Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
73.
13:49 | 24.listopadu 2008
Tři horolezci lezou na skálu, ale protože je silná bouře musí být ve stanu. Pomalu jim dochází zásoby a tak se začínají modlit, aby je bůh zachránil. Bůh říká: "jste dobří lidé tak vás zachráním, stačí když skočíte z útesu a vyslovíte přání kam máte dopadnout." První to nevydrží a skočí. Říká: "do kupy peřin!" stane se. Druhý vidí že to funguje tak skočí a říká: "do kupy sena!" Stane se. Třetí se rozeběhne a zakopne o kámen a říká: "DO PRDELE!!"
72.
13:48 | 24.listopadu 2008
Ptá se Pepíček paní učitelky. Paní učitelko kterou rukou si utíráte zadek? Paní učitelka mu odpoví. No pravou. Pepíček: Aha já myslel, že papírem.
71.
13:48 | 24.listopadu 2008
Přijde Pepíček na hodinu houslí a učitel mu kouká do pouzdra na housle. Vidí v něm samopal, potom se ptá jestli se tomu má smát, jestli je to vtip. Pepíček ale říká, že smát se bude tatínek, protože stojí před bankou s houslemi.
70.
11:50 | 24.listopadu 2008
Úspěch:
Úspěšný muž je ten, co vydělá víc peněz, než jeho žena dokáže utratit. Úspěšná žena je ta, která takového muže najde.
69.
11:48 | 24.listopadu 2008
Koupelna:
Muž má v koupelně 5 věcí: kartáček na zuby, pastu, holicí strojek, mýdlo a ručník. Typická žena má v koupelně cca 337 věcí. Většinu z nich muž nedokáže identifikovat.
68.
11:47 | 24.listopadu 2008
-a smraďochu =)
67.
11:46 | 24.listopadu 2008
Oslovení:
Jdou-li spolu Lenka, Zuzka, Dáša a Majka do kavárny, oslovují se Lenko, Zuzko, Dášo a Majko. Jdou-li spolu Michal, Karel, Robert a Honza do hospody, oslovují se Tlusťochu, Godzilo, Klikaři ...
66.
11:44 | 24.listopadu 2008
Z následujícího ovoce si zvolte jedno a zjistíte o sobě něco nové...
a) Jablko
b) Banán
c) Jahoda
d) Broskve
e) Pomeranč

co jste si zvolili?
Prosím, přemýšlejte velmi pozorně, nebuďte zbrkli. Je to paráda.

Také jsem byl velmi překvapený.
Vaše volba o vás hodně prozradí.

Výsledky testu jsou níž.

Jestliže jste si zvolili:
a) Jablko - Znamená to, že jste osoba která má ráda jablka.
b) Banán - Znamená to, že jste osoba která má ráda banány.
c) Jahoda - Znamená to, že jste osoba která má ráda jahody.
d) Broskve - Znamená to, že jste osoba která má ráda broskve.
e) Pomeranč - Znamená to, že jste osoba která má ráda pomeranče.

Doufám, že jste o sebe zjistili opět něco nové.
Ať vám to přinese mír, pochopení a usmíření atd.

Také se vsadím, že by jste mě právě teď rádi nakopali do zadku.

Ale bohužel, mě nenajdete, protože...

Stále honím toho hajzla co to poslal mne ))
65.
19:08 | 23.listopadu 2008
ide jedna holka a potká jednoho chlapa a on říká: Máte pěkné prsa, jsou obje pravé ? A ona: Ne, jedno je levé.
64.
20:52 | 22.listopadu 2008
sorry blbě takle je to spravně ::--> dou 2 blondýny vedle sebe a první řiká: když uhádneš kolik mam u sebe rtěnek tak ti dam všech 6 co u sebe mam a 2 odpovídá hmm to je těžké že by 3??
Zobrazeno 2001-2010 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2025
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2789 sekund