Je Čech, Rus a Američan. Američan řiká: "My máme tak moderní technologii, že bysme vás zničili." Rus řiká: "My máme tolik atomovek že bysme vám to zničili." A Čech se jen usměje a řiká: "My máme tolik cikánů, že by vám to všechno ukradli." |
Bylo to poprvé! Slíbil mi, že bude něžný. Bolelo to! Když jsem uviděla krev, vykřikla jsem. Vytáhl ho a ukázal mi ho. Můj první vytržený ZUB! |
Leti letadlo nad Afrikou a v nem George Bush, Gerthard Schroeder a Vaclav Klaus. Najednou sebou zacne letadlo prudce hazet, ozve se exploze a jeden motor vybuchne. Pilot si bleskurychle nasadi padak, rekne: "Hodne stesti, panove" a vyskoci. Bush rika: "Zadnou paniku, panove. To zvladnu." Chyti knipl a kupodivu, sice tvrde, ale pristane na jedne planine. Temer okamzite je letadlo obestoupeno davem cernousků. Ti tri vystoupi, ale dav se nerozstupuje. Nejvetsi z cernousku,nacelnik, predstoupi a lamanou anglictinou rika: "My byt lidojedi a my vas ted vsechny snist". Bush vykokta: "Ale, to nemuzete. Jsem prezidentemSpojenych statu americkych." Nacelnik na to: "Na to my kaslat, z tebe byt gulas." a cernousci ho odvlecou. Schroeder: "Ne, prosim, jsem nemecky kancler. Cely narod na me spoleha." Nacelnik: "Na to my kaslat, z tebe byt svickova." a taky ho odvlecou. Klaus: "Ne tak to by opravdu neslo. Ja jsem prezident Ceske republiky." A nacelnik na to cesky: "Ty vole, tam jsem studoval. Das si gulas nebo svickovou? |
Starý muž sedí na zápraží a z ničeho nic nastane povodeň. Stařec si musí vylézt na stůl. Najednou přijede člun.) - Dědečku, rychle nasedněte, příjde velká voda a utopíte se! == Ale kdeže, já se raději budu modlit k bohu a on mě zachrání. (Voda stoupne do druhého patra. Přijede druhý člun.) - Dědečku, rychle si nasedněte, protrhla se hráz, utopíte se! == Ale kdeže, já se budu modlit a bůh mě zachrání. (Voda vystoupí až na sřechu a stařec se utopí. Příjde do nebe a rozmlouvá se stvořitelem ![]() - Já jsem se modlil a Vy jste mě nezachránil, proč proboha?! == Já? Já jsem Vám tam poslal dva čluny! |
vtipy o mužích "Pavle rozsviť!" "Nerozsvítim!" "Pavle rozsviť!" "Nerozsvítim!" "Pavle rozsviť!" "Nerozsvítim!" "Pavle nahá ženská." Cvak. ------------------------------------------------------------------------- Kdy má muž smíšené pocity? . . Když se jeho tchýně řítí do propasti v jeho novém autě. -------------------------------------------------------------------------- Mladik se připotácí k dívce sedící u stolu a ptá se jí: "Hele, nešla bys tancovat?" Dívka rozpačitě špitne: "Nooo... Ano." "Tak běž, nemám si totiž kam sednout. -------------------------------------------------------------------------- Jaká je mužská smrtelná choroba na sedm? . . Rýmička. |
Psychiatr vyšetřuje pacienta a ptá se ho : Co by se stalo, kdybych Vám uřízl jedno ucho? Neslyšel bych. A co by se stalo, kdybych Vám uřízl obě uši? Neviděl bych. Jak to? podiví se psychiatr. Spadly by mi brejle. |
Pane doktore, pořád mám pocit, že slyším kolem sebe hlasy a nikoho nevidím. A kdy se Vám to stává? No, vždycky, když telefonuju. |
37. spider-man 7:28 3.11.2008 neni vhodne pro deti a mladistve Lol prej neni vhodne pro mladistve dyt ti je 13 ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2919 sekund |