тро - 083;льв&am - p;#1072;сса - ;́л - Víte co to znamená nápověda:moje přezdívka rusky(azbuka) ![]() ![]() ![]() |
všetko o chuckovi norrisovi je blbosť, keby to bola pravda,prišiel by sem a začal by mi trepať hlavu o klavesnigjsdfakjslasad kjdsnakjdfnsdvj asda sdadfdvfvs |
Hovorí syn otcovi: Aké to je mať najlepšieho syna na svete? -Ja neviem spýtaj sa deda. |
Jede webmaster ve vlaku a slyší <td></td> ... <td></td> ... |
No dobrá..
Děti ve škole procvičují sčítání. Paní učitelka se ptá: "Kolik je 5 plus 2?" A Pepíček bleskově odpoví: "7." "Kolik je 11 plus 12?" A Pepča opět bleskově: "23." Učitelka si říká: "Ten je nějaký dobrý, dám mu něco těžšího." "Kolik je, Pepíčku, 56 plus 72?" "128," nenechá se vyvést z míry Pepíček. "No ten kluk mě překvapuje," říká si učitelka, "zkusíme odčítání:" "Kolik je 5 minus 3?" "2." "12 minus 7?" "5." "A 4 minus 5?" "255." |
David > Jojo, jak říká werisekk, jako že jeden s tím "překladem". ![]() |
DavidS - Jako jeden japonský, proto ta lajna pod tim. Nějaké ty policejní... Kterých devět let je pro policajta nejhroší? První třída. Jde policajt po ulici a povídá si: "Myslím, tedy jsem...! A zmizel! Naskočí policajt do tramvaje a zařve: "Sledujte ten taxík!" Jdou dva policajti po kolejích. Když už jdou dost dlouho, jeden nadhodí: "To jsou ale dlouhý schody!" Druhý si posteskne: "Copak dlouhý, to by tak nevadilo, ale to zábradlí je moc nízko!" První se otočí a povídá: "Tak počkáme, támhle nám jede výtah." Baví se dva policajti: "Víš že tenhle rok bude Silvestr v pátek?" "V pátek? Doufám že to nebude třináctého!" Stojí dva policajti ve frontě a jeden říká: "Člověče já už necítím nohy. A druhý: "Tak si čuchni k mým." ![]() |
Já se zase učím Japonštinu.. (Znaky + ne příliš přesná výslovnost v latince..) (Výslovnost nejde přesně napsat, podobně jako u angličtiny)
Vojife> Napsal si že máš jeden, napíšeš 2. ![]() Stařik nastoupí do taxíku. Mercedes vyrazí a dědek se ptá řidiče: "Na copak tam vpředu máte tu hvezdičku?" "Byl jste na vojně? To je zaměřovač, něco jako muška na pušce. Když se mi někdo dostane před kapotu, zaměřím, buch... a je po něm!" Jedou dál, najednou strašná rána. řidič se otočí, co se děje, dědek vzadu vyčítavě kývá hlavou: "Že prej zaměřovac... človece, vždyť vy jste toho cyklistu minul, jen taktak jsem ho stačil vzit dvířkama..." |
Víte jak se řekne Polsky včela? Seremed Víte jak se řekne Polsky čmelák? Seremed zurbo Víte jak se řekne Polsky vosa? Neseremed |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1688 sekund |