tady jeden mojí tvorby: Baví se dva hackeři. A: Ach jo, to byl včera den ... B: Co se stalo? A: Ale ... naboural jsem se do Pentagonu. B: Fíha, to jsem ani nevěděl, že jsi tak dobrý hacker! A: To možná jsem, ale hlavně hodně špatný pilot. |
Jakube, je pořád možné, že to vymyslel Gunrapův brácha. Pro Internet není problém ani 10000 km. Já mám na icq kamarády z celé ČR, když mě něco fakt pobaví, tak občas rozesílám. Taky se může stát, že někdo vtip slyšel, pak víceméně zapomněl a pak, když se mu vybavil, měl pocit, že ho vymyslel. Nebo že vymyslel téměř stejný vtip jako někdo jiný. |
njn ale taky nechápu * V průměru se každý rok 100 lidí udusí spolknutím jejich propisky nebo tužky...... to sem eště neviděl |
sem to neskusil, ale skusim ... nejde ![]() A umite zohnout palec pomocí druhé ruky že se s ním dotkenete předloktí ?? Já jo ![]() |
* Motýli ochutnávají svými nožičkami. * Křik kachen nedělá ozvěnu a nikdo neví proč. * V průměru se každý rok 100 lidí udusí spolknutím jejich propisky nebo tužky. * Většinou se lidé bojí víc pavouků než smrti. * 35% lidí, kteří se obracejí na seznamovací agentury, již nejsou svobodní. * Sloni jsou jediná zvířata zemi, která nemohou skákat. * Jen 1 člověk z každých 2 miliard se dožije 116 let nebo víc. * Krávu dostanete v pohodě do schodů. Ale už nikdy ze schodů. * Ženy mrkají očima 2 krát častěji než muži. * Fyzicky je nemožné olíznout si vlastní loket. * Hlavní knihovna univerzity v Indianě se každý rok proboří o jeden palec, protože při její stavbě, inženýři zapomněli započítat do celkové váhy váhu knih, které knihovna uschovává. * Šnek může spát až 3 roky. * Tvé oči jsou stejně velké jako při narození, ale tvůj nos a uši se nepřestávají zvětšovat. (to to teda dopadne..) * Elektrické křeslo vymyslel zubař. * Všichni lední medvědi jsou leváci. * Ve starém Egyptě si knězi vytrhávali všechny chlupy na těle. I obočí a řasy. * Pštros má větší oko než mozek. * Kdyby byla Barbie živá, její míry by byly: 39-23-33.Při dnešním uznávaném pasu 60 cm by měla živá dotyčná :102 - 60 - 86, což by většina mužské populace přivítala. * Krokodýl nedokáže vůbec vystrčit jazyk. * Zapalovač byl vymyšlen před sirkami. * Američané snědí v průměru 18 akrů pizzy každý den. * Skoro každý kdo četl tento text si zkusil lízat loket. --- ----- ----- DAX-CZ jo já sem si ho taky skusil olízat ![]() |
Na celý život Ve tři hodiny v noci se žena potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, cédéčka polila lepidlem, počítač vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Vzala golfové hole a všechny i s bagem narvala do popelnice. Když už byla venku, stavila se v garáži a zuřivě začala bušit kladivem do motocyklu Harley Davidson, r.v. 1958. Pro jistotu ještě prořezala obě pneumatiky. Potom se uklidnila a vrátila se do ložnice, do teplé postele a přitiskla se k boku svého nic netušícího spícího manžela a usínala s blaženým pocitem, že už teď veškerý volný čas bude do konce života věnovat jejich lásce a do smrti se od ní nehne. A měla pravdu ... Do konce života jí zbývaly 4 hodiny!!! |
01. 04. 2008 Kategorie: Vtipné texty > O životě Jedné noci.. O půlnoci zvoní zvonek. "Kdo je?" "Soused." "A co chcete, takhle pozdě v noci?" "Máte česnek?" "Nemáme!" Asi za půl hodiny se ozve zvonek znovu. "Kdo je?" "Soused." "A co ještě chcete?" "Nic. Nesu vám česnek." |
Jednoho dne se Bůh zeptal Sv. Františka .... Bůh: Franto, ty víš všechno o zahradách a přírodě, co se to děje tam dole v USA? Co se to stalo pampeliškám, fialkám, sedmikráskám a těm dalším věcem, které jsem před věky vysázel? Měl jsem perfektní bezúdržbovej zahradní plán. Ty rostliny rostly v jakékoliv půdě, vydržely sucho a hojně se samy množily. Nektar z dlouhotrvajících květů přitahoval motýly, včely a hejna zpěvných ptáků. Očekával jsem tedy, že už uvidím krásné zahrady plné barev a květů. Ale všechno co vidím jsou zelené fleky... Sv.František: To všechno ten kmen, který se tam usadil, Pane. Říkají si Příměšťáci. Začali říkat tvým květinám „plevel“, ze všech sil je hubí a nahrazují trávou. Bůh: Trávou? Ale to je tak nudné! Není to barevné. Nepřitahuje to včely, motýly, ani ptáky, jenom ponravy a žížaly. Je to citlivé na teplotní změny. Chtějí tihle Příměšťáci opravdu aby tam rostla tráva? Sv.František: Očividně, Pane. Podstupují při jejím pěstování velké utrpení. Začnou každé jaro hnojit a hubí všechny ostatní rostliny, které se v trávníku objeví. Bůh: Jarní deště a teplé počasí pravděpodobně způsobuje, že tráva roste opravdu rychle. To musí být Příměšťáci velice štastní. Sv.František: Vypadá to, že ne, Pane. Jakmile trochu povyroste, sekají jí někdy i dvakrát do týdne. Bůh: Oni jí sekají? Suší jí jako seno? Sv.František: Nikoliv, Pane. Většina z nich jí hrabe a dává do pytlů. Bůh: Do pytlů? Proč? Je to cenné? Prodávají to? Sv.František: Ne Pane, právě naopak. Platí za odvoz. Bůh: Tak počkej chvilku: Oni to hnojí aby to rostlo, a když to roste, tak to sekají a platí za to, aby se toho zbavili? Sv.František: Ano Pane. Bůh: Tihle Příměšťáci musí cítit velkou úlevu v létě, když vypínáme déšť a zapínáme horko. To dozajista zpomalí růst trávy a ušetří jim to hodně práce. Sv.František: Tomu nebudete věřit, Pane! Když tráva přestane růst tak rychle, vytáhnou hadice a platí ještě více peněz za zalévání, aby mohli pokračovat v sekání a odvážení. Bůh: Děsnej nesmysl! Alespoň že si nechali nějaké stromy. To bylo ode mne geniální, musím se pochválit. Stromům narostou na jaře listy pro krásu a letní stín. Na podzim opadají a vytvoří přirozenou pokrývku, aby zadržely vláhu v půdě a chránily tak stromy a keře. Navíc se rozloží na kompost aby obohatily půdu. Je to přirozený cyklus života. Sv.František: Raději si sedněte, Pane. Místo toho je Příměšťáci hrabou na velké hromady a platí za jejich odvoz. Bůh: To není možné!! A co dělají aby chránili kořeny |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2888 sekund |