.Žádny. Jeden z milionu odvede dobrou práci. ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1874 sekund |