Pepíček je ve škole a paní učitelka se ptá Petrušky: "Jak dělá had?" "Sss," zní odpověď. Paní učitelka se ptá dál: "Zdeničko, jak dělá pes?" "Haf haf," odpovídá Zdenička. Paní učitelka k Pepíčkovi: "A co dělá kráva?" "Rozdává známky! |
"Pepo, dnes mi volala tvá třídní učitelka a stěžovala si na tvé chování ve škole." "Tati, to lhala. Dneska jsem tam vůbec nebyl." |
"Moje manželka se věnuje humanitární pomoci, vaří bezdomovcům polévky!" "A má nějaké výsledky?" "A jaké! Polovina bezdomovců si už raději našla práci !" |
Hrůza Malá Markétka luští křižovku. "Tati, jak se řekne hrůza na šest?" "Svatba? |
Farář čte kázání. Zezadu se k němu přimota kostelník a šeptá mu: "Otče, na chóru hrají poker." A kněz mu šeptem odpoví: "Díky, ale nejdřív musím dokončit to kázání." |
Inzerát v novinách: "Ztratila se mi tchýně. Kdo ji najde, dostane přes držku!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2693 sekund |