Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
13.
20:58 | 1.listopadu 2008
Jde blondýnka k zubařovi a poslouchá walkmana. Když se už usadila v zubařském kresle, říká jí zubař: "Ty sluchátka si za každou cenu musíte dát dolu." "Ale já je dát dolu nemůžu!" "Ale já potom nemůžu pracovat!" říká zubař a strhne jí sluchátka dolu. Blondýna je do pěti minut mrtvá. Zubař si nasadí walkmana a poslouchá:" Nádech, výdech, nádech, výdech........."
12.
20:55 | 1.listopadu 2008
Jde bruneta, černovláska a blondýna do nebe. U brány je potkal sv. Petr a povídá "Když přejdete 1000 schodů a nezasmějete se vtipu jdete do nebe, ale když se zasmějete spadnete do pekla. "Na 150. schodě se zasměje bruneta a spadne do pekla. Na 350. schodě to nevydrží černovláska zasměje se a spadne do pekla. Na 999. schode se zasměje blondýnka a Bůh ji povídá" Ty vole proč se směješ vždyť jsem žádnej vtip neřekl." A blondýnka odpoví:" Já vim, ale mě došel teprve ten první vtip."
11.
20:54 | 1.listopadu 2008
Stojí blondýnka na břehu řeky. Zastaví u ní kamion a řidič se ptá: "Slečno, prosim vás, kde se to tu dá přebrodit?"
Blondýnka se na něj podívá a říká: "No hned tady jak stojíme."
Kamion vjede do řeky a celý zmizí. Blondýnka kroutí hlavou a říká si pro sebe: "To je zajímavý, před chvilkou tudy šly kačenky?!"
10.
20:52 | 1.listopadu 2008
Jsou brunetka s blondýnkou na poušti a běží za nimi lev brunetka mu čas od času hodí písek do očí a lev si packama vytírá písek z očí a tím získají náskok najednou je před nimi palma a bruneta na ni rychle vyleze a blondýna se opře o tu palmu bruneta blondýně říká: rychle musíš na tu palmu jinak tě lev sežere. A blondýna odpoví: Já mu písek do očí neházela!
9.
20:52 | 1.listopadu 2008
Chruščov(Ch) přijel na výstavu modernismu a kouká na ty obrazy.
Vůbec ho to nebaví, tak nadává vedoucímu výstavy(Vv).

Ch: "Co je támhle to! Vypadá to jak nočník!"
Vv: "To je ženský akt, portrét."
Ch: "A támhle, to je co! To bílé a ty černý tečky jsou tam všude!!"
Vv: "To jdou pracující ve sněhu do továrny."
Ch" "A co ta prdel s těma ušima! To je co!!!"
Vv: "To je zrcadlo, soudruhu tajemníku."
8.
20:50 | 1.listopadu 2008
Paní učitelka ve škole řekla dětem: "Tak děti, na zítřek si donesete tolik kuliček, kolik jste řekly sprostých slov." Na druhý den si Anička přinesla 1 hrstičku kuliček. "No Aničko!" zlobila se paní učitelka .Za chvíli přijel Pepíček s náklaďákem a paní učitelka mu říká: "No Pepíčku, tolik?" A Pepíček na to: "Uhni vole, jedu pro další!!!"
7.
20:47 | 1.listopadu 2008
Důstojník zastaví vojína:
"Vojíne, nemáte drobné za stovku?"
"Jasně, kámo."
"Takhle se oslovuje důstojník? Zkuste to znovu!"
"Nemám, pane majore!"
6.
20:45 | 1.listopadu 2008
Seznámí se mladý muž s blondýnkou. Při rozloučení se zeptá:
"Mohu ti zítra zavolat do práce?"
"Můžeš, ale kdyby to brala šéfová, tak to polož."
"Jak jí ale poznám?"
"Je zrzavá a má brejle."
5.
a ete 1
Víte jak zabavit blondýnku?
Postavíte ji k zrcadlu a řeknete ji ať hraje kamen, nůžky, papír, dokud nevyhraje.
4.
co tenhle
Jde blondýnka do lesa a potká tam blondýnku ta blondýnka povídá té druhé blondýnce: "Proč máš ty potápěcí brýle?" A blondýnka říká, že slyšela, že je les hluboký. A ta druhá povída: "Aha tak to si du taky pro jedny."
Zobrazeno 2061-2070 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2674 sekund