Sedí myška v rohu, v pastičce má nohu. Sedí tiše, občas pípne, stejně asi brzo chcípne. |
Vykračuje si kohout po zahradě kolem grilu s kuřaty a povídá: "Ti mladí jsou dnes jen samý kolotoč a opalování..." |
Jsou takhle dva strašně hladoví MATFYZáci na koleji a jeden povídá druhýmu: Hele co kdybychom tady začali chovat prase?? A ten Druhej mu odpoví a co ten smrad a ten hroznej bordel?? A ten první říká:ono si zvykne.. |
Telefon na PC HotLine: Technik: Dobrý den, tady je technická podpora. Co se vám přihodilo? Uživatelka: No víte, já nemůžu psát. T: Jak nemůžete psát? U: No, normálně jsem psala a najednou mi všecko zmizelo. T: Zmizelo??? U: No prostě je to pryč. T: Hmmm.A co se děje teď? U: Nic T: Nic? U: Když píšu, tak tam nic nevidím. T: A jste pořád v texťáku, nebo jste z něj vyskočila? U: Jak to můžu vědět??? T: (Ach jo.Tak teda do toho) Vidíte na obrazovce C:\ ? U: Jaký kulomítko? T: (Ježíši kriste, je to možný? Tak jinak) Nic se neděje. Můžete hýbat kurzorem na obrazovce? U: Tady žádnej kurzor neni. Vždyť jsem vám přece řekla, že když píšu, nic není vidět! T: (Aha, ona nejspíš neví, co je kurzor. To bude hardwarová záležitost. Vsadím se, že si vykopla kabel ze zdi...) Má váš monitor rozsvícenou kontrolku? U: Jakej monitor? T: To je ta věc s obrazovkou co vypadá jako televize. Někde by tam mělo být světýlko, které svítí, když je to zapnuté. U: Jé, to já nevím... T: Nevadí. Tak se podívejte na monitor zezadu a najděte místo, kde do něj vede kabel. Vidíte to? U: Jo, něco tu je. T: Bezva. Tak jděte po tom drátu a řekněte mi, jestli je zastrčený do zdi. U: Ano, je. T: (Hmmm...To je zajímavé. Pochybuju, že si omylem monitor vypnula a nemám moc chuti jí říkat, aby hledala vypínač, protože nevím, jaký tip monitoru má a kolik je na něm tlačítek. Možná vypadl videokabel nebo něco takového..) Když jste byla za monitorem, všimla jste si, že do něj vede ještě jeden kabel? U: Ne T: No, jsou tam dva. Potřebuju, abyste se znova podívala dozadu a našla ten druhý. U: Jo, mám ho. T: Podívejte se, jestli je pořádně zastrčený zezadu do počítače. U: Já tam nedosáhnu... T: Hmmm. To nemusíte. Ale vidíte na to? U: Ne. T: Ale možná, kdybyste si klekla nebo tak, že byste na to viděla!!! U: Ale to není proto, že na to nevidím. To je proto, že je tady tma. T: Tma? U: No my tu máme zhasnuto a venku už je šero. T: Dobře, tak zkuste rozsvítit!!! U: To nemůžu... T: Ne? A proč ne??? U: Protože nám nejde elektrika! |
Vysokoškolský profesor se na staré kolena oženil s mladou babou... ...přijde první den po svatbě do školy,otevře tabuli a na ní je napsané : " Oženil se starý pán,ženu nechal jebat nám ..." Profesor setře tabuli a napíše : " Já jsem jebal vaše mámy,zůstane to mezi námi ...". |
Ve tři v noci zazvoní profesorovi telefon, ozve se tichý hlas: Probudil jsem tě? - Hmmm... ano... Tak to je dobře, protože já se ještě učím, ty hajzle!!! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3296 sekund |