Chodte do r*ti s tými vtipmi o Chuckovi Norrisovi. Keby je to pravda, tak sem teraz príde a začne mi buchať hlavu o klávesnikoccuejnsnqou. ![]() |
U soudu: "Poznáváte ten budík?" - "Ne!" - "Odveďte ho." Druhý den: "Poznáváte ten budík?" - "Ano." - "No vida, a kde jste jej viděl?" - "Včera jste mi ho ukazoval!" ![]() |
Maminka se ptá pepíčka pepíčku jakto žev jsi od bláta když už měsíc nepršelo no mami to musíš vědět kde ho hledat ![]() |
Pacient se ptá v léčebně doktora: Pane doktore jak mě vyléčíte ze závislosti na Facebooku? Lékař odpoví nerušte, píšu status ![]() |
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla svého syna ukryje svého milence do téže skříně. V tom se chlapeček ozve: - "Je tady tma,co?" Muž odpoví: - "To teda je."Chlapeček: - "Mám u sebe baseballový míček." Muž: - "To je fakt bezva." chlapeček: - "Nechceš ho koupit?" Muž: -"Ne dík!" Chlapeček: - "Venku je můj otec." Muž: -"Tak za kolik?" Chlapeček: - "250 dolarů." Za pár dní se situace opakuje. Chlapeček: - "Je tady tma,co?" Muž: - "To teda je." Chlapeček: - "Mám tady baseballovou rukavici." Muž který už ví oč jde se ptá: - "Tak za kolik?" Chlapeček: - "750 dolarů." Pár dní nato otec povídá svému synovi: - "Popadni svou baseballovou rukavici, pojď ven a zachytáme si." Chlapeček na to: - "Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici." Otec udiveně: - "A za kolik jsi to prodal?" Chlapeček: - "Za 1000 dolarů." Otec: - "To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně vic, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!" Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře. Chlapeček: - "Je tady tma,co?" Kněz: - "Kurva nezačínej s tím zase." |
Toto mně vždycky dostane ![]() ![]() Malý synek se ptá tatínka, co je to kapitalismus. Tatínek chvíli přemýšlí a povídá: - Já jsem živitel rodiny, chlapče, já budu "kapitalista". Tvoje matka se stará o rodinné finance, budeme ji říkat "vláda". My jsme tvoji rodiče a tak se staráme o tvoje potřeby... tedy ty budeš lid. Služebná... no budeme jí říkat "pracující třída". Tvůj malý bráška bude... ehmm... "budoucnost". Přemýšlej o tom, synku a zítra si popovídáme... Chlapeček toho má plnou hlavu a jde tedy spát. V průběhu noci ho probudí pláč jeho mladšího bratříčka. Již znaleckým okem obhlídne situaci a vidí, že dítko je pokakané. Tak se rozhodne, že půjde za maminkou a oznámí jí to. Když přijde do ložnice rodičů, slyší jen spokojené odfukování a tak se rozhodne mamku nebudit a jde rovnou za služebnou. Už za dveřmi je slyšet podivný hluk, a tak nakoukne klíčovou dírkou a vidí tatínka se služebnou, jak si užívají. Protože je zamčeno, tak se rozhodne nechat to na ráno. Ráno u snídaně říká: - Tati, myslím, že už chápu politický koncept kapitalismu. Tatínek potěšeně vzhlédne a říká, ať mu to tedy poví, no a synáček spustí: - Takže... kapitalista spokojeně ojebává pracující třídu zatím co vláda spí a mínění lidu je ignorováno, budoucnost je úplně posraná. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Příde chal a řekne paní v obchodě Ahoooj a Paní no nazdar zase ten z duruhé ulice ![]() |
Slnečná nedeľa roku 1942. Hitler má v záhrade nastúpených 20 Židov a hovorí im: "Ty upaž ruku doprava a skoč do studne!" "Ty zdvihni ľavú nohu a skoč do studne!" "Ty sa zohni a skoč do studne!" V tom vybehne Hitlerova žena a kričí: "Adolf poď jesť!" "Počkaj dohrám tetris." |
Fico a Radičová letia v lietadle. Radičová:vyhodim von 10 eur a potesim s tím jedného slováka. Fico:ja vy 10 000 eur a potesim s tím 10 slovákov. pilot:ja vyhodim vás dvoch a poteším celé slovensko. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1871 sekund |