To první zní spíš japonsky (věř mi, čínsky se učim. ![]() Taky mám jeden: Jak se řekne japonsky skokan na lyžích? - Dolenakaši ---------------------- Zeměpisný vtip: "Čau, právě jsem se vrátil z dovolené." "A kde jsi byl?" "Měl jsem chýši na jižním pobřeží Antarktidy." |
Na téma : Jazykové hádanky Jak se řekne Čínsky: "Vrabec sežral koně?" "Čiri hami ihaháá!!" Víte, kdo vynalezl stan? Naco-chata Víte jak se řekne Polsky ježek? Kaktus pochodowy Jak se řekne madarsky rakev? Vegetbedna. Víte jak se řekne čínky potapěč? Čumi z gumy. Jak se řekne čínsky rozhledna? Čumsemčumtam. Víte jak se řeknou polsky slipy? Táškanašáška Víte jak s řekne japonsky česká silnice? Samajama Víte jak se japonsky řekne zemětřesení? Samajamadomyfuč. Víte jak se řekne italsky potrat? Adio embrio. Víte,jak se řekne po polsky kondom? Galošanakamoša ![]() ![]() ![]() ![]() |
Človek bol zastrelený 12 bodnými ranami a s popáleninmi 3. stupňa richterovej stupnice. ![]() |
Jde blondýnka do lesa a potká tam blondýnku ta blondýnka povídá té druhé blondýnce: "Proč máš ty potápěcí brýle?" A blondýnka říká, že slyšela, že je les hluboký. A ta druhá povída: "Aha tak to si du taky pro jedny." jestli tento vtip tu už byl tak to nevíím,protože jak je dole 95 a tak tak tam to nčtu jo. |
já nevim proč jsem pořád dáváte vtipy o Chacku Norrisovi když to ani není vtipný jako co má bejt tohle Chuck Norris vstává tak rychle že nachytá sám sebe při spaní to mám bejt jako v tipný tak si to uvědomte co je vtip ok. |
Chuck Norris vstává tak rychle že nachytá sám sebe při spaní |
víte proč černoši jí bílou čokoládu?aby se nekousnul do ruky. |
Víte co udělat když vám běhá televiye po domě? Zastřelit cigána |
blondynka a Brunetka idu do neba pan Boh hovorí do neba pojde ta ktora vydrzi tisic vtipov na schodoch. ide Brunetka a na 4 schode sa zasmeje.tak ide do pekla. blondinka vydrzi 999 schodov. pan boh sa jej pýta preco si sa zasmiala chybal iba jeden schod. lebo som pochopila prvy vtip. ![]() ![]() ![]() ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2264 sekund |