Dieta "Pane doktore, co mám dělat, abych zhubla?" "Jezte zeleninu a ovoce!" "To prosím před jídlem a nebo po jídle?" |
Blondýna Blondýna si kupuje nové auto a ptá se prodavače: "Je to auto rychlé?" "Ano paní, 240 km za hodinu" "Nekecejte, tolik kilometrů hodina nemá." |
Blechy Potkají se dvě blechy. Jedna je strašně nachlazená a druhá se jí ptá, jak je to možné. "Ale, bydlím hajnému ve vousech a on za deště, sněhu i mrazu jezdí po lese na motorce, jak potom mám být zdravá?" "Poradím ti. Jdi do hospody, tam je hospodská Pepina. Vlez jí do kalhotek. Tam je krásně vlhko a teploučko." Za týden se zase potkají a ta co byla nemocná je ještě nachcípanější. Druhá se jí ptá, proč se neřídila její radou. A první říká: "Ale řídila. Vlezla jsem hospodské do kalhotek, tam bylo vlhko a teploučko, tak jsem usnula. A kde se neprobudím? Hajnému ve vousech!" |
Appláky to asi naštve ale ostatní,doufám pobaví ![]() Chlápek vejde do baru,zamíří k barové židličce a všimne si,že je tam nový barman,robot.Přisedne si a robot se ho ihned zeptá kolik má IQ.Chlápek odpoví že 150,nato se s ním robot začne bavit o kvantové fyzice,matematice,mikrobiologii... Chlapa to překvapí,tak odejde domů,převleče se do prostšího oblečení a jde zase do baru,přisedne si a robot se ho zeptá jaké má IQ,ten odpoví že 100 natož se s ním začne bavit o autech,babách,fotbalu,hokeji.. Chlap je stále překvapen,tak běží domů,zase se převleče a jde do baru,přisedne si a robot se ho opět zeptá kolik má IQ,ten odpoví že 50.Na to se k němu robot nahne a pomalým a zřejmým hlasem říká : "Tak co? Už sis koupil ten novej iPhone?" |
Dva míče jdou po poušti. A najednou první míč zařve ![]() Druhý míč: Kdééésssssssssssssssssssssssssssssssssss. ![]() ![]() (doufám ze pobavilo) |
Hádanka. Jestli ji vyřešíte ste ktálové ![]() Jsou 3 tunely - v nich jsou 3 domy - v těch domech jsou 3 muži - ty 3 muži májí 3 pytle - v každém pytli jsou 3 kočky - každá kočka má 3 koťata. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvidi chlap mravence utika a skoci do vody plave proti nemu titanic nebojise vileze z vody uvidi krysu utika jako o zivot vleze na strom uvidi stromovou priseru a nebojise sleze a uvidi mys utika a skoci na tramvaj uvidi elektrickou nestvuru nebojise sleze je proti nemu smajlik smajlik se nanej usmeje a vom zhebne ![]() |
Jdou 2 rajčata po chodníku a to jedno najednou zařve na to druhý... ,,Pozóór schody" Bum Bum Bum Bum Plesk ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2901 sekund |