Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1863.
13:18 | 11.prosince 2011
Chodte do r*ti s tými vtipmi o Chuckovi Norrisovi. Keby je to pravda, tak sem teraz príde a začne mi buchať hlavu o klávesnikoccuejnsnqou.
1862.
20:01 | 7.prosince 2011
U soudu: "Poznáváte ten budík?" - "Ne!" - "Odveďte ho."
Druhý den: "Poznáváte ten budík?" - "Ano." - "No vida, a kde jste jej viděl?" - "Včera jste mi ho ukazoval!"
1861.
17:21 | 4.prosince 2011
Maminka se ptá pepíčka pepíčku jakto žev jsi od bláta když už měsíc nepršelo no mami to musíš vědět kde ho hledat
1860.
12:23 | 3.prosince 2011
Pacient se ptá v léčebně doktora: Pane doktore jak mě vyléčíte ze závislosti na Facebooku? Lékař odpoví nerušte, píšu status
1858.
16:49 | 28.listopadu 2011
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla svého syna ukryje svého milence do téže skříně. V tom se chlapeček ozve: - "Je tady tma,co?" Muž odpoví: - "To teda je."Chlapeček: - "Mám u sebe baseballový míček."
Muž: - "To je fakt bezva."
chlapeček: - "Nechceš ho koupit?"
Muž: -"Ne dík!"
Chlapeček: - "Venku je můj otec."
Muž: -"Tak za kolik?"
Chlapeček: - "250 dolarů."
Za pár dní se situace opakuje.
Chlapeček: - "Je tady tma,co?"
Muž: - "To teda je."
Chlapeček: - "Mám tady baseballovou rukavici."
Muž který už ví oč jde se ptá: - "Tak za kolik?"
Chlapeček: - "750 dolarů."
Pár dní nato otec povídá svému synovi: - "Popadni svou baseballovou rukavici, pojď ven a zachytáme si."
Chlapeček na to: - "Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici."
Otec udiveně: - "A za kolik jsi to prodal?"
Chlapeček: - "Za 1000 dolarů."
Otec: - "To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně vic, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!"
Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře.
Chlapeček: - "Je tady tma,co?"
Kněz: - "Kurva nezačínej s tím zase."
1857.
12:18 | 25.listopadu 2011
Toto mně vždycky dostane

Malý synek se ptá tatínka, co je to kapitalismus. Tatínek chvíli přemýšlí a povídá:
- Já jsem živitel rodiny, chlapče, já budu "kapitalista". Tvoje matka se stará o rodinné finance, budeme ji říkat "vláda". My jsme tvoji rodiče a tak se staráme o tvoje potřeby... tedy ty budeš lid. Služebná... no budeme jí říkat "pracující třída". Tvůj malý bráška bude... ehmm... "budoucnost". Přemýšlej o tom, synku a zítra si popovídáme...

Chlapeček toho má plnou hlavu a jde tedy spát. V průběhu noci ho probudí pláč jeho mladšího bratříčka. Již znaleckým okem obhlídne situaci a vidí, že dítko je pokakané. Tak se rozhodne, že půjde za maminkou a oznámí jí to. Když přijde do ložnice rodičů, slyší jen spokojené odfukování a tak se rozhodne mamku nebudit a jde rovnou za služebnou. Už za dveřmi je slyšet podivný hluk, a tak nakoukne klíčovou dírkou a vidí tatínka se služebnou, jak si užívají. Protože je zamčeno, tak se rozhodne nechat to na ráno. Ráno u snídaně říká:
- Tati, myslím, že už chápu politický koncept kapitalismu.

Tatínek potěšeně vzhlédne a říká, ať mu to tedy poví, no a synáček spustí:

- Takže... kapitalista spokojeně ojebává pracující třídu zatím co vláda spí a mínění lidu je ignorováno, budoucnost je úplně posraná.
1856.
15:44 | 24.listopadu 2011
Příde chal a řekne paní v obchodě Ahoooj a Paní no nazdar zase ten z duruhé ulice
1855.
17:54 | 21.listopadu 2011
Slnečná nedeľa roku 1942. Hitler má v záhrade nastúpených 20 Židov a hovorí im:
"Ty upaž ruku doprava a skoč do studne!"
"Ty zdvihni ľavú nohu a skoč do studne!"
"Ty sa zohni a skoč do studne!"
V tom vybehne Hitlerova žena a kričí:
"Adolf poď jesť!"
"Počkaj dohrám tetris."
1854.
18:25 | 20.listopadu 2011
Fico a Radičová letia v lietadle.
Radičová:vyhodim von 10 eur a potesim s tím jedného slováka.
Fico:ja vy 10 000 eur a potesim s tím 10 slovákov.
pilot:ja vyhodim vás dvoch a poteším celé slovensko.
Zobrazeno 211-220 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.1871 sekund