Jde skin kolem rybníku a na břehu potká zlatou rybku. rybka: "Pane, prosím vás, hoďte mě do vody" skin: "Neotravuj" rybka: "Pane, jestli mě hodíte do vody, tak vám splním jakékoli přání" Skin: hodí rybku do vody. rybka: "Moc vám děkuji, zachránil jste mi život. Jaké bude vaše přání?" skin: (s nezájmem) "Zdechni" |
Babička povídá Pepíčkovi: "Kloučku můj,ty jsi mi tak podobný!" Ten se rozeběhne za maminkou a kříčí: "Mamííí, babička mě straší." |
Co má společného UFO a chytrá blondýnka? O obojím se často mluví, ale nikdo to ještě opravdu neviděl. |
Tři blondýnky zůstanou samy na ostrově. Neví, co si počít, a tak tam tak sedí a sedí. V tom se jim zjeví víla a říká, že každé splní jedno přání. Tak první blondýnka říká, že by chtěla být chytřejší, aby se odtamtud nějak dostala. Rázem jí ztmavnou vlasy, je z ní brunetka a ta neváhá, vrhne se do vody a z ostrova odplave. Druhá blondýnka si přeje být chytřejší, než ta první. Stane se z ní černovláska, ta najde pár ostrých škeblí a s jejich pomocí nařeže rákos a vyrobí si člun, na kterém odpluje. Třetí chce být ještě chytřejší, než druhá. Najednou se z ní stane muž a odejde po mostě. |
Blondýna v restauraci si přečetla jmenovku prsaté číšnice a říká: "Liduška...pěkný, a jak jste pojmenovala to druhý?" |
Jak dlouho trvá blondýnce zašroubovat žárovku? Tak dlouho, než ji někdo přijde pomoct. |
Proč stojí blondýnka před zrcadlem se zavřenýma očima? Chce vidět, jak vypadá, když spí. |
"To je neuvěřitelné, jak se to maličké podobá otci," říká přítelkyně obdivující potomka. "Máš pravdu, oba křičí, když jim beru lahev. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2778 sekund |