Učitelka ve škole zkouší malé děti z českého jazyka a dá jim za úkol slovní hříčku: Děti, řekněte mi nějaké lesní zvíře, pak přidejte jedno písmenko a udělejte z něj část lidského těla. Přihlásí se Mařenka a říká: Tak třeba: laň - dlaň. Výborně, chválí ji paní učitelka. Pepíček to polohlasem komentuje: Já si hned myslel, že to nebude kuna. |
Víte jaká jsou 4 nejhorší slova co vám může říct cikán? ... Jsem...Tvůj...Nový...Soused |
Ptá se paní učitelka dětí ve škole co dělá jejich tatínek. Milánek vstane a povídá: ½Můj tatínek je policista Učitelka: To je velmi důležité povolání, tvůj tanínek nás chrání před zlými lidmi. Přihlásí se Jiříček: Můj tatínek je popelář Učitelka: To je taky velmi důležité povolání, stará se o to aby nebyly všude rozházené odpadky. Pepíčku a co tvůj tatínek? Pepíček: Můj tatínek umřel.½ Učitelka: To je mi líto a co dělal tvůj tatínek než zemřel? Pepíček: No co, nejdřív chroptěl pak zmodral a nakonec nám posral koberec! |
V porodnici se jedné mamince mají narodit trojčata Když se rodí první tak vylítne a rozmázne se o zeď Když se rodí druhé tak tam daj radši sítě, ale situace se opakuje Potřetí pozvou Petra Čecha aby jim pomohl, ten dítě chytne a s výkřikem:"Češi do toho! dítě vykopne dopředu.. |
V noci někdo zaklepe na dveře a starej děda se ptá: Kdo tam? Tady Jean Claud Van Dame½ Děda: Tak jděte všichni čtyři do pr****. |
Zazvoní telefon. Zvedne ho tříletý klouček. Z telefonu se ozve: "Můžu mluvit s maminkou?" "Chlapeček do telefonu zašeptá: "Ona má moc práce." "Tak s tatínkem." "Taky má moc práce." "A je u vás doma ještě někdo?" "Jo, policajt." "A mohl bych mluvit s ním?" Další zašeptání: "Ten má taky práci." "A není tam ještě někdo?" Opět se ozve šepot: "Ještě hasiči." "A může teda mluvit s někým z hasičů?" "Oni mají taky práci." "A co tam všichni dělají?" "Hledají mě." |
Zkoušky v autoškole. Komisař se ptá blondýny: Popište nám, prosím, funkci motoru! Mohu vlastními slovy? Samozřejmě. Brrrrmm, brrrrrmmmm, brrrrrrrrrmmmmmm.... |
Jdou dva chlapi po poušti. Jeden je navlečenej do svetru. Druhej si nese dveře od auta. Druhej:" Proč máš ten svetr?" První:" Až mi bude horko, tak si ho sundám. A proč ty táhneš ty dveře?" Druhej:" Až mi bude vedro, tak si stáhnu vokýnko!" |
Je Čech, Rus a Američan. Američan řiká: "My máme tak moderní technologii, že bysme vás zničili." Rus řiká: "My máme tolik atomovek že bysme vám to zničili." A Čech se jen usměje a řiká: "My máme tolik cikánů, že by vám to všechno ukradli." |
Leti letadlo nad Afrikou a v nem George Bush, Gerthard Schroeder a Vaclav Klaus. Najednou sebou zacne letadlo prudce hazet, ozve se exploze a jeden motor vybuchne. Pilot si bleskurychle nasadi padak, rekne: "Hodne stesti, panove" a vyskoci. Bush rika: "Zadnou paniku, panove. To zvladnu." Chyti knipl a kupodivu, sice tvrde, ale pristane na jedne planine. Temer okamzite je letadlo obestoupeno davem cernousků. Ti tri vystoupi, ale dav se nerozstupuje. Nejvetsi z cernousku,nacelnik, predstoupi a lamanou anglictinou rika: "My byt lidojedi a my vas ted vsechny snist". Bush vykokta: "Ale, to nemuzete. Jsem prezidentemSpojenych statu americkych." Nacelnik na to: "Na to my kaslat, z tebe byt gulas." a cernousci ho odvlecou. Schroeder: "Ne, prosim, jsem nemecky kancler. Cely narod na me spoleha." Nacelnik: "Na to my kaslat, z tebe byt svickova." a taky ho odvlecou. Klaus: "Ne tak to by opravdu neslo. Ja jsem prezident Ceske republiky." A nacelnik na to cesky: "Ty vole, tam jsem studoval. Das si gulas nebo svickovou? |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2755 sekund |