Pozriem sa na posteľ ..... Spal by som: D Pozriem sa na chladničku ...... Jedol by som: D Pozriem sa na Učebnice ........ A nič: D |
Chuck Norris se vzbudil tak rychle ze zastihl sam sebe jak spí |
Když je Chuck Norris moc dlouho pod vodou, voda se začne dusit. |
Ide cigáň z veľkou plazmou po ulici a okolo ide Rytmus.Rytmus hovorí si zabil a cigáň hovorí si nezamkol. ![]() |
Slovensky 1. Ide blondínka po ulici. Po ceste spadne do kanála, vytiahne sa a hovorí: ''Fúú, štastie že tu nebol uzáver, inak by som sa nevytiahla!'' 2. Ide blondínka po ulici. Nájde hovno, ![]() ''Fuj hovno, štastie že som doňho nestúpila.'' ![]() ![]() |
rozpravaju sa dve babky. jedna hovori : "moj manzel je skvely! zavolal susedovi , ze ake ma cislo." a ta druha: " moj manzel je hrozny! predal svoje auto , aby mal na benzin!" chuck norris zdvihol zmeskany hovor |
Jeden muž grca na ulici.Príde k nemu druhy povie:Mate pravdu čo sa s tim budete srat! |
Prijde domu manzel, opilej jak doga – manzelka uz v posteli. Jak se tak mota, prevrhne cinskou vazu a sedne na ni… Sahne si dozadu – a ma ruce od krve. Co mu zbyva – vezme naplasti, a prelepi si celej zadek. Rano ho manzelka kara: ze si prisel domu ozralej, to vim, ze si rozbil vazu, to bych taky pochopila. Ale proc je proboha cely zrcadlo polepeny naplasti, to mi nedochazi… |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2177 sekund |