Jde blondýnka k zubařovi a poslouchá walkmana. Když se už usadila v zubařském kresle, říká jí zubař: "Ty sluchátka si za každou cenu musíte dát dolu." "Ale já je dát dolu nemůžu!" "Ale já potom nemůžu pracovat!" říká zubař a strhne jí sluchátka dolu. Blondýna je do pěti minut mrtvá. Zubař si nasadí walkmana a poslouchá:" Nádech, výdech, nádech, výdech........." |
Jde bruneta, černovláska a blondýna do nebe. U brány je potkal sv. Petr a povídá "Když přejdete 1000 schodů a nezasmějete se vtipu jdete do nebe, ale když se zasmějete spadnete do pekla. "Na 150. schodě se zasměje bruneta a spadne do pekla. Na 350. schodě to nevydrží černovláska zasměje se a spadne do pekla. Na 999. schode se zasměje blondýnka a Bůh ji povídá" Ty vole proč se směješ vždyť jsem žádnej vtip neřekl." A blondýnka odpoví:" Já vim, ale mě došel teprve ten první vtip." |
Stojí blondýnka na břehu řeky. Zastaví u ní kamion a řidič se ptá: "Slečno, prosim vás, kde se to tu dá přebrodit?" Blondýnka se na něj podívá a říká: "No hned tady jak stojíme." Kamion vjede do řeky a celý zmizí. Blondýnka kroutí hlavou a říká si pro sebe: "To je zajímavý, před chvilkou tudy šly kačenky?!" |
Jsou brunetka s blondýnkou na poušti a běží za nimi lev brunetka mu čas od času hodí písek do očí a lev si packama vytírá písek z očí a tím získají náskok najednou je před nimi palma a bruneta na ni rychle vyleze a blondýna se opře o tu palmu bruneta blondýně říká: rychle musíš na tu palmu jinak tě lev sežere. A blondýna odpoví: Já mu písek do očí neházela! |
Chruščov(Ch) přijel na výstavu modernismu a kouká na ty obrazy. Vůbec ho to nebaví, tak nadává vedoucímu výstavy(Vv). Ch: "Co je támhle to! Vypadá to jak nočník!" Vv: "To je ženský akt, portrét." Ch: "A támhle, to je co! To bílé a ty černý tečky jsou tam všude!!" Vv: "To jdou pracující ve sněhu do továrny." Ch" "A co ta prdel s těma ušima! To je co!!!" Vv: "To je zrcadlo, soudruhu tajemníku." |
Paní učitelka ve škole řekla dětem: "Tak děti, na zítřek si donesete tolik kuliček, kolik jste řekly sprostých slov." Na druhý den si Anička přinesla 1 hrstičku kuliček. "No Aničko!" zlobila se paní učitelka .Za chvíli přijel Pepíček s náklaďákem a paní učitelka mu říká: "No Pepíčku, tolik?" A Pepíček na to: "Uhni vole, jedu pro další!!!" |
Důstojník zastaví vojína: "Vojíne, nemáte drobné za stovku?" "Jasně, kámo." "Takhle se oslovuje důstojník? Zkuste to znovu!" "Nemám, pane majore!" |
Seznámí se mladý muž s blondýnkou. Při rozloučení se zeptá: "Mohu ti zítra zavolat do práce?" "Můžeš, ale kdyby to brala šéfová, tak to polož." "Jak jí ale poznám?" "Je zrzavá a má brejle." |
a ete 1 Víte jak zabavit blondýnku? Postavíte ji k zrcadlu a řeknete ji ať hraje kamen, nůžky, papír, dokud nevyhraje. |
co tenhle ![]() Jde blondýnka do lesa a potká tam blondýnku ta blondýnka povídá té druhé blondýnce: "Proč máš ty potápěcí brýle?" A blondýnka říká, že slyšela, že je les hluboký. A ta druhá povída: "Aha tak to si du taky pro jedny." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2674 sekund |