"Můj pes Azor je strašně inteligentní." "Můj Alík taky. Každý den mi kupuje noviny!" "Já vím. Azor mi to říkal!" |
Pacient vejde do ordinace psychiatra a povídá: "Doktore, musíte mi pomoci. Jsem schizofrenní." "Nebojte se, my čtyři to určitě zvládneme." |
Farmář a jeho žena večer sedí v posteli. Ona plete a on čte nějaký odborný plátek. Najednou zvedne hlavu a povídá ženě: "Víš, že tady píšou, že člověk je jediný druh, jehož samice při milováni dosahují orgasmu?" Žena se na něj podívá, jiskry v očích, svůdný usměv na rtech a říká: "Dokaž to!" On se trochu zamračí, pak říká, že teda jo, zvedne se a vyjde ven, zatímco ona sedí na posteli zmatená a neví, která bije. On se vrátí o půl hodiny později, špinavej, unavenej a říká: "No, ani kráva ani ovce orgasmu nedosahuje, ale u té svině nevím, ona kvičí skoro pořád, tak to nepoznám." |
Maminka mi říkávala papej papej Honzíku ať můžeš na vojnu A já vůl žral a žral. |
Paní učitelka zkouší děti ve školce: "Mařenko, jak dělá ovečka?" Mařenka: "Béé béé." Učitelka: "Karlíku, jak dělá pejsek?" Karlík: "Haf haf" Učitelka: "Pepíčku, jak dělá svině?" Pepíček: "Dobrý den, ukažte mi vaše doklady." |
V Americe má kázat papež a tak se Jack Nicholson (JN) a Michael Jackson (MJ) vypraví do kostela a že si nechaj požehnat. Přijdou do kostela, ten narvanej, kázání v plném proudu a tak se MJ rozhodne, že na sebe upoutá pozornost. Jde před oltář a tam začne tancovat. JN se mezitím pohodlně rozvalí v lavici, nasadí si sluneční brýle, zapálí si doutník a chroupe popcorn. Náhle MJ vidí, že se papež zvedl, přistoupil k JN a pokřižoval ho. Ten se zvedl, pokynul MJ a odchází. Venku ho zastaví a ptá se ho: "Jak je to možný? Já se tam snažím a on požehná akorát tobě..." "On mi nepožehnal. Přišel ke mě a řekl: Típni ten doutník (ukázal na doutník), popadni tu kukuřici (pohyb ruky dolů), seber toho negra (ukázal na MJ) a vypadni (pohyb ruky směrem ke dveřím). |
Dohodnou se jeptišky a matka představená na tom, že každá donese tolik zrnek obilí, kolik udělala hříchů ve svém životě. První přijde s jedním a říká druhé :"Já jsem sprostě vynadala paní, když jsem se s ní srazila a mě se vysypala jablka z košíku" Druhá pokládá taky jedno zrnko a říká "Já jsem se pohádala s maminkou." Matka představená nikde a tak na ní čekají jednu, dvě, tři hodiny. Potom uslyší rachot. Přijede obrovskej náklaďák s obilím a v něm matka představená a řve "Pičáááá uhni, ještě jedu dvakrát !" |
Jde magor po lese a najednou - "Hele houba !" - "Já jsem kouzelná houba, a když mě nesebereš, splním ti tři přání !" "Chci být inteligentní" -- pink -- stalo se "Já se snad poseru, jsem inteligentní !" -- pink -- posral se "Já se posral, já magor..." -- pink -- "Jé hele houba!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3257 sekund |