Matka ma tři dcery a všechny jsou ješte panny. Všechny tři maji svatbu kratce po sobe. Protože se jejich matka trochu obává, jak si poradi s prvnim sexuálnim zážitkem, řekne jim, aby poslaly pohled ze svatebni cesty a nějakym diskretnim způsobem sex popsaly. Prvni dcera poslala pohled z Havajskych ostrovů. Bylo na něm napsano jen ; NESCAFE. Matka nejdřiv nechápala, ale pak bězela do kuchyne, vzala NESCAFE a četla... DOBRE DO POSLEDNI KAPKY. Trochu se zacervenala, ale byla spokojena. Brzo prišel druhý pohled z Miami. Opět krátka zpráva: BENSON and HADGES. Matka šla rovnou do obývaku, kde vzala manželovi cigara a čte.... EXTRA DLOUHE, KING SIZE. Opět se začervenala, ale byla spokojena. Po měsíci prišla třeti pohlednice od nejmladši dcery. Na pohlednici bylo roztřeseným písmem napsáno BRITISH AIRWAYS. Matka bežela najít prospekt letecké společnosti a čte..... TRIKRAT DENNE, 7 DNI V TYDNU, VSEMI CESTAMI. já bych to dal pro +11 |
Prvního dne stvořil Bůh psa. Druhého dne stvořil Bůh člověka, aby psu sloužil. Třetího dne stvořil Bůh všechna ostatní zvířata, aby mohla sloužit psu za potravu. Čtvrtého dne Bůh stvořil dřinu, aby člověk mohl pracovat pro dobro svého psa. Pátého dne Bůh stvořil tenisák, aby ho páníček musel házet a pes mohl aportovat nebo ne. Šestého dne Bůh stvořil veterinární vědu, aby udržovala psa zdravého a jeho pána na mizině. Sedmého dne chtěl Bůh odpočívat, ale musel jít se psem. |
Stěžuje si jeden policista druhému: "Představ si, koupil jsem si přesýpací hodiny, ony se mi přesypaly a dál už nic..." |
Tři kamarádi přišli k nebeské bráně a Svatý Petr se jich ptá, co by nejraději slyšeli od svých příbuzných na pohřbu. "Já bych chtěl slyšet, že jsem byl skvělý doktor a dobrá hlava rodiny." "Já bych chtěl slyšet, že jsem byl úžasný manžel a že jsem jako policista zachránil životy mnoha lidí." Já bych chtěl slyšet: 'Podívejte, vždyť on se hýbe!'" |
Novomanželé se nastěhují do nového bytu. Manželka: "Pepo odnauč se říkat moje. Musíš říkat naše!" Manžel něco hledá a žena se ho ptá: "Co Hledáš?" Manžel: "Naše trenýrky." |
TO PRVNI NECIST PLS VYMAZTE TO moje prvni ten muj vtip nechte druhej a vymazte i to co ted pisu |
Czech Američan a Rus:::::: jedou v letadle na mírovou konferenci dojde jim palivo a pristanou na ostrove kde je nacelnik a jeho lidi oni ho potkaj 2 dni jim neda jidlo a da jim koule(bowling) kademu2 Nacelnik:udelejte s temi koulemy neco co sem nevidel a dostanete jidlo.....Rus 1koule se mu toci po hlave a druha se mu vznasi po ruce nacelnik rekne to sem videl killnete ho.....American jednu kouli vyhodil ven a vznasi se po plazi 2koule mu obiha telo nacelnik rekne to sem videl killnete ho................Czech.Nácelnik rekne ty vole ten blbec jednu rozbil a druhou ztratil to sem este nevidel dejte mu nazrat a puste ho |
Hele Czech,američan a rus jedou v letadle pak je nakej kanibal na odlehlem ostrove znici letadlo(lukem)oni maj padaky pak teda sou na tom ostrove a ten kanibal rika: mate tady 2 koule(bouwlingovw)udelejte s nima neco co sem este nikdy nevidel.....Rus jedna semu toci po brise a druha mu lita nad hlavou nacelnik rekne to sem videl a zabije ho......American obe koule litaji po marsu a nacelnik to sem taky videl a zabije ho.......Czech Nacelnik se zepta:tak co si snima udelal ty tak se koukneme ty vole ten blbec 1ztratil a druhou rozbil to sem jeste nevidel |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2628 sekund |