6 PRAVD ZIVOTA: 1. Svym jazykem se nedokazes dotknout vsech svych zubu. _________________________________ 2. Vsichni idioti po precteni prvni pravdy to vyzkousi. _________________________________ 3. Prvni pravda je lez. _________________________________ 4. Prave ted se smejes, protoze jsi idiot.. ![]() _________________________________ 5. Za chvili tohle posles dalsimu idiotovi. _________________________________ 6. Porad mas na tvari takovej stupidni usmev. |
Ptá se paní učitelka ve školce kdo umí ve větě použít slovo URČITĚ. Hlásí se holčička:"Stromy jsou URČITĚ zelené". Kdepak, řekne paní učitelka. V zimě jsou přece stromy hnědé. Přihlásí se chlapeček:"Nebe je URČITĚ modré. Kdepak, řekne paní učitelka. Nebe může být přece i šedé nebo oranžové. Vzadu se pořád hlásí Pepíček. Paní učitelka ho po chvíli přece jenom vyvolá a Pepíček se zeptá:"Má prd hrudky?" Paní učitelka vyděšeně řekne:"Ovšem že ne". "Aha", na to Pepíček, "tak to jsem si URČITĚ nasral do gatí!" |
Ptá se Pepíček maminky:,,Maminko,můžu se s tebou vykoupat?",,Ano,můžeš,ale nekoukej se pod vodu!"Tak se Pepíček koukne a řekne:,,Jé,opička!" Ptá se Pepíček tatínka:,,Tatínku,můžu se s tebou vykoupat?",,Ano,můžeš,ale nekoukej se pod vodu!"Tak se Pepíček koukne a řekne:,,Jé,banánek!" Ptá se Pepíček rodičů:,,Můžu s vámi spát?",,Můžeš,ale nekoukej se pod peřinku!"Tak se koukne a vydišeně vykřikne:,,Ježíši na kříži,opička papá banánek! |
Bača si vyjde do města a když se vrací, tak ho zastihne hrozná bouřka. Je asi 100 m od salaše, když blesk udeří do stáda ovcí a všechny zabije. Bača na to : "No toto !!" Je asi 50 m od salaše, když blesk udeří do salaše a ta začne hořet. Bača na to : "No toto !!" Ze salaše vyběhne bačova tchýně a bác, blesk ji zabije... A bača na to : "No proto !!" |
Letí Paroubek a Topolánek v letadle a Paroubek říká: "Vyhodím ven deset tisícovek a udělám 10 lidí šťastnými!" Topolánek na to: "Já vyhodím ven dvacet pětistovek a udělám šťastných dvacet lidí". A pilot: "Já vyhodím Vás oba a udělám šťastnou celou republiku!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2668 sekund |