Manželský pár: On: hele, stará, abysme to ňák oživili, koupil sem tuhle krabičku, sou tam gumy s různejma příchutěma. já zhasnu, vždycky si na něj ňákou nasadím a ty budeš hádat tu příchuť. Chlap zhasne světlo... Po chvíli ona: už to máááám! NIVA!!!!!!! On: drž hubu, eště sem si nic nenasadil! |
- Kamaráde, já ti mám podezření, že mi za ženou chodí rybář. - A jak jsi na to přišel? - Jednoho dne jsem přišel do ložnice, odhrnu peřinu a tam jsou v posteli nějaké šupiny. - Já mám zase podezření, že mi za ženou chodí řezník. - A jak ty jsi na to přišel? - No, to přijdu do ložnice, odhrnu peřinu a tam je řezník... |
Povídá lékař dědovi: "Musíte vědět pravdu, bohužel, vaše žena má před sebou už jen několik dní." "Nevadí, pane doktore. Když jsem to vydržel tolik let, tak to těch pár dní už nějak doklepu." |
"Můj manžel mi denně dělá přednášku, jak dobře uměla vařit jeho matka," stežuje si Marie. "Můj manžel to dělal také," mávne rukou Eva. "A už to nedělá?" "Ne! Začala jsem mu vyprávět, jak dobře uměl můj táta vydělávat velké peníze." |
Sou dvě ženy, jedna žena říká:Chtěla sem se stát spisovatelkou a docela se mi daří, už sem napsala 70 esemesek. |
Máma má dva syny jeden se jmenuje Di do prdele a druhy se jmenuje Rozum a ta máma pošle toho Di do prdele na nákup a u pokladny se ho ptá paní: Chlapečku jak se jmenuješ? Di do prdele. Ale chlapečku já se tě ptám jak se jmenuješ? Di do prdele. Notak! Mám na tebe zavolat tvoji maminku?! Tak jak se teda jmenuješ? Di do prdele. Tak prodavačka zavolá jeho maminku a ptá se: Paní jak se jmenuje váš chlapec.Di do prdele. Notak paní mám na vás zavolat policii?!Jak se jmenuje váš chlapec?Di do prdele.Tak paní prodavačka zavolá policii a ta se ptá:paní jak se jmenuje váš chlapec ? Di do prdele. Notak paní máte vůbec rozum?Ale mám sedí doma na záchodě a čte si noviny. |
Víte jak se má zabíjet kapr? Chitit ho 8 prsty za hlavu a dalsí 2 strčit do zásuvky. |
Brunetě zbyla horká voda a tak se ptá blondýnky: Zbyla mi horká voda kam s ní? Blondýna na to: dej ji do mrazáku horká voda se vždycky hodí. |
Dialog před svatbou: # # # # ONA: ahoooj! # # ON: nooo konečně! # # ONA: chceš, abych odešla? # # ON: ne, ne, ti hrabe? už jen ta představa je hrozná! # # ONA: miluješ mě? # # ON: samozřejmě, celé dny a noci! # # ONA: a podvedl jsi mě už někdy? # # ON: ne, nikdy, proč se tak hloupě ptáš? # # ONA: a budeš mě líbat? # # ON: jasně, při každý příležitosti! # # ONA: a byl bys schopný mě někdy praštit? # # ON: si se zbláznila, vždyť víš, jaký jsem! # # ONA: můžu ti důvěřovat? # # ON: ano # # ONA: miláčku # # Dialog pár let po svatbě: # # přečti si to zespoda nahoru ... ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2548 sekund |