Proč jsou blondýnky tak zmatené na damských záchodech? Protože si musí samy stahovat kalhotky. |
Proč má blondýnka nad postelí napsáno "ách, ách..." ? Aby nezapoměla text. |
Jde blondýna po chodníku a vidí banánovou slupku. Co si jako první pomyslí ???????????????????? jééé zase upadnu !!!!! |
Přihlásily se tři ženské do soutěže - plavání stylem prsa přes kanál La Manche. Vyhrála brunetka, pár minut po ní dorazila zrzka a asi za hodinu totálně vyčerpaná blondýnka. Když ji zabalili do dek a nalili do ní pár loků kávy, vzpamatovala se a povídá: "Nechci si stěžovat, ale mám pocit, že ty zbylé dvě soutěžící používaly ruce!" |
Přijde blondýnka do rakouského supermarketu a říká: "Chtěla bych dvě tužkové baterie." Prodavačka nechápavě odpovídá: "Wie bitte?" No a blondýnka na to: "Nabité, ty krávo!!!" |
Blondýnka: "Potřebuji telefon na jednu francouzskou firmu, je to možné?" "Ano, jak se ta firma jmenuje?" "No, to právě nevím." "Tak mi řekněte ulici, kde firma sídlí." "To taky nevím." "A co o ní teda víte?" "...že shání sekretářku." |
Po šíleném flámu usne totálně opilá blondýnka ve stáji. Když se probudí - přímo pod krávou - zaostří oči na vemeno a říká: "Tak dobře, kluci, domluvte se na pořadí, ale ten poslední mě pak odveze domů!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2379 sekund |