Starý muž sedí na zápraží a z ničeho nic nastane povodeň. Stařec si musí vylézt na stůl. Najednou přijede člun. "Dědečku, rychle nasedněte, příjde velká voda a utopíte se." "Ale kdeže, já se raději budu modlit k bohu a on mě zachrání." Voda stoupne do druhého patra. Přijede druhý člun. "Dědečku, rychle si nasedněte, protrhla se hráz, utopíte se!" "Ale kdeže, já se budu modlit a bůh mě zachrání." Voda vystoupí až na sřechu a stařec se utopí. Příjde do nebe a rozmlouvá se stvořitelem. "Já jsem se modlil a Vy jste mě nezachránil, proč proboha?!" "Já? Já jsem Vám tam poslal dva čluny!" |
Táta se ptá syna: \"Copak bys chtěl, aby ti přines čáp? Bratříčka, nebo sestřičku?\" \"Teda tati... Po městě běhá tolik nádhernejch ženskejch a ty šukáš čápa?\" |
Nastoupí blondýnka do vlaku a ptá se: "Dostanu se tímto vlakem do Prahy?" "Ne", zní odpověď. Nastoupí druhá a ptá se: "A já?" |
Proč šlo 19 blondýnek do kina? Protože film na který šly je přístupný od 18ti |
Novomanžel se ptá sve ženy: "Proč už půl hodiny držíš tu slepici za krk?" "Vařim!" "A to takhle ? "No, vždyt tady se píše: Slepici půl hodiny mírně dusíme." |
tak tohle je mazec hustá místnost ![]() |
Jede blondýna autem, zastaví jí policajt a říká jí: "Překročila jste stovku." A blondýnka říká: "Tak staře vypadám jenom v tom klobouku." |
Víš proč nosí blondýnka na záchod chleba s máslem? No aby mohla krmit WC kachnu! |
Blondýnka přijede na křižovatku se semaforem. "Červená, jo červený mám plavky. Oranžová, jo oranžový mám tričko. Zelená, jo zelenou mám sukni. A červená ta už tady byla, jedem." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2407 sekund |