Dva nezkušení horolezci spadnou do rokle a jeden z nich říká: "Kéž by tu byl Boryš! Ten by nám pomohl." A po chvíli zase. Takhle to říká celý den. Večer už tomu druhému došla trpělivost a ptá se: "Co máš pořád s tím Boryšem?" A první odpovídá: "No, v naší hymně se přece zpívá: Boryš-umí-po-skalinách..." |
Baví se dva lékaři: "Ty, co myslíš, jsou ústřice zdravé?" "Já nevím, ještě jsem žádnou neléčil!" |
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla svého syna ukryje svého milence do téže skříně. V tom se chlapeček ozve: "Je tady tma,co?" Muž odpoví:"To teda je." Chlapeček: "Mám u sebe baseballový míček." Muž: "To je fakt bezva." Chlapeček: "Nechceš ho koupit?" Muž: "Ne dík!" Chlapeček: "Venku je můj otec." Muž: "Tak za kolik?" Chlapeček: "250 dolarů." Za pár dní se situace opakuje. Chlapeček: "Je tady tma,co?" Muž: "To teda je." Chlapeček: "Mám tady baseballovou rukavici." Muž který už ví oč jde se ptá: "Tak za kolik?" Chlapeček: "750 dolarů." Pár dní nato otec povídá svému synovi: "Popadni svou baseballovou rukavici, pojď ven a zachytáme si." Chlapeček na to: "Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici." Otec udiveně: "A za kolik jsi to prodal?" Chlapeček: "Za 1000 dolarů." Otec: "To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně vic, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!" Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře. Chlapeček: "Je tady tma,co?" Kněz: "Nezačínej s tím zase... |
Chlapeček vypráví, jak to bylo na procházce s tatínkem: "Jeli jsme autobusem. Pak nastoupila nějaká mladá paní. Tatínek řekl, abych vstal, aby si ta paní mohla sednout." "Tak je to správné, drahoušku. Dámám se musí vždycky uvolnit místo." "Ale já jsem seděl tatínkovi na klíně!" |
Jede maminka s Pepíčkem vlakem a klukovi se chce kadit. Záchod pořád obsazenej a tak když vjedou do tunelu, vysadí kluka a ať se vysere z okýnka. Jenže tunel nebyl tak dlouhej a když za tunelem zastavili na zastávce, kluk ještě tlačil. Průvodčí na to civí z perónu a povídá si: "Bože, to je ale vošklivej chlap. Kdyby neměl v hubě ten doutník, řeknu, že je to prdel |
"Pane doktore, žena odjela do lázní, nechala mi tu syna. Starám se o něj, chodím s ním na procházky, koupu ho, přesto se mi ztrácí před očima, zhubnul už o šest kilo." "To je velmi zajímavé. A čím ho krmíte?" "Proboha - na to jsem zapomněl! |
Pepíček se ve škole chlubí učitelce, že jeho sestra má žloutenku. Učitelka ho pošle domů, aby to děti nedostaly. Za týden ho potká a ptá se "Tak co, Pepíčku, jak se daří sestře?" "Jó, to já nevím, paní učitelko. To víte, než sem dojde z Austrálie další dopis, tak to chvíli potrvá." |
Babička jde s malým Pepíčkem do ZOO. "Jéé, to ale hnusná opička..." diví se hned u vchodu Pepíček." "Pšššt.... Vždyť to je teprve paní pokladní!" |
Po hodině náboženství,kdy se probíral příběh o Adamovi a Evě,se zeptá třináctiletý chlapec otce: "Tati,řekni mi,jak jsem se vlastně narodil?" "No víš, začal otec, čáp tě přinesl z velkého rybníku,položil k matce do postele a štípl ji do nohy. Proto jí tekla krev a musela přes týden zůstat v posteli." Aby chlapec zjistil všechny podrobnosti,zeptal se i matky. Ta mu vypráví stejnou povídačku,načež jde chlapec ještě za dědečkem.Ale zase slyší stejnou historii. Večer si píše do deníku: "Po pečlivém shromáždění informací zjišťuji,že po 3 generace nedošlo k pohlavnímu styku." |
Rozhovor při hodině výtvarné výchovy: "Co prosím tě maluješ?" "Kozu." "Kde je?" "Na pastvě." "A kde je ta pastva?" "Už ji spásla." "A kde je ta koza?" "Šla pryč." "Co by tam taky dělala, když už všechno spásla |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2722 sekund |