Volá pán domů a zvedne to kluk a říká: Prosím? Ahoj, tady táta. Zavolej mi mámu. Ale tati, máma je teď s někým v ložnici Cože? Jdi do kuchyně, vem ten největší nůž a oba je zabij! Tak jo.½ udělá to a znovu se ptá:½ A co dál? Zatáhni je na zahradu a tam je zakopej. Ale táto, my bydlíme ve 3. patře? OPS! To bude omyl! |
Muz byznysman, zvoni mu mobil. Na druhem konci jeho zena blondyna. Nazdar milacku, mam hroznej problem. Vis zlato, ja ted mam obchodni schuzku, zavolej mi pozdeji. Ne ne ne, to nepocka, ja jsem z toho hrozne nestastna. Ja fakt nemuzu, zavolej pozdeji. To mi nemuzes udelat, ja si fakt nevim rady. Byznysmen se tedy omluvi, jde vedle a rika: Tak jo, ale rychle. Co mas za problem? No vis, ja jsem si koupila puzzle a ted to nemuzu slozit. Hmm.. Tak jinak melo to nejakou krabici, ne? No. A co je na ty krabici za obrazek? No je tam takovej medvidek, a miska se lzickou, a nejaky jablicka... Tak to neni puzzle, to jsou cornflakes! |
Banda esesáků honí partyzány. Partyzáni se schovají k jedné babce. Esesáci doběhnou k babce a říkají: "Bábo jsou tady partyzáni?" Babka:"Nejsou" Esesáci:"Babo ,jestli lžeš, tak ti uřízneme obě nohy. Tak co jsou tady partyzáni?" Babka:"Nejsou" Esesaci babce uříznou obě nohy a odejdou. Vylezou partyzáni a koukají na babku a říkají: "Co babo, lež má krátký nohy". |
Otec je sám doma se synkem: - Péťo co děláš? - Papám sekundové lepidílko. - Cooo?!?!? - Hmmmm hmmm hmmm. |
Když ze třetího patra vyskočí blondýnka a brunetka,kdo dopadne první? Brunetka. Blondýnka se bude ptát na cestu... |
Policajt zastaví blondýnu na ulici a říká: "Slečno, Váš pes nemá košík." "Ale my nejdeme nakupovat." "Promiňte, to jsem nevědel." |
Pán loví ryby a chytne zlatou rybu a ryba mu říká: Jestli mě hodíš do vody,splním ti 3 přání. A proč?Já sem kouzelný dědeček. |
Víte co dělá blondýna, když zjistí, že je těhotná? Začne držet dietu!!! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2278 sekund |