Lord Henry odjíždí. Na nádraží, vzpomene si, že doma zapomněl rukavice. Vrátí se, vejde do pokoje, otevře skříň a vidí tam muže. Vezme rukavice a obrátí se k lady. "Drahá lady, již několikrát jsem vás upozorňoval, abyste si své věci dávala do své skříně!" |
Na břehu řeky si povídají dva rybáři. "Je zajímavé, že moje žena si pamatuje přesně den naší svatby a já si na něj nevzpomenu nikdy!" "To se dá vysvětlit velmi jednoduše, vzpomínáš si na den, kdy jsi chytil svoji největší rybu?" "Jasně! Bylo to 3. září 1953!" "No vidíš! A ty si myslíš, že si to pamatuje i ta ryba?" |
"Tak jsem slyšel, že máte nové zaměstnání." "Nemluvil bych o zaměstnání , spíš angažmá." "A kdo vás angažoval?" "Cirkus Sarassani!" "Cirkus? Nevěděl jsem, že máte takové sklony. A co tam děláte?" "Pracuji v manéži." "Ne.." "Ale ano. S lopatkou a smetáčkem. Když se nějaký kůň velbloud či slon zachová, jak nemá, jdu a uklidím to." "A to vás uspokojuje? Kolik vám za to platí?" "Není to pravda, žádný balík, ale to víte, jak jednou člověk přičichne k umění!" |
Víte jak zabavit blondýnu? Postavit jí do kulaté místnosti a říct ji ať se postaví do rohu ![]() ![]() |
Víte jak zabavit blondýnu? postavit ji před zrcadlo a říct ji ať hraje kámen, nůžky, papír dokuď nevyhraje ![]() ![]() |
Znám benzínovou studánku ke nejhlubší je le, tam stačí škrknout zápalku a všechno leti do nebes |
vČERA VEČER V PARKU ošukal jsem Klárku, ted se se mnou točí svět mě je 30 a ji 5 nikomu to nepoví hnije totiž ve křoví |
ONA: ahoooj! ON: nooo konecne! ONA: chces aby som odisla? ON: nie, nie, co ti sibe? uz len ta predstava je hrozna! ONA: milujes ma? ON: samozrejme, cele dni a noci! ONA: a podviedol si ma uz niekedy? ON: nie, nikdy, preco sa tak sprosto pytas? ONA: a budes ma bozkavat? ON: jasne, pri kazdej prilezitosti! ONA: a bol by si schopny ma niekedy udriet? ON: si sa zblaznila, ved predsa vies aky som! ONA: mozem ti doverovat? On: ano ONA: milacik tomu sa hovori vztah ale teraz si to preciitajjj OD SPODU>..a to je vztah po |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2754 sekund |